Witaj Sentriel. Z głową lepiej ale nadal oko lata. Chyba sobie zaraz buchnę jointa czy co to były za ziółka , może na oko pomoże.
Dragonborn Sezon 3 [Gra]
Zioło na wszystko pomoże, ale z umiarem oczywiście
No oczywiście dwa kilo marihuany w ciągu godziny jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
Kurde, nie mogłeś zostawić, nie? Bo inaczej by cię zabójcy zabili... Fajnie...
Oddasz mi swoją kolejkę jak znajdziemy inny składzik z niepewnego źródła...
Pewnie chłopakowi się pić chciało to co miał zrobić?
Facos, zrobiłem to dla twojego dobra, jak zobaczyłem twoja minę po 3 kolejce to stary...
Witajcie. Przepraszam za nieobecność ale miałem małe problemu w chatce. Tak więc widzę , że udało się zabić zabójcę. Brawo Dziki półsmoku nawet pomimo tego że chcesz śmierci nas wszystkich.
Powróciłem z ciężkiego dnia edukacji w zakonie... uf.
Koyiro robisz się na księdza ?
Innych godnych mnie zawodów w tej zatęchłej wsi nie widzę.
Widocznie wczorajsza aktywność egzekutora spowodowało to iż dzika radość natchnęła Mściciela. W całej wiosce dało się słyszeć potężny ryk niosący ze sboą echo śmierci oraz zagrożenia, co spowodowało to iż cała zwierzyna uciekła. Biada wam albowiem myśliwi dziś nic nie upolują.
Stan żywności na dzień dzisiejszy wynosi 20.
Umrzemy z głodu xD
biada nam niewolnikom tego brzydkiego świata... Bei co z tobą ?
I kolejny dzień praktycznie za nami, a nie mamy niczego ciekawego.. Chyba, że ktoś ma jakieś ciekawe spostrzeżenia i się może nimi podzielić, ażeby rozpocząć jakąś reakcje łańcuchową (?)
W takim razie głosuje na Bei'a.
Przez dwa dni ani razu się nie odezwał (chyba, że coś przeoczyłem).
Ja niestety muszę teraz wyjść, na próbę zespołu i dopiero po 21 będę w domu , ale również głosuję na Bei'a z powodu jego nieaktywności. Od jutra już będę na głosowaniu normalnie.
A czy nie jest tak, że jeśli ktoś jest nieaktywny, to wchodzi w jego miejsce ktoś z kolejki? Bo wątpię, żeby zabójca był nieaktywny, to bez sensu. Tak tracimy tylko głosy.
Skontaktuje się z jedną osobą czy by była chętna na miejsce Beia. Tylko że już na niego głosy poszły więc hmm?? Najwyżej nowy człowiek weźmie jego klasę zaś bei ją straci
Nawet jeśli jest zabójcą to jest nieaktywny i tak jak mówi facos to będzie tylko stara głosów . Na razie ze głosem się wstrzymuje lecz odda zapewne go tak jak wczoraj . Zmykam się uczyć niestety bd pod wieczór
Wasze rozmowy przecięła nagle strzała która zaskoczyła wszystkich zebranych. Nie wiadomo kto był ich celem lecz jednakowoż gdy Warcraft947 oberwał wprost w głowę strzelec zapewne powiedział sobie w myślach " Headshot". Wszyscy byli wielce zaskoczeni strzelcem snajperem i pognali do kryjówki nieszczęśnika. W jego mieszkaniu znaleziono łuk oraz kołczan strzał. Tak moi mili cóż za ironia... Strzelec zabił strzelca...