Zapomnij.... chcesz wejsc to zaplac. tak bylo jest i bedzie
DDO finalna odslona
zTEGO CO PISZĄ NA FORUM ddo , PRAWIE JUZ NIE MA DUNGÓW PŁATNYCH
zTEGO CO PISZĄ NA FORUM ddo , PRAWIE JUZ NIE MA DUNGÓW PŁATNYCH
No to podniosłeś nie trochę na duchu bo po odpowiedzi Spawna jakoś mi się grać odechciało
Ja chyba powoli bede konczyl zabawe z D&D , bo widze ze logowanie juz wygląda jak na SRO..............
Powie mi ktoś czy bez Premium da się jakoś grać? Jak tak to zawitam u was
W dalszej czesci gry to znaczy, gdzie Doe? Obawiam sie, ze za daleko poza harbor jednak nie wyszedles. Spojrzyj najpierw w IM i na packi jakie oferuja i ile ich jest. Pozniej w compendium, ile jest ogolnie questow i spojrz jak sie ma to do calosci. Nie ma co tez utyskiwac, oczekiwac cudow po free koncie. Na tym swiecie mozna po japie juz tylko za darmo dostac, a i to nie wszedzie . Wyszliscie ledwie do marketplace, 5 q . 1dung za dolce i olaboga. Platne questy sa kropla w morzu w tej grze. Niestety, aby pograc w platne q w pt musi je miec kazdy. Co do polaczen Broda to jeszcze nie mialem problemu Broda
wiec i tu nie placze
To powiedz mi jeszcze o co chodzi z tym maxymalnym 4 lvlem i juz bede w niebie
Na forum pisali ze ostatnio sa problemy z logowaniem... ale trzeba miec farta by na to trafic.... broda mial... Rownie dobrze moze byc to problem lacza Brody
Ja testuje narazie nowe D&D jak i zassysam Aiona...
Hmm pograłem trochę i nawet fajna gierka =] niestety nie jest full free więc nie gram.
Roznica miedzy full kontem a free kontem jest mala.... Ale co tam . Przyznaj sie zbyt skomplikowane
Dziwne zeczy sie dzieja... wywala mnie z gry, po czy pojawia sie wiadomosc "Your character has been booted from the game world" Tyle ze nie mowi dlaczego. Ktos tez tak ma?
To powiedz mi jeszcze o co chodzi z tym maxymalnym 4 lvlem i juz bede w niebie
Broda, rzecz jest prosta jak p... Do 4 lv jedziesz sobie spokojnie, pozniej potrzebne sa kamyki. Cooper sigilis of leveling na 5-8 - czesto jest jako nagroda za kobold assault h/e. Silver sigilis 9-12 mi wyskoczyl wczoraj za quest w enclave of deneith na hard mode
reszty jeszcze nie wyloocilem , ale jak cos dam znac
W razie jak macie pytania w grze albo jakas pomoc to/:
serwer: cannith
nick: Aditu no sa'Onserei
Spawn nie wiem czy jest trudna bo pograłem tylko trochę =P może i jest ale ja nic na ten temat nie wiem. Po prostu nie chce grać w grę w której Premium ma przewagę.
Widze że gra cieszy sie całkiem sporym zainteresowaniem. Chyba pora ją przetestować choć nie ukrywam zniechęcenia tym kontem premium. Dungeony w tej grze są na zasadzie cabalowej, guild wars'owej czy rakionowej?
Spawn nie wiem czy jest trudna bo pograłem tylko trochę =P może i jest ale ja nic na ten temat nie wiem. Po prostu nie chce grać w grę w której Premium ma przewagę.
Skoro pograles troche i nic o niej nie wiesz to co pitolisz o przewadze? Przewaga sprowadza sie do tego, ze mozesz jednorazowo 1 rzecz wprowadzic na aukcje, masz 20 slotow w banku ( co i tak jest wiele), masz 2 chary do grania ( tuu ja sie ciesze przynajmniej, nie mam tysiaca postaci i nie wiadomo, ktora grac) Gracze z premium maja pierwsze miejsce w logowaniu sie do gry. Powiem tak: giercuje codziennie tam od 01.09 swoim charem i jak na razie mialem jednen raz problem, bylem 90 w kolejce. Ale logowalo sie jednorazowo na raz 6 osob co 5s ( wartosc nie praktyczna tylko odswiezania sie ekranu z logiem) czekalem niecale 20s, zeby wejsc do gry. Co do questow platnych to i gracze z premium musza niektore zakupic, wiec i tu nie ma za wiele placzu. Wygrywaja tylko na 500 pkt turbine, ktore co miesiac dostaja na konto.Rasy i klasy tez musza odblokowac. Looty i exp maja ten sam. Nad czym tu plakac? Gra ma kolosalny swiat, trzeba tylko sie troche wykoksic z lv i leciec go zwiedzac. Red, zauwazylem, ze i tak chyba jestes zwolennikiem fps co? W ddo trza pt dobrego, troche pomyslunku nad featami i wloczenia sie po okolicy, coby poznac swiat, a nie tylko pewnej reki
gRAFIO A GDYBYŚ MIAL WIECEJ TYCH KAMYKÓW DO LVL-I DAŁOBY SIE JE ODCIEBIE ZAKUPIĆ PO PROMOCYJNEJ CENIE ?
Mówię że nie grałem bo zniechęca mnie to Premium. Ale jeżeli mówisz że nie mają aż takiej przewagi to chętnie z wami pogram Jak co to nick RedOcean
na razie updatuje grę do końca.
EDIT: Na jakim serku gramy ? =]
gRAFIO A GDYBYŚ MIAL WIECEJ TYCH KAMYKÓW DO LVL-I DAŁOBY SIE JE ODCIEBIE ZAKUPIĆ PO PROMOCYJNEJ CENIE ?
Kamyki masz zbindowane do chara. Ale tu ich nie potrzebujesz wiele. 1 kamyk cooper na 5 lv. pozniej do 9 lv masz spokoj. To nie sa kamienie na 1 lv do up, tylko wyznaczajace granice max lv. Jak chcesz mozemy isc na kobold assault i ciukac koboldy do bolu Ten q poza mozliwym sigilem daje tez sporo favor pkt.
Grafi0 czyli do 4 lvl bije normalnie, potem muszę lootnąć jakiegoś kamyka który zwiększy max lvl do 9 tak?
Co do tych FPS'ów to gram bo na razie nie znalazłem dobrego mmo być może jest nim D&D? kto wie...
I po co ja sie wyzej tam produkowalem i tlumaczylem...