Zadufany nie moze być. bo nie zna tego słowa. Co do głosowania... nie możemy spowodować śmierci i aviego (który pewnie nie znając nawet smaku karmi a co dopiero piwa pisze rp o udawaniu mudzina) i mikiusza (któremu trochę s brakuje by zrozumieć na czym polegają tego typu gry)?
Demon Eaters - Gra
Panowie, mam nadzieje, że wiecie-pojechaliście po nim bardziej niż ja xd
Btw. Ostatnio gry forumowe kręcą się wokół dzieci...
Dlaczego tak twierdzisz Karthasie. Sadze ze Zenodoros najprawdopodobniej stwierdzil prawde no ale moze przestanmy gadac o dzieciach [ czytaj Mikiuszu ] i zacznijmy grac.
Słuchajcie... najpierw zobaczmy kim będzie Avi, jeśli okaże się demonem to można rozmyślać czy Mikiusz nie jest jego rodziną Poczekajmy do ogniska.
Oj tam, oj tam. Karmi jest bezalkoholowe, więc piłem. A ty nawet mnie nie znasz, a już wypowiadasz się na mój temat? I kto tutaj jest dzieckiem, skoro krytykujesz zachowanie innych, a sam nie jesteś lepszy. A tak w ogóle mnie nazywasz dzieckiem a ty nawet znajomością ortografii nie grzeszysz. boże*
Ej do orty sie nie czepiaj bo kazdy moze popelnic takie bledy, ale z reszta mniejwiecej sie zgadzam.
Karmi zawiera alkohol Jak widać sam popełniłeś błąd.
Fajnie się czyta te Wasze kłótnie, brakuje mi tylko popcornu
Ty sie o Karmi martwisz ja pilem Tyskie bo babcia pomylila je z herbata o_0
"Wycofuję się dziś od głosu! Nie mamy na tyle pewności, aby zabijać już tego dnia! Nie będę brał udziału w tej bezsensownej rzeźni!"
Wykrzyczał Omega to wszystkich w tawernie i odszedł w stronę swojej stodoły
A tak na serio to dziś nie głosuje bo to nie ma sensu
1. Dzień :"I Bóg przemówił do avi'ego zamilcz albo zmkn... bo irytujesz wszystkich, a jak nie to będziesz pierwszą ofiarą dla boga". Pierwsza księga zaistnienia ver 1:1. A co tam macie odemnie trochę religii .p.s : ja nie jestem bogiem, a tak sobie spisuję ewangelię . według istnienia. .
"2 dnia pokłócili/zwada o jaki trunek mają pić, do cholery jak nie wiecie co to jest zwykła woda, boże że to widzisz i nie bruzgasz",.
Trzeba zagłosować :
dla mnie podejrzani są mikiusz i avi oraz sokyre, jakoś tak wprowadzają złą atmosferę do gry, ja głosuję na Mikiusz.
Ty sie o Karmi martwisz ja pilem Tyskie bo babcia pomylila je z herbata o_0
Wydaje mi się albo Ci bania nie zeszła po tej herbacie.
@Sokyre ja akurat w taką historię nie uwierzę że babcia dała mu tyskie ,a jakby dała to z 3 dni bez muzyki tańczył
Tyskie? HAHahaahaha....
Jezu... ja do 4 sezony chyba zrobię test na inteligencie wpierw....
@UP 2+2?
ŹLE - VANZIOM NIE MOŻE ROBIĆ SEZONU TROLOLO
O mój borze szumiący. Mesjaszu z liści zrodzony, kręgosłupa gałęzią i mózgiem wiatru między konarami niech ci brzoza lekką będzie. po kolei dzieciaczki po kolei.
Primo - avi Twoja kolej na przemówienia się skończyła na momencie zwrócenia mi uwagi o słowie boże (dla Twojej informacji odmiane Boga pisze się z dużej litery. z małej o podobnym dźwięku można napisać tylko iw yłącznie w przypadku słowa BÓR)
secundo - karmi zawiera 0.5 % alkoholu co jest uważane za trunek BEALKOHOLOWY bo nawet w lekach czy spożywkach różnego rodzaju alkohol w takiej ilości ISTNIEJE tudzież występuje. Ostra siekiera
po trzecie i osstatnie - miki to chyba jednak była herbata, bo widząc Twoje wypowiedzi po tyskim nie miałbyś jak pisać.
Ludzie nie rośnijcie z wiekiem! bo chyba porporcje mózg-ciało-inteligencja trudno zachować.
RIP Van trzymaj mnie,
Przyjmę Cie do mojego królestwa Bożego Vanziomowego nie musisz się martwić .
chcę siąść u twej prawicy coby mi twe pokemony cześc pośrednią oddawały.
Ale to ja jestem stworzeniem boskim vanziomowskim, które zasiadło po prawicy i sobie z niej nie zejdzie