Demon Eaters - Gra

Czyźbyś miał coś przeciwko polewania się mistyczną wodą? Słyszałem kiedyś legendę, która mówiła o tym, że gdy wrzuci się zwłoki demona do wielkiego koryta, ze świńską krwią i wodą święconą, powstanie eliksir nieśmiertelności.

Coffe, Avi, chodźcie ze mną na moment. Pamiętajcie: nie ufajcie komuś, kto nie pije alkoholu.

Coffe, Avi, chodźcie ze mną na moment. Pamiętajcie: nie ufajcie komuś, kto nie pije alkoholu.

Uważaj, bo ta cięciwa zaśpiewa tango;D

To moja życiowa zasada. (podchodzi do Budziocha i powoli wsuwa mu nóż do kieszeni, szepcząc "Jakby Coffiego poniosło i okazałoby się że jest demonem to wiesz co robić... Aha, ten nóż jest nasmarowany wodą święconą i natarty czosnkiem").

Tay gdzie jakieś intro , bo jestem bardzo Ciekawy gdzie się znajduje .

Intro zostało dodane. Obecnie znajdujecie się w pustym wymiarze bez nazwy.

@Avi. Tak mam pewne obiekcje co do tego. Całe sedno problemu polega na tym iż gdyby to na prawdę była "święta" woda to byłoby ok. Lecz niestety nie przemawia do mnie sytuacja, gdy ktoś coś nad nią wyrecytuje i bum...Mamy świętą Wodę ona nas ocali!!.. Ja z kolei słyszałem legendy o tym że demony tak na prawdę nie boją się "świętych miejsc", bo ta wartość dla nich nic nie znaczy. Żerują one na ambicjach, oraz słabościach ludzi.

Rozumiem że dziś można głosować już ?

Głosować już możecie, jednak podsumowanie głosów będzie dopiero jutro. Celem pierwszego dnia gry jest to, abyście się jak najlepiej poznali i postarali pomyśleć, kto jest z wami, a kto jest przeciwko.

Przypominam, że za błędne wybory zostaniecie ukarani.

Aha, no i nie znacie liczby demonów. Dowiecie się, jak wygracie/przegracie.

Rozumiem że dziś można głosować już ?

A to masz już kogoś na celowniku?

Nie, dziś nie, od jutra.

No to wszystko jasne :)

gdbym nie miał bym się nie pytał ;)

(Avi patrzy na Coffiego i widzi że ma całe czerwone oczy, myśląc że to demon wyskakuje na niego z nożem. Nóż gniecie się przy spotkaniu ze skórą Coffiego, a ten wstaje i mówi "Mam tam metalową szwę po ostatnim spotkaniu z koniem, a oczy mam czerwone od przepicia debilu" po czym odszedł a Avi i Budzioch dalej pili i rozmawiali)

Heh, a to Coffi alkoholik :P. No ale Avi żeby tak nożem trzeba było wziąć siekiere :).

"Omega sącząc już 10 trunek nie czując umiaru i przegrywając w piciu z vanziomem(15 kufli) dał sobie spokój i poszedł spać do gospody bez siana '=_='"

Po czym przyszedł Avi i gdy omega spał, podniósł go i położył go na sianie nasączonym wodą święconą.

Gdy szedłem wąską uliczką spotkałem coś czego nikt by sie nie spodziewał a był to tak zwany Chleb. Ktoś chce chleba ?

Witaj, DeimonD xd Tym razem bez afk?

Ostatnio 4 dni afkowałem, i przegraliście w trzech więc postanowiłem not afk :P.

Ja się poczęstuję. Chcesz może wody święconej do tego?

Nic nie rzygałem . Avi jak chcesz robić śmieszny RP to rób o sobie .

Eee Tay czemuż mi ukradłeś czcionkę i kolor :P ?