Darmowe Gry Na Steam

@up hmm a mieszkasz gdzieś blisko granicy?

Mieszkam w Łodzi ;)

@UP yhm, ponieważ gdy ktoś mieszka blisko granicy np z ukrainą to czasem łapie mu tak jakby tam mieszkał i ma mniej ofert (i mniej płatne) ponieważ w różnych krajach są różne oferty.

Ale chodzi ot o że mam te oferty, większość z nich odsyła mnie do jakiś ankiet, których wypełnić nie mogę, bo coś tam coś tam, z 3-4 ankiety w ogóle się nie odpaliły, a za chyba 3 nie przyszły mi te punkty, i obecnie nic nie moge zrobić, bo juz je zrobiłem.

@up rób ankiety te które działają, masz je napisane gdzieś w tym temacie a reszte musisz reklamować http://www.tremorgames.com/?action=viewtopic&topicid=3611 zobacz sobie to

Wielkie dzięki Edikiu za rozpiskę tych ofert. Na pewno się przyda. :D

Ile czasu wam te kody przychodzą? W tej zakładce piszę, że max 24h, ale ja czekam juz niemal 2 dni i nic.

@up podaj nick na tremor, napisz jaką gre zamówiłeś i co ci sie pokazuje w zakładce items. Trochu to dziwne ja wczoraj wieczorem zamówiłem guncraft i na rano był

Ja czekałem przeważnie 2-30 min. Nie ma co się bać. Proces weryfikacji i wysyłki jest dosyć czasochłonny - mają wolne boty :D

Witam wielu z was pewnie widziało już nowego humble bundle

minimum 1$:(ten pakiet można dostać za 1200 coins)

Dead Space (Steam + Origin)

Dead Space 3 (Origin)

Mirror’s Edge (Steam + Origin)

Crysis 2: Maximum Edition (Steam + Origin)

Medal of Honor (Steam + Origin)

Burnout Paradise: Ultimate Box Edition (Steam + Origin)

Powyżej średniej (4.67$ w momencie przygotowywania wpisu): ( ten i poprzedni za 6100 coins)

Battlefield 3 (Origin)

The Sims 3 + Starter Pack (Origin)

tutaj macie opisane jak dostać te pakiety http://www.tremorgam...ic&topicid=4425

Na forum tremor pojawił się ciekawy temat:

Sposób w fazie beta testów
Z góry zaznaczam, że nie działa na wszystkich telefonach, dlaczego - nie wiem.
Wchodzimy do sklepu play i pobieramy przegladarke Puffin free ( wspiera flash),
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloudmosa.puffinFree&hl=pl.
Logujemy sie przy jej pomocy na strone tremor games, następnie GET COINS / Videos ( przed ostatnia zakladka).
Na pc'ie od dawien dawna nie mam żadnych filmów do obejrzenia jednak na puffin'ie jest ich kilka. Jeśli wchodzicie w zakladkę videos i niema tam nic, należy wyłączyć i włączyć przegladarke ( ja ustawiełem stronę jako startowa co znacznie ułatwia prace) . Jeśli to też nie pomaga, proponuje odczekac kilka minut i ponowić próbę. Średnio zarabiam na tym sposobie okolo 200coinsow dziennie ( wszystko zależy od czasu poświęconego). Bywa, że czasami przez kilka godzin niema nic do obejrzenia, a potem nagle pojawia się 10 filmów. Większość z nich się powtarza tj. możecie obejrzeć ten sam film 5x i za każdym razem dostaniecie 5coinsow. Pisałem jakiś czas temu w tej sprawie do supportu jednak nie dostałem żadnej odpowiedzi więc uważam, że sposób jest bezpieczny.
ps. Posiadam bana na TOKEN ADS, za używanie serwera proxy ( nigdy tego nie robilem) dlatego sądze, że może być to spowodowane tą przeglądarką, dla pewnosci nie wykonujcie zadań z tamtej "strony"
ps2. Na wcześniejszym telefonie Sony Xperia S ( jellybean 4.1) było znacznie wiecej filmów, teraz niestety posiadam LG L9 z 4.2.2 cyanem przez co mam znacznie mniejsza ilosc video, także nie wiem dlaczego.

żródło http://www.tremorgames.com/?action=viewtopic&topicid=4606

Wiadomość dla osób, które nie mają dużej ilości coinsów a chcą szybko kupić tego bundla. Serwis właśnie wprowadził 0.0004 BTC za 45 coinsów ! Kupujecie 4 sztuki tego i już jest na gierki :). Normalnie trzeba by było zapłacić 1200 (za 0.0012) a tutaj macie 4*45=180 (0,0016) ^^

Okazja stulecia.

No chyba nie. Za 1200coinsów jest 0.012BTC.

Ty udajesz czy na prawde jestes slepy... Za 45 coinsow masz 0.0004 BTC !

Ty udajesz czy na prawde jestes slepy... Za 45 coinsow masz 0.0004 BTC !

Matematyka słaba widzę.

0,012 = 1220;

0,012(z 0,0004) = 1350.

bertyne i kto tu jest ślepy? -.-

hue hue hue. To był taki tam troll :D...

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

Polakom się nie opłaca lepiej w niemczech

@up Polakom opłaca się używać tremor mamy o wiele więcej ofert niż biedniejszych krajach, ale mniej niż w bogatszych krajach tak już jest!

Jak mi to w ogole nie dziala, robie te darmowe ankiety zrobilem chyba wszystkie dostepne (darmowe), za żadna nie otrzymałem punktów.