Debilizm ludzi

ktos sie wysilil i przetlumaczyl nam tekst - Demoniczny

Przejrzeliście mnie, jestem guru i kocham Guild Wars 2. Od zawsze Was trollowałem. Idę pohejtować GW2 w niusach. Haha, Kocham Was xD

Japrdl... Guru nas wyruchał : / ? Teraz będziemy musieli z tym rzyć w bulu, mence i nadzieji rze to nie prawda. Co do slayera coś tam słyszałem, a to może być całkowita nie prawda, że ta piosenka God Hate Us all czy jakoś tak. Nawiązuje do wojen itd. Ale to może być nie prawda, a ja muszę i tak nabić posta sry.

Up- Powiedz mi, po co to? Nie masz o niczym pojęcia a się wypowiadasz. Banhammer pls!

Up@ Nie obchodzi mnie co myślisz, nawet jeśli, to o mnie. Twój post też niczego nie wniósł i też nabiłeś posta jak ja. Te Dwarfar jak się gra w gw2? Dużo polaków? Bo po ostatnim zamulaniu w wowa, no gdzieś o 2008r już mi się to znudziło i zamierzam pograć w coś. A i odpowiedź do misiael'a, nie zamierzam się kłócić na forum, może wygram, może ty wygrasz, ale nadal nie zmienia faktu, że jesteś niedorozwinięty, dlatego, iż to zacząłeś :D. (Nie, nie mówię tutaj o tobie).

Co do tematu, serio zamknijcie go i poczekajcie dwarfar założy nowy nie długo o jakimś spisku, to po nabijamy posty, bo tutaj nuda. Temat wyczerpany. No ale się rozpisałem, tylko za cholerę nie wiem co ja próbuję powiedzieć...

Ikariam, tak, cały czas dużo, choć nie tyle co na początku. GW2 już jest po przesiewie graczy, jak każde MMO na początku, ale wszędzie znajdziesz graczy, nawet na początkowych lokacjach sporo gra.

Czyli jednak się opłaca kupić... Hmm, a jak się PVE/PVP prezentuje?

W hydeparku nie nabija się postów:)

Ja wiem lepiej. Cicho tam!

Ja to wiem, w końcu tyle już tu jestem. Ale mogę mu odpowiedzieć. PvE daje naprawdę masę frajdy, PvP troche mniej, ale to moje zdanie. Trzeba myśleć jakie skille odpowiednio użyć, trzeba wykorzystać ukształtowanie terenu (do naładowania się skilli) i dobrac odpowiednie bronie do walki z mobami jak i zgraczami, nie które są supportujące a niektóre ofensywne. Jak dla mnie kupić się jak najbardziej opłaca.

Z jakiej strony byłoby najtaniej? Nie długo sprzedaję telefon to kasa się znajdzie. Jest chociaż pare serwerów (full)? Bo jak widziałem w wowie to jest ok 40 full z 70 medium i 10-20 low (mowa tutaj o Rosji i EU).

Trolling na 100%

Trolling ... Chyba :( Teraz tylko czekać na reakcje Natanka :P

Ja nie będę nawiązywał do poprzednich konwersacji, wysunę jedynie taką se cienką teorię :)

Kiedy już nie wiem co ja mam właściwie robić tu, o tutaj, gdzie właśnie przesiaduję ( ;] ) zaczynam pisać opowiadania. I tak się zastanawiam, czy jak wcześniej wspominano jest to oznaka debilstwa, czy może skręcającej wręcz flaki nudy...?

Niedługo będziemy widzieli satańskie dzieło zaglądając do lodówki, szuflady ze skarpetami, czy może do muszli klozetowej po skończonej potrzebie (bo w końcu tego, co się tam znalazło rozumem nie jesteśmy w stanie ogarnąć - to musi być dzieło szatana!!!)

Amen.

Van gdyby to tylko chodzilo o Polskę...

Co do artykułu ostatnio w supermarkecie znalazłem kreskówkę hello kitty z ustami. To już nie jest satanistyczna czy ma diabelskie usta?

Co do iluminatów się nie wypowiem. Ale od masonerio z tymi przeslankami prosze kulturalnie odejść, bo zagryzę

New World Order i Illuminaci istnieją ;/

Jestem oddany masonom.

A ja jestę chlebę.

To ma tyle związanego z tematem że poziom poniżej pdst... pozdrawiam humor z kwejka.

Ktoś z new worlda jest?

Ja jestem :)