Aaaa to... to skonczylem sam bez zadnej pomocy....
Ale i tak jakos Age Of Conan mi sie bardziej podoba.. troche lamerskie sa te missy
Aaaa to... to skonczylem sam bez zadnej pomocy....
Ale i tak jakos Age Of Conan mi sie bardziej podoba.. troche lamerskie sa te missy
yyy a co za problem znaleźć party w grze na ten quest?Mi zajęło to 2 minuty, napisałem tylko kto chętny na Kobold Assault, napisało około 10 chętnych, wybrałem 4, poszliśmy i po chwili quest skończony.
Taki problem że może mam ochote zagrać z ludzmi ze stronki
Piszczecie ze takie fajne to i ja chyba sciagne obczaic moze na low detalach pojdzie -.-
Tylko najpierw sprawdze czy mi Dragonica na IAH bedzie dzialala .
Aaaa to... to skonczylem sam bez zadnej pomocy....Ale i tak jakos Age Of Conan mi sie bardziej podoba.. troche lamerskie sa te missy
Missy masz, bo slaby dex. Kup jakies rekawice czy buty i Ci sie poprawi. Poza tym nie wymagaj od niskiego lv niewiadomo czego. To jest wlasnie system dd i jego uroki
czy naprawdę większość gry będzie płatna ?? bo nie wiem jak to jest tu się ktoś podnieca a tu narzekają ,że gra jest płatna w 2/3
Missy masz, bo slaby dex. Kup jakies rekawice czy buty i Ci sie poprawi. Poza tym nie wymagaj od niskiego lv niewiadomo czego. To jest wlasnie system dd i jego uroki
Grafio popelniles jeden blad . Za trafaienie odpowiada w świecie D&D siła a inie zreęczość ( chyba że w broniacvh dystansowych ) , Jedyną metodą trafiania z dex-a jest nabycie skilla finezja w bronii ( nie pamietam jak to sie po angielsku nazywa ) . No i kolejnym problemem jest klasa postaci co daje różne modyfikatory do trafienia na różnych lvl-ach np> wojowik +1 trafienie / lvl ale mag juz +1/4 lvl czy np kleryk +1/2 lvl . Klasy łotrzykowskie ( złodziej , bard) w systemie d&D , o ile mnie pamięć nie myli otrzymuja +2tr/3l lub +1 /3lvl (nie pamietam dokladnie ) . Dodatkowym utrudnieniem jest fakt liczby atakow na runde ( ale na gre chyba tego nie przelozono ) gdzie tylko profesje wojownicze ( paladyn , wojownik , barbarzynca ,łowca ) posiadają liczbe ataków większą od jeden . NO , ale sie rozpisałem
Realnosci.... Sory ale jak macham mieczem przed kolesiem a tu leci miss... Poza tym gram rouge... czyli postac z duza iloscia DEXa.
czy naprawdę większość gry będzie płatna ?? bo nie wiem jak to jest tu się ktoś podnieca a tu narzekają ,że gra jest płatna w 2/3
Kur**, stary platne masz tylko 2 rasy, pare questow, powiekszenie konta w banku i inne klimaty ktore nie wyrozniaja gry platnej od darmowej.
Płatne rasy to już naprawde bardzo dużo, jednak nie zniechęca mnie to. Jak w tej grze prezentuje sie sama walka? Jest troche przyjemności z siekania od czasu do czasu? A, i na jakiej zasadzie w tej grze działają skille.
Kurde, ludzie. Zadajecie w kółko te same pytania! Poczytajcie trochę ten temat a nie co stronę to samo ("a co tracę jeśli nie płacę?" "a jak się walczy?") albo po prostu ściągnijcie te 3GB (przecież to jest chwila ściągania przy dzisiejszych łączach) i zobaczcie sami -.- Resztę zachęcam do "niekarmienia trolli" czyli głupie pytania po prostu ignorujcie.
Ja mam powazne pytanie do znawcow gry : gdzie jest auction house
W Harbor (czy jakoś tak się to pisało)
Ja mam powazne pytanie do znawcow gry : gdzie jest auction house

THx Cree
lol po co się wkurzacie jak nie musicie mi nic mówić Spawn chciał to mi wyjaśnił po to jest temat nie żeby się dowiedzieć o grze.
Czy mógłby mi ktoś opisać w jaki sposób mogę dodać scrolla do spellbook ?
^ Musisz miec cos co nazywa sie Inscribe material, klikasz scrolla potem Scribe Scroll (umiejetnosc) i po wszystkiemu. Material musi byc na tym samym lvl'u co czar ktory chcesz zapisac (np. lvl1), mozna to ponoc kupic w Harbor lub zdobyc robiac questy (losowa nagroda w skrzynkach).
A czy maksymalna liczba dodanych scrolli do spellbooka jest ograniczona ? Na przyklad czy w ksiazce moge miec tylko 6 1lvlowych scrolli czy ile chce ?
I ile kosztują te Inscribe Material ?
Z gory dziękuję za odpowiedź.
Nie wiem ile kosztuje bo nie kupowalem. A co do max ilosci czasow jakie mozesz miec naraz to powiem szczerze ze nie wiem jak to jest tutaj w grze, ale w papierkowym DnD to zalezalo od inteligecji maga. Choc nie powinienes sie tym przejmowac, skoro od (jak dobrze pamietam) 19 int'a mozna miec juz wszystkie czary na dany poziom.
Co do PvP..... yyyy przyznam ze na maxa srednio mi sie ono podoba w D&D.. Poprostu mnie nie powala.
Jak PvP to juz bardziej Spellborn
Po filmikach to wygląda na "Zróbmy WoWa jeszcze raz"... czy ktoś może mi powiedzieć czym ta gra się od niego różni?