DayZ - Zapiski Jurijego w świecie zombie

żarcia potrzebuję, kto poratuje? D: mam sporo naboi różnych na ew. wymianę, flary itd.

problem w tym, że nie wiem gdzie jestem xD pół godziny już biegam po lasach nie mogąc znaleźć żadnej drogi, bo gdzieś się zgubiłem, ale gra, a właściwie mod i tak jest rewelacyjny ;D

Ciężko pomóc komuś kto sam nie wie gdzie jest :D

dam znać jak się odnajdę :P co się dzieje od głodu? Już ikonka zaczęła mrugać i jest maksymalnie czerwona, ale nic zdaje się nie dziać póki co.

Dobra, dotarłem do Zelenogorska - południowy zachód mapy. Głód mam maksymalny, wskaźnik pragnienia robi się czerwony, ale jeszcze daję radę. Mam makarova i enfielda, ale bez naboi do nich. Naprzeciwko siebie widzę supermarket (chyba), ale nie ma szans żebym tam dotarł i wrócił cały zdrowy :X

Chciałem pomóc, ale jak się okazało nawet nie musiałem, przy okazji oszabrowaliśmy market :D

arma2oa2012062017275803.png

arma2oa2012062017513056.png

I to nazywa się Cooperative :D Brawo panowie :P

Ajjj coraz większą robicie mi chrapkę na dayz! Pora chyba na przetestowanie arma II free czy aby na pewno mi pójdzie na kompie :)

Kolejna wyprawa, niestety bez happy endu :D

shit happens Cree!

Chyba jednak sie nie opre i wkoncu zakupie ta gierke. Szkoda tylko, ze to mod a nie gra oficjalna :). Strasznie rajcuja mnie klimaty takiego zombie survivalu.

Mam prośbę do Cree: Jeśli grasz codziennie, to może robiłbyś parę ss na potrzeby forum? ;P Wiem, że obrazków w necie jest dużo, ale zawsze fajnie byłoby czekać na nowe obrazki od kolegi z forum :D

Te zombie mają silnik rakietowy w d.... że tak biegają?

To dopiero Alpha, na pewno to poprawią, nie tylko to.

Te zombie mają silnik rakietowy w d.... że tak biegają?

zombie przecie szybkie i zwinne jak kotyy!

Na jakich serwerach gracie, jeśli można wiedzieć?

Nowa porcja słitaśnych fotek z Czarnorusi!

arma2oa2012062315190587.png

arma2oa2012062316041283.png

arma2oa2012062312583902.png

No i jako bonus pierwszy odcinek "Podróży Kulinarnych PlainLazy&Cree"! Oglądajcie do końca :D!

/Edit

Na jakich serwerach gracie, jeśli można wiedzieć?

Różnie, jeśli masz ochotę pograć z nami, to możemy Ci wysłać namiary na Mumbla na którym siedzimy :)

Napisałem już do Chmarusa prośbę o admina na mumble'u i jak tylko dostanę, to tu wrzucę dane do połączenia i każdy chętny będzie się mógł dowiedzieć osobiście na jakim serwerze gramy i gdzie się możemy spotkać żeby coś razem... ugotować? :P

Youtube popsuł mi film, sugerując, że chce go naprawić :D Reupload pierwotnej wersji:

Chętny jak najbardziej. Tylko trzeba mi bardziej wszystko wpierw wyjaśnić bo mam cholernego pecha przy respawnach (w środku budynku, w ścianie, pojawiam się atakowany przez zombie), czy też gdy wreszcie znajde siekierke którą dumnie dzierże w rękach to dostane kulke w plecy :X

Pierwsza sprawa - mapa z netu i punkt orientacyjny, czyli np tablica na skrzyżowaniu, tablice miast, cokolwiek co da się przenieść na mapę.

Cree, mam pomysł. Fajnie by było gdybyście zaczęli robić let's pleye od czasu do czasu z DayZ. Napewno sprawiloby to radochę graczom i widzom takim jak ja :)