Skoro ci to tak przeszkadza to proszę "ktosiu"
Demon Eaters - Gra
Możecie skończyć te benzadziejne rp a w szczególności ty Avi.
"Omega wkurzony na Avi za to, że dał mu siano o mało go nie zabił rzucając w niego gumową kulką znalezioną w jednym z budynków - kulka odbiła mu się od czoła i poleciała w powietrze(balon o.O?)"
(Avi gdy był pijany zaczął mówić jak mudźin) Avi myśleć, że postąpić słusznie. Omega teraz wyglądać jak hindus z czerwona kropka na czole.
Ciekawe kiedy mu się znudzi taki beznadziejny RP .
Już jeden robił taki chory rp na 20 stron. To był najgorszy sezon ever.
A później weź to wszystko przeczytaj. Taki rp dobry był w Warhammer:MO, gdy robiło się konferencję na gg. Na forum to później ciężko dojść do jakichkolwiek wniosków, gdy co chwilę widać posty jednej osoby.
Vanziom dzięki że mi to pokazałeś
PRZERYWAM RP
OSTRZEŻENIE
AVI TY W TYM WIEKU PIJESZ(13lat)? CZY ROBISZ Z SIEBIE "szpanera"?
Czytaj wcześniej, to jest RP, fikcja, chyba że wierzysz w miasteczko z demonami, to spoko I nie, nie piję.
Ufff chociaż tyle dobrze - wiem, że fikcja ale przyczepić się trzeba bo mało kto w takim wieku o takich rzeczach pisze dla fikcji.
NORMALNY CHŁOPAK Z NIEGO ROŚNIE - OBLEJMY TO ZIMNĄ HERBATĄ I SPAĆ
Prosiłbym o kontynuowanie RP, a nie o robienie afery.
(Avi podchadząc stanowczo do gromady zapytał "komu ile łyżeczek cukru?!")
Ale po co? RP nic nie daje, nie da się później z tego wywnioskować kto jest zły a kto nie.
A myślisz że Tay stworzył tę grę aby robić afery, czy żeby zrobić jakiekolwiek RP?
Cóż, w sumie i jedno i drugie. Lubię patrzeć, jak sobie skaczecie do gardeł.
Bo Tay to zły człowiek z kompleksem boga...
@Omega ja piję ciepłą, to źle?
Dobra przyznaje żę pijam picolo czy coś takiego .
Karczmarz podchodzi do grupki znajomych i wygania ich mówiąc że psują mu interesy. Panowie odłożyli ciepłe i zimne herbatki i musieli niestety wyjść.
Omega resztę nocy przespał na dworze bo go wygonili
Avi jeżeli nie skończysz mój głos leci na ciebie wali mnie moja karma ale ten spam już mnie denerwuję.