Do wyboru sa 3 rodzaje instalki. Ta najwieksza posiada tekstury w najwyzszej dostepnej dla tej gry rozdzielczosci. Jesli nie macie poteznego PC to nie ma sensu sciagac inna niz "Standard", ktora wazy 2,9GB wiec nie tak duzo.
A co do samej gry to jest swietna, ba powiem wiecej to jedna z najlepszych mmo w jakie gralem w ogole. Choc przyznam sie ze jestem fanem DnD wiec pewnie po czesci dlatego tak mi sie podoba.
Co do pytan, gra nie jest osadzona w Forgatenie. To inny swiat DnD, wczoraj jeszcze pamietalem ktory ale jakos mi wypadlo z glowy Zreszta nie ma to wiekszego znaczenia, a nawet dobrze bo troszke juz znudzilo mnie spotykanie Drizzda czy Elminstera na kazdym kroku
Grind na mobkach jest w tej grze niemozliwy, doswiadczenie dostajemy jedynie za questy (co mnie osobiscie bardzo sie podoba, a questy sa swietne: od bardzo prostych typu pokonaj kogos, do zlozonych lochow pelnych polapek puzzli i zagadek logicznych)
Klas prestizowych chyba nie ma, bynajmniej nie znalazlem zadnej wzmianki o tym. Troche szkoda bo przydalby sie mojemy zlodziejowi level Shadowdancera albo 8 Assassina Ale za to sa wszystkie klasy nie-prestizowe wliczajac w to Favored Soul'a (ktorego niestety trzeba odblokowac za kase lub punkty).
Jednym slowem polecam kazdemu, gra jest solidna bo przeciez zostala zrobiona jako P2P. Przechodzac na F2P niczego nie stracila, po prostu pare bajerow zablokowali, ale nic bez czego nie da sie zyc.