Babinicz Kmicic (lol )
Krasnolud, tylko juz w 1 misji mam problem lol pod koniec 1 misji mam iść do źródła świerzego powietrza, tylko nie umie tego znaleść/nie wiem co zrobić/ źle przeczytałem misje
Babinicz Kmicic (lol )
Krasnolud, tylko juz w 1 misji mam problem lol pod koniec 1 misji mam iść do źródła świerzego powietrza, tylko nie umie tego znaleść/nie wiem co zrobić/ źle przeczytałem misje
pod koniec 1 misji mam iść do źrudła świerzego powietrza,
Pisze się `źródła`, a taki opis przypomina mi las.
Dobrze, ze powiedziałeś, bo nie spostrzegłem
Pisze się `źródła`, a taki opis przypomina mi las.
ale to jest pierwszy dungeon, i na las mi to nie wygląda sorka za orta :/ jest to ta misja po rozwalaniu skrzynek lol xD
A kim grasz?? CHodzi o to ze jak juz zabijesz tego bossa i zabierzesz skarb to podchodzisz do sciany tak? Powinienes miec opcje szukania.... chyba
Moze ustalimi jeden wspolny server co ludziska? Ja tez jak broda gram na Cannith ale zawsze mozna zmienic.
@Grognak
Jeśli o tym samym mówimy, to kliknij "Finished"
@Topic
EEE, wyłączyłem grę i zapomniałem jak... A - Sylvius Invisible (wiem, głupie), elficki snajper ^^ Oczywiście Cannity
@up
Nie. Tylko na ten serwer nie można przenosić postaci, czyli tylko tutaj wszyscy zaczynają od początku.
cZY KTOŚ MA POWYŻEJ LVL 4 ? bO DOTARŁO DO MNIE ŻE NA FREE ACC NIE DA SIE WYŻEJ........................
Nie wa sie wiecej na poczatkowej wyspie.... ja mam inne pytanie... jak wie wyjdzie na wyspe dostaje sie q by odszukac lokacje, zabijac moby na tej wyspie... i znales 3 Rare cos tam... Co to sa te Rare cos tam?
Te Rare coś tam to moby tak jakby mini-bossy,nie podaje gdzie są z wiadomych przyczyn,powiem tylko że jednego długo szukałem bo za pierwszym razem go nie było a za następnym razem gdy tam zajrzałem był,więc gdy nie możemy go odszukać warto zajrzeć drugi raz w każdą dziurę.
PS.Nie wiem czy za szybko nie odpowiedziałem na pytanie nie wiem co to te rare nie zastanawiałem się skoro po stuknięciu ich misia wykonana
Aha to juz wiem o co chodzi... co do lokalizacji bez problemu DDowiki rox
noob , a ja sam szukam
cZY KTOŚ MA POWYŻEJ LVL 4 ? bO DOTARŁO DO MNIE ŻE NA FREE ACC NIE DA SIE WYŻEJ........................
Da sie wyzej, da 7 lv wbilem wlasnie. Powyzej 4 lv potrzebny jest cooper sigilis of leveling. Moze Ci go dropnac w skrzynce, albo jako nagroda. Mozesz tez nie miec farta i wtedy zostaje tylko IM
Da sie wyzej, da 7 lv wbilem wlasnie. Powyzej 4 lv potrzebny jest cooper sigilis of leveling. Moze Ci go dropnac w skrzynce, albo jako nagroda. Mozesz tez nie miec farta i wtedy zostaje tylko IM
Graf juz wiem , ale jestem mega szczesliwy bo wreszcie jest rpgmmo a nie mmorpg
Graf juz wiem , ale jestem mega szczesliwy bo wreszcie jest rpgmmo a nie mmorpg
A czym to sie rozni?? Chyba ze chodzi ci o (RP)MMORPG
A czym to sie rozni?? Chyba ze chodzi ci o (RP)MMORPG
Ty wiesz , ja wiem , rpgowcy wiedzą. POco innym tlumaczyc
Mam pytanko, czy do tego 4lvl trzeba ciągle robić te 3 monotonne dungi?
Nie, po skończeniu questów na wyspie możesz ją opuścić i zacząć robić kolejne.
Mam pytanko, czy do tego 4lvl trzeba ciągle robić te 3 monotonne dungi?
Nie, po skończeniu questów na wyspie możesz ją opuścić i zacząć robić kolejne.
Jeszcze wiecej dungow ... faktem jest ze gra polega na grze zespolowej
AFAIK wyspę Khorthos można opuścić już na samym początku, po dostaniu się do miasta. Ale sensu to jak wiadomo większego nie ma. Co do "3 monotonnych dungów" - no na pierwszej wyspie tych różnych zadań jest chyba z 10 jak nie więcej, więc czemu tylko "3 dungi"?
Serwer: Cannith
Nazwa: Taiso Angeli
Rasa: Human
Klasa: Cleric (Scourge of the Undead)
Gildia: DDOpl
MyDDO: http://my.ddo.com/character/cannith/taiso/
Gra wymiata tylko coś ostatnio nie mam w ogóle czasu grać.
W grze jestem już na 2 wyspie, jak by ktoś mnie miał szukać najczęściej bawię się w karczmie lub zwiedzam podziemia.
*spojrzał na barmana który właśnie nalewał piwo do kufla*
W dalszej części gry jest dużo dungeonów płatnych i zastanawiam się jak to jest gdy np. lider party ma wykupiony dostęp do danego podziemia a reszta nie,co w tedy wchodzi tylko ten z dostępem czy też cała party?.Bo jeśli tylko ci z dostępem to zebranie party już się komplikuje,jeśli wystarczy że lider ma dostęp to dla tych co nie mają prawa wstępu jest to duży plus,co więcej zgrana paczka mogła by się dogadać że każdy wykupuje inną lokację