Demon Eaters - Gra

Nawet, jeśli jest AFKerem, to trzeba go wyeliminować, żeby miejsca nie zajmował :D

Głosuje na Avi bo tak. Przepraszam, ze tak dlugo ale musialem rownie dobrze uzasadnic moj glos co pan Avi.

Jak go uzasadniłeś? :D Wycofałbym swój głos, bo już wiem, że to nie miało sensu, ale i tak 3/4 osób na mnie zagłosuje, a ty swojego nie cofniesz więc zostaję przy pytaniu jak to uzasadniłeś? Czy może tylko po to aby się odwdzięczyć? :D

Ludzie, ależ wy zabawni jesteście. Najpierw, gracie to Rp, nie ważne jaki trzyma poziom, a potem za jednym, wszyscy naskakujecie na twórce Rp.

Ciekawe głosowanie, większość osób czeka na rozwój wydarzeń i nie bawi się w rp (w tym ja) a wy na nich głosujecie...

Ciekawe głosowanie, większość osób czeka na rozwój wydarzeń i nie bawi się w rp (w tym ja) a wy na nich głosujecie...

Akurat był 1 głos na afkera, a dwa na Rpka;D

Jak go uzasadniłeś? Wycofałbym swój głos, bo już wiem, że to nie miało sensu, ale i tak 3/4 osób na mnie zagłosuje, a ty swojego nie cofniesz więc zostaję przy pytaniu jak to uzasadniłeś? Czy może tylko po to aby się odwdzięczyć?

Rownie glupio jak Ty, strzelilem. Przywitalem sie wczoraj i narazie? Przeciez sledze caly czas co tu piszecie tylko nie zabieram glosu, wstrzymywalem sie ale postanowilem, ze zaglosuje. :)

za dużo tego rp i wszystko się myli :D

Nie mam absolutnie nic przeciwko RP. Jednak proszę, aby zachowywało ono jakieś minimalne standarty dobrej gry i wychowania. Twoje próby wprowadzenia RP, Avi, są żałosne. Mierz siły na zamiary.

Proszę jednak również o w miarę regularne wypowiedzi w grze. Obserwowanie jest ważnym elementem gry, ale dobrze skonstruowane wypowiedzi mogą stworzyć sojusze, w celu wygrania gry lub narobić wam wrogów.

Jeżeli wszyscy wyrażą chęć, mogę pozaprogramowo anulować oddane głosy.

Rzekłem.

Głos na Avi . Czemu ? Bo mnie wkurza a takich w wiosce nie chce . Nic nie będziemy anulować niech płonie .

Van, cóż za agresja...

Vanziom dobrze mówi Głos na Avi niezależnie od klasy, nie będzie mi go brakować.

A głosujcie sobie na mnie :P Skoro was irytuję to sobie róbcie co chcecie :)

Szczerze dla mnie ta sytuacja jest chora. Niektórzy uczestniczyli w tym RP a teraz głosują na jego . Jak dla mnie to całkowita głupota ale cóż...Wasz wybór..

Widzisz ^^

Powtórzył tylko po mnie, czyli to znaczy, że zignorował mój post...

Nie zignorowałem twego postu. Mimo iż i twój i mój post po części łączy ten sam temat to nie są one powtórzeniem. Więc nie rozumiem sensu twej wypowiedzi.Ogólnie mocno daje do myślenia wasza nienawiść oraz to jak za głosem jednego posypały się inne. Co jest mocno niepokojącym sygnałem...

Dobra, chociarz wy się nie kłóćcie. Muszą być jakieś osoby przy zdrowych zmysłach :P

Ja nie mam zamiaru się kłócić.Tylko sprostowałem post Karthasa by nie było potem wątpliwości :)

Glos na avi no bo do cholery jasnej wchodzac po 13h w roboty na forum nie mam ochoty czytac bezsensownego rp o piciu pisanego wymuszenie przez jakiegos dzieciaka mentalnego.

Sorki ze bez czerw ale na tel jestem