Dragonborn Sezon 3 [Gra]

Full epicnes. Dwa sokole oka. A co do głosów to głosuje na kakeru. Wydaje mi się strasznie podejrzany. Zagaja jakiś temat jakby chciał coś ukryć. Btw piszę z telefonu

Rozumiem

Epic strzelec

Facos powiedz mi czy ty też coś ukrywasz?

Ja? Chyba nie :) Nie wiem dlaczego tak sądzisz. Zresztą, nie bronię się, bo wiadomo co potem jest.

Co do strzelca... 2 strzelców debilów. Nie wiem czy nie lepiej po prostu skoczyć z urwiska...

Przepraszam was za moją dzisiejszą nieobecność, ale najpierw szkoła, a potem szkółka piłkarska i dopiero teraz wróciłem.A co do głosowania to chyba głosuję na Kakeru.Sam najpierw się chwalił jakiego to on role-play nie rozkręcił, a potem pisał żeby przystopować.Według mnie chciał od siebie odwrócić uwagę.Głosuję na Kakeru.

Bei został zdegradowany ze swej pozycji. Do wioski trafia redzuko2.

witam wszystkich

Głosuję na Koyiro.

Powiedział, że idzie na księdza jakby chciał odwrócić naszą uwagę od tego, kim naprawdę jest.

No wiesz Junior, nie moja wina, że w tej wiosce nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem.

Anyway, jest prawie 20, 16 stron tematu, i 0 podejrzeń. lul

Bo to ciągły RP :D

Powtórzę to drugi raz, ale fajna sygna xd

Dwa głosy na kakeru oraz dwa głosy na bei. Bawcie się tak dalej chłopaki będę miał na kim eksperymentować :D

Hmm, Koyiro nie jest niczemu winien, ot, zwykły RP. Jak co, to zostanie po prostu kozłem ofiarnym. Najwięcej zwracasz na siebie uwagę Koy.

Aha, czyli lepiej siedzieć cicho, bądź w ogóle nie wchodzić? >.<

WTF OMG LOL dwóch pro strzelców. Akcja jak w matrixie. Mój głos idzie na bei. Nie mam żadnego podejrzanego a on w ogóle się nie odzywa.

220px-Wooden_hourglass.jpg

Pozostało niecałe 50 minut

5 głosy-Bei

2 głosy-kakeru

głos na Koyiro

Misiaelu, Nesquiku, nie głosujcie na mnie, robiąc to, popełniacie OGROMNY błąd. Ta obrona pewnie upewni was w tym, że jestem zabójcą, ale to nie prawda. Nie mogę wam podać szczegółów, ale nie głosujcie na mnie, nie warto, naprawdę.

Jeśli głosy na Beia się jeszcze liczą, to głosuje na niego.

Jeśli nie, na Vanzioma.

Głosy na Beia się liczą.

glos na beia

W takim razie nie zmieniam głosu.

Nie widzę aż tylu poszlak, aby głosować na kogoś aktywnego, i (być może) stracić kolejną ważną klasę.