... piciu pisanego wymuszenie przez ...
O co Ci chodzi, bo to zdanie jakieś takie nie po polsku.
... piciu pisanego wymuszenie przez ...
O co Ci chodzi, bo to zdanie jakieś takie nie po polsku.
Jak wziales taki cytat to sie nie dziw ze nie ma sensu o.O rp o piciu pisanego wymuszenie (wymusić) przez ciebie. Co w tym trudnego?
Moim zdaniem afk. Pewnie teraz ktoś powie, że jestem rejonem, le...
Witam was kolejnego dnia. Widze ze Avi zginie i mu sie nie dziwie. Wiec zegnaj Avi.
Oh, widzę Zenodoros, że mnie rozumiesz - miałem do przeczytania tylko 5 soczystych stron. Samo RP w sobie , naprawdę nie jest złe ale jesli jest rozwijane powoli, z klimatem i pomyślunkiem - myślę, że 'wyskakiwanie na innych z nożem' po czym w tym samym zdaniu usprawiedliwianie go - bez możliwości wypowiedzi atakowanego mija się z celem - powstaje wtedy monolog.
Wstrzymam się od głosu póki co.
Kto miał ten chleb ?
Ja mam ten chleb, chcesz trochę ?
"– Myślicie, że się da? Spalić przeszłość jak stare gacie?
– Skoro obsrane i śmierdzą? Pewnie się da... "
Jacek Piekara
Ja, inkwizytor. Dotyk zła.
"I ch*j"
Paulo Coelho
Seria o Mordimerze to całkiem zacna seria.
Nie wiem nie znam się, aczkolwiek wierzę wam na słowo.
Podzielam zdanie niewiary
Zamaskowany inkwizytor począł przygotowania do spalenia. W centrum wioski zaczął przygotowywać miejsce na stos, na którym dzisiejszy przegłosowany będzie płonął.
Głosy:
1x Sokyre
4x Avi
Głos na Avi. Swoja naturę chowa pod słabym RP.
Powiem tak zapewno po jego śmierci spalicie mnie bo ja pierwszy go wskazałem i mnie wali to ale szczerze mówiąc to rp od aviego to jak rp o ciastach nudne i nikt tego czytać nie chce i dlatego mój głos poszedł na niego a dalej co będzie to ja nie wiem ewentualnie łatwiej nam będzie zabić demona/demony bo nie będziemy musieli przekopywać się przez ten "spam" .
Ja zaś po przeanalizowaniu tematu oddaję głos na Mikiusz. Sam uczestniczył w tym RP a gdy zaczęła się nagonka na to umilkł natychmiast, co według mnie jest podejrzane. W moich oczach wyglądało to tak jakbyś na początku liczył iż RP się rozwinie, ale po tym jak się to nie stało wycofał się w cień.
A ja nie wiem na kogo głosować bo zamiana w zło mi się nie widzi
Niechętnie(przeważnie jestem w opozycji), ale zgadzam się z Niewiarą. Mikiusz- płoń.
Nie pisałem bo mnie nie było i owszem uczestniczyłen w RP i to jako nie jedyny. Nierozumiem czemu chcecie mnie spalić ale nic tym nie zyskacie.
"Dobre intencje nie gwarantują pomyślnych skutków."
Jacek Piekara
Młot na Czarownice
Hmm jeśli zgine wiedzcie że wina wasz wzrośnie i to znacząco. A co do Niewiary skoro RP wyszło bardzo marnie to poprostu zaprzestałem uczestnictwie w nim.