Demon Eaters - Gra

Zadufany nie moze być. bo nie zna tego słowa. Co do głosowania... nie możemy spowodować śmierci i aviego (który pewnie nie znając nawet smaku karmi a co dopiero piwa pisze rp o udawaniu mudzina) i mikiusza (któremu trochę s brakuje by zrozumieć na czym polegają tego typu gry)?

Panowie, mam nadzieje, że wiecie-pojechaliście po nim bardziej niż ja xd

Btw. Ostatnio gry forumowe kręcą się wokół dzieci...

Dlaczego tak twierdzisz Karthasie. Sadze ze Zenodoros najprawdopodobniej stwierdzil prawde no ale moze przestanmy gadac o dzieciach [ czytaj Mikiuszu ] i zacznijmy grac.

Słuchajcie... najpierw zobaczmy kim będzie Avi, jeśli okaże się demonem to można rozmyślać czy Mikiusz nie jest jego rodziną :) Poczekajmy do ogniska.

Oj tam, oj tam. Karmi jest bezalkoholowe, więc piłem. A ty nawet mnie nie znasz, a już wypowiadasz się na mój temat? I kto tutaj jest dzieckiem, skoro krytykujesz zachowanie innych, a sam nie jesteś lepszy. A tak w ogóle mnie nazywasz dzieckiem a ty nawet znajomością ortografii nie grzeszysz. boże*

Ej do orty sie nie czepiaj bo kazdy moze popelnic takie bledy, ale z reszta mniejwiecej sie zgadzam.

Karmi zawiera alkohol ;) Jak widać sam popełniłeś błąd.

Fajnie się czyta te Wasze kłótnie, brakuje mi tylko popcornu :D

Ty sie o Karmi martwisz ja pilem Tyskie bo babcia pomylila je z herbata o_0

"Wycofuję się dziś od głosu! Nie mamy na tyle pewności, aby zabijać już tego dnia! Nie będę brał udziału w tej bezsensownej rzeźni!"

Wykrzyczał Omega to wszystkich w tawernie i odszedł w stronę swojej stodoły

A tak na serio to dziś nie głosuje bo to nie ma sensu

1. Dzień :"I Bóg przemówił do avi'ego zamilcz albo zmkn... bo irytujesz wszystkich, a jak nie to będziesz pierwszą ofiarą dla boga". Pierwsza księga zaistnienia ver 1:1. A co tam macie odemnie trochę religii .p.s : ja nie jestem bogiem, a tak sobie spisuję ewangelię . według istnienia. .

"2 dnia pokłócili/zwada o jaki trunek mają pić, do cholery jak nie wiecie co to jest zwykła woda, boże że to widzisz i nie bruzgasz",.

Trzeba zagłosować :

dla mnie podejrzani są mikiusz i avi oraz sokyre, jakoś tak wprowadzają złą atmosferę do gry, ja głosuję na Mikiusz.

Ty sie o Karmi martwisz ja pilem Tyskie bo babcia pomylila je z herbata o_0

Wydaje mi się albo Ci bania nie zeszła po tej herbacie.

@Sokyre ja akurat w taką historię nie uwierzę że babcia dała mu tyskie ,a jakby dała to z 3 dni bez muzyki tańczył :D

Tyskie? HAHahaahaha....

Jezu... ja do 4 sezony chyba zrobię test na inteligencie wpierw....

@UP 2+2?

ŹLE - VANZIOM NIE MOŻE ROBIĆ SEZONU TROLOLO

O mój borze szumiący. Mesjaszu z liści zrodzony, kręgosłupa gałęzią i mózgiem wiatru między konarami niech ci brzoza lekką będzie. po kolei dzieciaczki po kolei.

Primo - avi Twoja kolej na przemówienia się skończyła na momencie zwrócenia mi uwagi o słowie boże (dla Twojej informacji odmiane Boga pisze się z dużej litery. z małej o podobnym dźwięku można napisać tylko iw yłącznie w przypadku słowa BÓR)

secundo - karmi zawiera 0.5 % alkoholu co jest uważane za trunek BEALKOHOLOWY bo nawet w lekach czy spożywkach różnego rodzaju alkohol w takiej ilości ISTNIEJE tudzież występuje. Ostra siekiera

po trzecie i osstatnie - miki to chyba jednak była herbata, bo widząc Twoje wypowiedzi po tyskim nie miałbyś jak pisać.

Ludzie nie rośnijcie z wiekiem! bo chyba porporcje mózg-ciało-inteligencja trudno zachować.

RIP Van trzymaj mnie,

Przyjmę Cie do mojego królestwa Bożego Vanziomowego nie musisz się martwić .

chcę siąść u twej prawicy coby mi twe pokemony cześc pośrednią oddawały.

Ale to ja jestem stworzeniem boskim vanziomowskim, które zasiadło po prawicy i sobie z niej nie zejdzie