na razie będzie najlepiej jak zachowam to dla siebie.
Demon Eaters - Gra
Dobra;D To jest dobry moment, żeby odkryć kartę, jam jest Inkwizytor. Tak ten, który spalił Misiaela.
Dlaczego tak, a nie inaczej? Bo cytatami, nie da się wam tego uświadomić xd
A dlaczego się ujawniam? Bo potrzebuję ochrony przed przejęciem. Oraz 1/2 dodatkowo osoby do ostatniej ludzkiej koalicji.
Nie zapominając o tym, że po jutrzejszym głosowaniu dostane dostawę drewna i potrzebuję pomocy w wytypowaniu kolejnego nieszczęśnika do oczyszczenia przez ogień.
"Zabijcie wszystkich, Bóg rozpozna swoich" Miałem jechać według tego schematu, ale jeżeli chce ktoś pomóc, podać jakiś pomysł zapraszam. Oczywiście jest jeszcze jedna podejrzana osoba(według koalicjantów). Chętnie się tą wiedzą podzielę, ale na pw.
Co do Zena:
-Strzelił sobie w stopę, jestem osobą o dosyć specyficznym zachowaniu i w wielu wypadkach, to na mnie kierują się podejrzenia. Jasnowidzący mają w ostatnich grach to do siebie, że już na początku prześwietlają akurat mnie. Jedynym ratunkiem aby wyratować Inkwizytora z sytuacji w której go postawiłeś, było zaatakowanie ciebie. Bo jeżeli ty i Niewiara to dobrzy, to demony zagłosowałby na mnie, wy dołożylibyście swoje głosy i ok. 4 głosami zostałby spalony Sługa Boży.
To przypomina mi sytuacje z drugiego sezony wilków, gdzie podejrzenia na mnie nie dość, że były błędnę to przeważnie okazywały się zgubą podejrzewającego.
Rexin pewnie ma na myśli mnie.
@Karthas i stąd te cytaty z Inkwizytora? ;> Poczekamy, zobaczymy czy jest to prawdą.
"– Źle się dzieje, panie, źle się dzieje. – Nie wiem, czy w ogóle raczył wysłuchać mojej opinii, ponieważ zajęty był powtarzaniem jednego i tego samego. – Coś strasznego schodzi – podniósł wzrok i zapatrzył się w dal – gdzieś z gór...
– A niby co? Włochaty potwór jeżdżący d*pą po śniegu? "
Tak dlatego, przy czym był jeszcze cytat z książki o Jakubie Wędrowyczu- specyficznym egzorcyście ;D
Przeczytałem wszystkie części obu serii xd
Oddaję głos na Zendorosa, bo i tak zostanie spalony, a ostatnio błędnie zagłosowałem i poszły 3 wieśniak, więc dzisiaj nie chcę popełnić błędu. Kat ja jutro odczytam staranie twoje cytaty, może mnie coś olśni . Jeśli nie blefujesz xd.
No nic wydaje się to być jedynym wyjściem Głosuję na zenodorosa
A ile jest w ogóle demonów? Na oko. 3, 4?
mi się wydaje iż 2 tylu ilu na początku, ponieważ nie było ataku znaczy bóg nic o tym nie wspominał. Więc nie mogli nikogo przejąć.
Gdzie jest mowa, że 2?
Właśnie nie wiem trzy 2 ale zawsze w tych startowych grach złych było 2. A ataku jako tako nie było, więc nie mogli nikogo zwerbować, chyba iż bóg nie mówi wszystkiego. Więc obstawiam iż od 2 do nie więcej niż 4.
"Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem."
Ewangelia wg. św. Jana, 8;7
Po wczorajszym wypadku Inkwizytorowi można zarzucić wiele. Jednak jego podejście do sprawy jest dosyć profesjonalne. Pod waszymi wyzwiskami, że zabił człowieka, dzisiaj cały dzień układał stos dla następnej ofiary.
Zenodoros, którego tym razem wszyscy jednogłośnie wybrali, szedł na miejsce swojego przeznaczenia z nienaturalnie szerokim uśmiechem na twarzy. Jakby jego rola w tym przedstawieniu się skończyła, a on schodził jako zwycięzca. Kapłan, przekonany o tym, że posyła kolejną duszę do mnie, chciał odmówić nad skazańcem ostatnią modlitwę, jednak ten powiedział: "Nie waż się". Tymi słowami wyjawił swoją prawdziwą naturę.
Nikt już się nie zastanawiał. Wspólnie, jak jeden mąż rzuciliście pochodnie w jego stronę. W przeciwieństwie do Aviego, jego płomienie stosu pożerały - krzyczał i wił się, niczym owca pomiędzy wilkami. Tak oto płonął demon.

Jednak, Zenodoros nie opuścił sam tego świata. W śmiertelnych drgawkach, udało mu się wyswobodzić jedną rękę, którą skierował w stronę Xasarma. Ta, wystrzeliła z jego ciała i przeleciała przez ciało człowieka, zabierając przy okazji jego serce. Po czym dał się słyszeć śmiech - śmiech nie jednej osoby, lecz wielu. Oboje wyzionęli ducha w tym samym momencie.
Dzisiejsze zwycięstwo nie obyło się bez ofiar:
-Został zabity Zenodoros - demon
-W pokoju umarł Xasarm, człowiek
Pokój duszom poległych.
No i jednego złego mniej ale zwycięstwo kosztem znowu wieśniaka no nie.
Wieśniak zmarł lecz mamy demona w garści!
DOBIJMY ICH PANOWIE- NIE PODDAWAJMY SIĘ
Czyli Karthas znów miał racje.
"Ten, kto wydaje wyrok, powinien go także wykonać"
George R. R. Martin
Uff, jednego mniej.
"Na pohybel skurwysynom"
Andrzej Sapkowski
Karthas właśnie serii o Wędrowyczu nie czytałem. I znów miałem racje, jak w ostatnim sezonie W&V z Niewiarą, ale wtedy nikt za mną nie poszedł i przegraliśmy.
W ostatnim sezonie zostałem zabity przez wilkołaki więc twój argument jest inwalidą przez co wchodzisz na mój celownik. Robisz z siebie nie wiadomo kogo, mimo iż taka sytuacja nie miała miejsca. Nie wspominając iż na siłę próbujesz zakrzewić u innych me imię przez co celujesz w to, iż nieświadomie czytając twój post pomyślą ,,Coś w tym jest. Może mieć rację". :Podstawowe działanie, by zakrzewić u kogoś sugestie.
Sorki Niewiara, masz rację. Mój głupi błąd. W ostatnim sezonie chodziło o Misiaela, nie o Ciebie.
Przeprosiny przyjęte
Płonie ognisko w lesie, demonom złe wieści niesie...oczyszczenia nadchodzi czas....