Trudno powiedziec, wszystko zalezy od wielu czynnikow. Narazie nie mam zbytnio innej obrony wiec bronie sie tym.
Demon Eaters - Gra
Kurdę, czuję się tak, jakby to mnie zabili... Ani Zenodoros ani Sokyre nie odpowiadają na moje pytania. W przypadku Zenodorosa, który próbował zrzucić winę za śmierć Vanzioma na Mighta zaczyna robić się to podejrzane...
Budzik moje gadanie było czysto RPowskie tak ajak twoje pytanie wiec oskarzenie wydaje sie o.O nke na miejscu
Ja chwilowo wstrzymam się z oskarżaniem. Bądź co bądź w tej edycji są za to konsekwencję więc lepiej na spokojnie wszystko przemyśleć. Choć pewne podejrzenia mam
To tylko moje zdanie i nikt nie musi go popierać. Podejrzenia są bardzo słabe, wiem to, ale to chyba jedyne jakie posiadam. Czekam na rozwój wydarzeń, może ktoś z czasem wyrazi i swoje obawy, dzięki czemu zmienię zdanie. Ale z reguły to moje pierwsze przeczucie się sprawdza
Zanim sie kimne dam moje podejrzenie.
Karthas który jedyne co robi to wlepia cytaty i owija w bawełnę wymijając się od czegokolwiek.
Wiem ze bez sensu ale cos w tej grze trudno wysnuc sensowne tlumaczenia...
Może coffe? To on rozpoczął ten cyrk z RP
A chcieliście winnego za to spalić =_=
Te cytaty są co prawda niepokojące, ale bardziej drażnią człowieka...
Karthas i jego podejrzane cytaty...
Nie oddałem głosu na Aviego...dobrze zrobiłem.
Jeżeli nie rozumiecie, co chce wam przekazać cytatami, to sorry, ale wasza ignorancja mnie dobija. Przepraszam za uniesienie, wiem nie czytacie książek;/
Oddaję głos na Zendorosa. Odwracanie kota ogonem, sztuczka by Demons.
Karthas mnie przekonał i też oddaję głos na Zendorosa.
Niech Zendoros zostanie spalony, a czarny ogień pochłonie jego ciało i duszę!
Jeżeli był dobry niech czarny ogień przeniesie jego duszę to nieba od vanzioma, jeżeli zły niech jego dusza zostanie pochłonięta na wieki.
Zendoros - oskarżasz każdego na około kto tylko coś robi i wydaje się to podejrzane, wkurzające.
Ciągle skaczesz z osoby na osobę starając się jej pozbyć - według mnie jest to BARDZO DZIWNE.
Zdaje mi się, że pod tą przykrywą siedzi Demon który tobą steruje. Uratujemy cię nawet jeśli przypłacisz to życiem biedaczku
W sumie karthas ma trochę racji. Dodając do tego że próbował skierować cel na mikiusza oraz zmusić nas do podania tropów daję mocny i klarowny wygląd sytuacji.
Oddaję głos na Zenodoros
Ej, człowiek tylko na chwilę odejdzie od kompa i od razu taka nagonka? Głos na Zendorosa , zobaczymy czy było warto. A przy okazji Karthas jak chcesz coś powiedzieć sensownego to proszę nie używaj cytatów, nie chce mi się myśleć co masz na myśli po 8 godzinach na uczelni.
Osoby wyzej podaly wystarczajaca ilosc powodow wiec GLOSUJE NA ZENODOROSA, sry pisze na fonie i nie mam czerwonego.
Żeby nie było - za tłumem nie idę. Ale mamy coś wspólnego. Głos na Zenodorosa.
A ja coś czuję, że złymi są osoby z którymi byłem w poprzednich sezonach. Sam nie wiem czemu. Jest jakaś reguła w ich postach. Dopełniają się. Nie wiem, jak to powiedzieć.
Również głosuje na Zenodorosa przekonaliście mnie i dzięki dzisiejszemu głosowaniu mam jednego podejrzanego.
Oddaję bezsensowny głos. Idę się kimnąć. Wstaję i zostaję spalony. Wtf?
No cóż jakos się z wami pograło. Czekam na v&w
jeśli zenodoros jest człowiekiem jeżeli się tak okażę to już wiem kogo spalić.
Kogo proponujesz?