Demon Eaters - Gra

Ktoś ma podejrzenia?

"Michał gramolił się z błota. Fala dźwięku zmiotła go z siodła. Archanioł we fioletach wyszczerzył do niego zęby. Michał przyjął podaną dłoń, podźwignął się.

– Podobał się koncert? – spytał Izrafel. Turkusowe oczy lśniły najczystszym szaleństwem.

– Powalający. – mruknął Michał. "

Maja Lidia Kossakowska

Siewca Wiatru

Zenek a może nie nasze wywyższanie Vana i kaprys Mighta sprawiły, że zginął Vanziom? Czyżbyś chciał odwrócić uwagę od tego zabójstwa?

Już wiem kto jest demonem ale zostawie to dla siebie. Nie chc skończyć jak, w którymś tam sezonie chyba wilkołaków.

Dalej nie ma na żadnego dowodów, a głosowanie w błoto tak się skończyło. GRATULUJE!

Skończcie iść za jednym gościem i jego tekstem, a zacznijcie samodzielnie myśleć! - TO NIE BOLI - TESTOWAŁEM

Omegaaaa

Hmm pytanie brzmi co teraz zrobimy. Kolejny taki blad moze przesadzic o naszej wygranej badz przegranej. Mozna wiedziec o ile sie zwiekszyla wina ?

Sokyre skoro masz pewność to pisz. Omega, ja za nikim nie idę. Chociaż faktem jest, że Avi zginął niepotrzebnie.

Lećmy po liście :P Teraz Budzioch potem... ja :o Zły pomysł. Myślę, że poza strzelaniem innego sposobu nie ma :)

Trzeba wyeliminować, tego ktosia co rozlewał i był przy winie, bo tak może wykańczać nas po kolei. I co wieczór możemy tracić jednego wieśniaka więcej. Oj, a z takim lekceważącym podejściem przegramy w 2 dniach ;).

No to wymyśl coś lepszego...

Sokyre, no ale kto jest wg. Ciebie demonem? Jeżeli obawiasz się o swoje życie (chociaż nie wiem czemu ;X) to napisz na pw.

"– Szkoda tylko, że nie przyszło ci do głowy podnieść dupska i pójść za tropem – dodałem.

– Przyszło – odparł bliźniak i rozgryzł źdźbło trawy. – Ale potem niby poszło...

– A to bardzo się cieszę – rzuciłem złośliwie i poszedłem w stronę koni, pytając Pana, za jakie grzechy aż tak mnie doświadcza."

Nie chc skończyć jak, w ktĂłrymś tam sezonie chyba wilkołakĂłw.
O mnie mowa? :)

Ehm ... dalej stoimy w miejscu, dalej nic nie wiemy. Pozbyliśmy się Aviego, który był nieszkodliwy. Nawet gdyby działał po stronie demonów, to nie sądze aby w ogóle chcieli go słuchać.

Budzioch, jak to za nikim ? A co z naszą flaszką? :)

Mówiłem kurw*, że tak to się kończy jak napieprza się 10 stron RP, ale nikt mnie nie słuchał.

[*]

Avi zginął w głosowaniu. Zaś szkoda że nie wiemy jak to było w sprawie Vanzioma i Misiaela. Mogłoby to pomóc.

Dobra już wiem, źle przeczytałem

Zostaje miki na odstrzał i rp zginie zajmiemy sie wtedy demonami.

O mnie mowa?

Taaak. Wtedy bardzo łatwo Cie rozgryzłem lecz nie wiedziałem jak przekonać ludzi :]

Ale jesli mnie zabijecie jak to powiedzial Zenodoros stracicie jeden dzien ktory wykorzystaja demony i jeszcze wzrosnie wam wina wiec to chyba nie jest dobry sposob. W koncu i tak nie mam juz z kim robic RP.

@mikiusz ile razy jeszcze to napiszesz ?