Czy opłaca się wypełniać ankiety z podawaniem kodu PIN bo z tego co widać to niezłe coiny można za to dostac
Darmowe Gry Na Steam
ile trzeba tych po 0.0004 btc zeby miec 1$
około 26-28 na oko...
2x@up żeby dostać 1 euro + wystarczy 0.012 btc czyli pakiet za 1220 coinsów
Dlaczego ja w ogole nie dostaje tych coinsow za wypelnianie ankiet darmowych. Wypelnilem doslownie wszystkie jakie sie dalo i nic.
Dlaczego ja w ogole nie dostaje tych coinsow za wypelnianie ankiet darmowych. Wypelnilem doslownie wszystkie jakie sie dalo i nic.Potwierdzenia im wysylaj
No ok mam konto i tu pytanie jak szybko zdobyc pkt bo mi jakos nie idze
How to earn Tremor Coins?
You can earn Tremor Coins through the following ways:
1. Completing Achievements In Games. Games with Achievements can be found in the Achievement Games category.
2. Referring Friends to Tremor Games. Check your profile to get the referral link. You earn 20% of the coins your referral earns by doing Offers and 10% from Tasks. Please do not spam your referral links in forums and chat rooms where you are not allowed to do so and anywhere else where referral links may be seen as spam.
3. Earning Trophies. Trophies can be found in your profile page under the Trophies tab.
4. Completing Offers for instant coins. Fill out surveys, watch videos, buy subscriptions, try out free trials or complete micro tasks to earn coins. You will need to be registered and logged into the site to access and see the offers.
5. Log In Daily to earn Tremor Coins. Each login gets you a bonus of upto 5 coins per day based on the age of your account.
6. Trade in your extra copies of Steam Games in exchange for Tremor Coins.
Dużo czasu musiałbym spędzić na Wiedźmina 2?
@up wiedźmin 2 jest za 4500 coinsów, jakbyś miał pusty starter to byś zrobił w 10 minut z 3,5k coinsów i 1k musiałbyś dorobić z darmowych ofert.(lub przez reklamacje telefonicznych, poczytaj ten temat) czyli tak gdzieś 30/50 minut by ci to zajeło
Ok może dziś się tym zajmę i użyje twojego rafa.
Czy oferty typu ' wpisz numer telefonu i potwierdź PIN-em' i jak długo trzeba czekac na przyznanie monet ??
Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Na stronie z reklamami obok informacji co trzeba zrobić jest też info na temat zwłoki realizacji... Najczęściej jest to 15min.
Wejdz na forum tremorgames i poszukaj tematu "reklamy bez reklamacji" czy coś takiego. Jest to spis większości DZIAŁAJĄCYCH ofert, do których nie jest potrzebna żadna reklamacja.
@bump
@bump
Ostatnio zauważyłem całkiem ciekawy myk na "prawie" darmowego premium w tfie. Jak ma się karty to trzeba je sprzedać na rynku steam (http://steamcommunity.com/market/?l=polish) i uzbierać te 0.39$ oraz kupić najtańszy item w itemshopie, np. Łowce (łuk). Ewentualnie jeśli się nie posiada kart to można kupić praktycznie każdą na tremorgames.com od 120-240 coinsów (oczywiście tym droższa to tym większą wartość w $ będzie ona mieć).
Ostatnio zauważyłem całkiem ciekawy myk na "prawie" darmowego premium w tfie. Jak ma się karty to trzeba je sprzedać na rynku steam (http://steamcommunit...arket/?l=polish) i uzbierać te 0.39$ oraz kupić najtańszy item w itemshopie, np. Łowce (łuk). Ewentualnie jeśli się nie posiada kart to można kupić praktycznie każdą na tremorgames.com od 120-240 coinsów (oczywiście tym droższa to tym większą wartość w $ będzie ona mieć).
Problem jest taki, że nie sprzedasz tych kart dopóki Steamowi nie dasz $$$.
Jakoś nigdy moje pieniądze nie miały styczności ze steamem.
@up na tremor jest również możliwość zdobycia wallet code czyli poprostu doładowania konta na steam
@bump