Ktoś ma podejrzenia?
Demon Eaters - Gra
"Michał gramolił się z błota. Fala dźwięku zmiotła go z siodła. Archanioł we fioletach wyszczerzył do niego zęby. Michał przyjął podaną dłoń, podźwignął się.
– Podobał się koncert? – spytał Izrafel. Turkusowe oczy lśniły najczystszym szaleństwem.
– Powalający. – mruknął Michał. "
Maja Lidia Kossakowska
Siewca Wiatru
Zenek a może nie nasze wywyższanie Vana i kaprys Mighta sprawiły, że zginął Vanziom? Czyżbyś chciał odwrócić uwagę od tego zabójstwa?
Już wiem kto jest demonem ale zostawie to dla siebie. Nie chc skończyć jak, w którymś tam sezonie chyba wilkołaków.
Dalej nie ma na żadnego dowodów, a głosowanie w błoto tak się skończyło. GRATULUJE!
Skończcie iść za jednym gościem i jego tekstem, a zacznijcie samodzielnie myśleć! - TO NIE BOLI - TESTOWAŁEM
Omegaaaa
Hmm pytanie brzmi co teraz zrobimy. Kolejny taki blad moze przesadzic o naszej wygranej badz przegranej. Mozna wiedziec o ile sie zwiekszyla wina ?
Sokyre skoro masz pewność to pisz. Omega, ja za nikim nie idę. Chociaż faktem jest, że Avi zginął niepotrzebnie.
Lećmy po liście Teraz Budzioch potem... ja
Zły pomysł. Myślę, że poza strzelaniem innego sposobu nie ma
Trzeba wyeliminować, tego ktosia co rozlewał i był przy winie, bo tak może wykańczać nas po kolei. I co wieczór możemy tracić jednego wieśniaka więcej. Oj, a z takim lekceważącym podejściem przegramy w 2 dniach .
No to wymyśl coś lepszego...
Sokyre, no ale kto jest wg. Ciebie demonem? Jeżeli obawiasz się o swoje życie (chociaż nie wiem czemu ;X) to napisz na pw.
"– Szkoda tylko, że nie przyszło ci do głowy podnieść dupska i pójść za tropem – dodałem.
– Przyszło – odparł bliźniak i rozgryzł źdźbło trawy. – Ale potem niby poszło...
– A to bardzo się cieszę – rzuciłem złośliwie i poszedłem w stronę koni, pytając Pana, za jakie grzechy aż tak mnie doświadcza."
Nie chc skończyć jak, w ktĂłrymś tam sezonie chyba wilkołakĂłw.O mnie mowa?
Ehm ... dalej stoimy w miejscu, dalej nic nie wiemy. Pozbyliśmy się Aviego, który był nieszkodliwy. Nawet gdyby działał po stronie demonów, to nie sądze aby w ogóle chcieli go słuchać.
Budzioch, jak to za nikim ? A co z naszą flaszką?
Mówiłem kurw*, że tak to się kończy jak napieprza się 10 stron RP, ale nikt mnie nie słuchał.
[*]
Avi zginął w głosowaniu. Zaś szkoda że nie wiemy jak to było w sprawie Vanzioma i Misiaela. Mogłoby to pomóc.
Dobra już wiem, źle przeczytałem
Zostaje miki na odstrzał i rp zginie zajmiemy sie wtedy demonami.
O mnie mowa?
Taaak. Wtedy bardzo łatwo Cie rozgryzłem lecz nie wiedziałem jak przekonać ludzi :]
Ale jesli mnie zabijecie jak to powiedzial Zenodoros stracicie jeden dzien ktory wykorzystaja demony i jeszcze wzrosnie wam wina wiec to chyba nie jest dobry sposob. W koncu i tak nie mam juz z kim robic RP.
@mikiusz ile razy jeszcze to napiszesz ?