Avi, który jako jedyny spał na drzewie, obudził się w skutek szelestu. Zobaczył ciemną postać w kapturze chodzącą między piącymi kompanami. Avi przestraszył się, ale bał się uciekać, więc znowu zasnął, z nadzieją że rano się obudzi żywy i o wszystkim opowie gromadzie.
Demon Eaters - Gra
Nie mogę chodzić w kapturze PFF?
Może mam go jeszcze ściągnąć?
Głosuję na Avi nie dośc że swoim beznadziejnym rp większość wkurza to jeszcze mam podejrzenia że pod osłoną beznadziejnego rp coś ukrywa ( moja taktyka z sezonu 2 w&v)
Avi trololo. Ja z głosem poczekam do jutra, mam pewne podejrzenia, ale muszę się w nich upewnić.
W takim razie Omego dlaczego chodziłeś między swoimi przyjaciółmi?
(P.S. dlaczego tylko ja i Omega uczestniczymy w RP, a reszta się tylko przywitała a teraz się tylko o coś czepia? Nie jest to obraza, tylko proszę aby wszyscy którzy się zapisali uczestniczyli w RP. Pozdrawiam, Avi)
Proszę, aby głosy były pisane na czerwono. Dziękuję.
Pierwsze śmierci nastąpią jutro po 22.00.
Avi, wiem, że Bóg nie ma prawa się wtrącać, ale twoje "RP" jest po prostu słabe i wkurzające (ale to tylko moje zdanie).
AVI - bo mam cię dosyć i chcę cię zgasić jakimś tekstem zanim zginiesz za to
RP umarło dawno temu. Patrz pierwsze sezony. To jest żałosne. Nie jestem jakimś mistrzem, ni weteraneml lecz w moich oczach wyglada to na pseudo RP. Bardzo pseudo. Nie bierz tego do siebie, Avi.
To niech inny też coś piszą. Może mam słabe RP, ale inni tylko czekają żeby mnie zhejtować, jakiego to nie mam słabego i żałosnego RP, a sami nic nie piszą.
Powiedz nam Avi, gdzie jest napisane, że to jest rpg? Nic do Ciebie nie mam, ale faktem jest, że samemu odgrywając rp wypadasz słabo.
@Might klasy przydzielałeś losowo? Tak jak np. Van, przez stronę?
Tak, klasy zostały rozdane losowo. A co?
Wiem, zdaję sobie z tego sprawę. Właśnie dlatego miałem prośbę, aby inni też uczestniczyli.
1. Dzień :
"I Bóg przemówił do avi'ego zamilcz albo zmkn... bo irytujesz wszystkich, a jak nie to będziesz pierwszą ofiarą dla boga". Pierwsza księga zaistnienia ver 1:1. A co tam macie odemnie trochę religii .
p.s : ja nie jestem bogiem, a tak sobie spisuję ewangelię . według istnienia.
.
Byłem ciekaw, czy nowe osoby na forum, z małą ilością postów, albo te które grają pierwszy raz mają takie same szanse na dostanie klasy jak inni.
jeśli losowo, to pewnie tak. A jeśli nie to nie wiem, ale ostatnia gra skończyła zanim coś napisałem xD.
DeimonD nie masz się czym chwialić . Byłeś afkiem który psuł innym grę .
no,ale to tylko dlatego iż systuacja mnie do tego zmusiła, a tak bym ciupał . Jakby mi wczoraj siora nie dała lapka zamiennika, to bym teraz tu nie pisał.
Głosuję na Sokyre ponieważ mam przypuszczenia, iż to że nie pisze postów w tym temacie, może mieć związek z tym, że nie chce aby przez przypadek ujawnił swoją tożsamość.
To akurat bardzo głupie przypuszczenie. Ale skoro nalegasz.
1x Avi
1x Sokyre
Albo jest zwykłym afk, czyli nic nowego. Swoją drogą to pospieszyłeś się z tym głosem, mój drogi...