DDO finalna odslona

Tak tylko zapytałem :( przepraszam mistrzu przeczytam twoje wypociny ;p

Oki GRafi jak wbije przynajmniej 3 lvl chetnie skorzystam z zaproszenia :)

JBC ludziska pisać do mnie, nick: Czorny Dziad, serwer: Cannith.

Póki co 1lvl bo nowa postać :D.

Jedna mala porada. Jak juz wykoksicie swoich herosow, czy tez hery :) do boskiego 3 lv to polecam ciag questow w harbor waterworks. 6 osobowe pt na 3 lv na normal mode jedzie po nim jak walec. Na hard juz trza pt odpowiedniego i troche respect for mobs. Troche... o elite juz nie wspomne. Sam na nim bylem 13 razy, wiec wiem co mowie. Niechetnie sie go robi, bo trwa w zaleznosci od zgrania pt okolo godziny, albo i wiecej. Ale jest warte straconego czasu, albowiem:

twarz naszego hero wykrzywia maly usmieszek od ilosci zdobytego zlomu ( tu loot ze skrzyn jest uzalezniony od ilosci ludkow w pt) wiekszy usmiech na twarzy jak sie uzbiera kasy ( tu tez w zaleznosci od pt i mode jest od 2 do 6k, a wiadomo kasa zawsze i wszedzie potrzebna). Na sam koniec dostajemy naprawde wartosciowe i przydatne itemy po zakonczeniu. A jest ich do wyboru okolo 10, jak nie wiecej ( dlatego po nim jechalem tyle razy. Pelerynka, ringi i opaska na rece sa wlasnie po tym dungu http://my.ddo.com/character/cannith/Aditu/) Z tymi itemkami za q naprawde swobodniej sie wedruje po swiecie ;)

Jak co nick: Avogardo 1lvl ^^

A powie mi ktoś, czy aby zalogować się na my.ddo.com trza mieć premiuma? Bo gdy wpiszę http://my.ddo.com/character/cannith/keirot to postać jest, lecz zalogować się nie idzie.

A tak w ogóle, to chyba zacznę grać se Barbarem krasnoludem, bo nie idzie mi Paladynem (nie przyzwyczajony jestem grać tarczą, i gdy zapomnę o Shift, to na hard potrafię ginać 2 razy podczas 1 q...). Barbarzyńca nadrabia DMG, no ale kurcze lubię ciekawi mnie jakie skille na 4 lvl wpadają(pisze że na 4 lvl dostajemy pierwsze skille pomocnicze, które można użyć na sobie lub innych graczach). Wie ktoś?? No i chyba ludziska wolą mieć Paladyna w pt niż Barbarzyńce. Dobrze mówię?

P>S> Dzięki ci łosiu za grę, szkoda że potem były problemy z pt, bo byśmy pograli se ;]

na jakim servie gracie i czy jest dużo ludzi??

Wczoraj wieczorem normalnie grałem a teraz przy odpaleniu launchera nie mogę się połączyć i pisze " An connection attempt failed" czym to jest spowodowane ? :(

na stronne ddo trza zajrzec :)

#

Scheduled Server Downtime 7:00 AM - 12:00 PM Eastern (-5 GMT) Thursday, September 17

September 16, 2009

The DDO Game Servers will be brought down on Thursday, September 17 from 7:00 AM - 12:00 PM Eastern (-5 GMT) for an update to the game. Release notes will be available tomorrow. Thanks for your patience, and we'll see you back in the game soon!

#

Acha =D, jakbyś mogł jeszcze napisać jaka różnica czasowa jest między naszym krajem a serwerów DDO ? ^^

na jakim servie gracie i czy jest dużo ludzi??

Jakbyś przeczytał temat to byś wiedział -.-

Wczoraj wieczorem normalnie grałem a teraz przy odpaleniu launchera nie mogę się połączyć i pisze " An connection attempt failed" czym to jest spowodowane ?

Pewnie będzie update o 18 powinny być już online serwery

5-6 godzin zazwyczaj

pewnie po 18.00 go wystartuja :)

CYTAT(erix281 @ czw, 17 wrz 2009 - 17:10) *na jakim servie gracie i czy jest dużo ludzi??Jakbyś przeczytał temat to byś wiedział -.-CYTAT(Shogo @ czw, 17 wrz 2009 - 17:22) *Wczoraj wieczorem normalnie grałem a teraz przy odpaleniu launchera nie mogę się połączyć i pisze " An connection attempt failed" czym to jest spowodowane ? sad.gifPewnie będzie update o 18 powinny być już online serwery

byś chociaż odpowiedział

No tak czytanie boli... Cannith

Taka mala dygresja, dopiero zauwazylem ze nie ma Druida do wyboru. Why? o.0

Taka mala dygresja, dopiero zauwazylem ze nie ma Druida do wyboru. Why? o.0

To niby ranger TR nim ma byc. Ale zauwaz, ze to swiat Eberron. W starszych swiatach nie bylo favored soul, o golemach juz nie wpomne.

Szukam ekipy na jutro na Kobold Assault kolo godziny 17 chetni pisac do mnie na priva

Co to jest to Kobolt Assault?

Co to jest to Kobolt Assault?

Quest, 200 mobów do ubicia.

Ja bym się wstępnie zgłosił, ale nie wiem czy mi coś akurat nie wypadnie.

yyy a co za problem znaleźć party w grze na ten quest?

Mi zajęło to 2 minuty, napisałem tylko kto chętny na Kobold Assault, napisało około 10 chętnych, wybrałem 4, poszliśmy i po chwili quest skończony.