Boicie się demonów z waszych najgorszych koszmarów, nie zwracając uwagi na to, że jesteście tacy sami...
Demon Eaters - Gra
Skąd wiesz sprawdzałeś
Głos na Sokyra. Dzięki Wam moi Mistrzowie za przeprowadzenie mnie przez te okrutne czasy. Wypraliście mi mózg i teraz czuję się o wiele lepiej.
@sokyre nie masz prawa ani podstaw żeby mówić na mnie bez-mózg.
My nie wiemy kto jest "demonem"
WIEMY KTO NIM NIE JEST!
Tym się kierujemy i tak prowadzimy
Nie zabijając tych dobrych "pewnych" jest wysoka szansa na wygraną i tym się kierować będę!
Taki jest głos mojej duszy.
"Wierzyć to znaczy ufać kiedy cudów nie ma."Jan TwardowskiJa wierzę. Pytaniem jest, czy ty wierzysz?btw. Odpowiem później, teraz lecę załatwić inne sprawy xd
Czymże jest wiara wobec spraw niezgłębionych. Lecz w mrocznych głębiach, czai się ten który śpi wiecznie...
Cały tekst mi zniknął, więc jestem wkurzony. Na razie tylko podsumowanie, jak znajdę ponownie czas na napisanie wątka fabularnego to wrzucę.
-Człowiek Sokyre spłonął na stosie
-Karthas przeżył walkę z Niewiarą
-Niestety, demon Niewiara nie miał tyle szczęścia
-Karthas został mocno osłabiony, więc jutro nie może głosować.
Pokój.
Patrz jaki skubany xd Tak chcesz przedłużyć grę xd
Szkoda Sokyre, czyli jednak moi mistrzowie się mylili ;( ale Niewiara był pewniakiem. Jednego demona mniej.
Ale demon nie żyje
Czyli padlo juz 2 maksymalnie 2 zostalo oby zgineli jak najszybciej.
Pojutrze kolejna czysta osoba dołączy do grona dobrych - kto to będzie?
Coffe, od dawna coś siedzi cicho.
Chyba prześwietlę Byczka, ale jeszcze się zastanowię.
omega ...... obiecałem ci że jeśli sokyre będzie człowiekiem to ciebie uduszę xD
@Budzioch mnie prześwietl ja chce być pewniakiem bo nie chce żeby karthas do mnie w nocy przyszedł i zrobił ze mnie szaszłyka ;__; .
Nie płacz - robił burdel i syf to został spalony.
Mógł być grzeczny i spokojnie kontynuować, a nie kierować ta siebie spojrzenia wszystkich
Ogień czeka na wybrańca.
Ja siedzę cicho? Poprostu nie spamuje, bo to nic nie wnosi