Świeży przedstaw się nam.
Dragonborn Sezon 3 [Gra]
Świeży, chcesz wódki?
Oddaje głos na kakeru
Nagle pojawiła się dziura w ziemi z którego wyjrzał zmiażdżony do połowy szkielet Hantusa.

Niebawem się spotkamy ponownie panowie albowiem czas ustabilizowania się przejścia już nadchodzi a mój pan ma dla was małą niespodziankę
Po tych słowach upiór został ponownie wciągnięty w czeluści..
... Mamy się bać?
Hahaha ubawiła mnie ta grafika naprawdę
Ale ten środkowy palec był niepotrzebny.
Vanziom, jeśli jesteś wieśniakiem, a głosowanie wyjdzie na mnie, nie będziesz pocieszony.
Ten środkowy palec dodaje efektu.
Grozi nam?! Nosz łajza jedna!
próba skończyła się wcześniej, wiec jestem tutaj. Oddajecie głosy na Kakeru, a on strasznie dziwnie się broni... Albo jest zabójcą, albo kimś bardzo ważnym...
Cóż, jakoś inaczej nie umiem. Jeśli napiszę, że jestem kimś ważnym, zabiją mnie zabójcy, jeśli napiszę, że jestem zabójcą, zabijecie mnie wy, wieśniaki. Zobaczymy. Pewnie zwróciłem uwagę na siebie, więc jeśli nie zabijecie mnie wy, zrobią to zabójcy.
Wkopałem się.
hej co do tej wodki to nie dzieki nie chce zginac w pierszy dzien
Przez co? Przez wódkę? Wódka nie zabija, w każdym razie nie jeden kieliszek
Kakeru nie dziwi Cie to ze dzialam w afekcie? Jesli ty mnie oskarzasz z blachego powodu to ja mam wiekszy juz teraz. Albo jestes mysliwym albo zabojca/smokiem. I powiem jeszcze ze jak bym byl zabojca to bym nawet na Ciebie nie glosowal tylko ukartupil
Kakeru polej mi jak to się mówi na drugą nóżkę.
Facos jak co to ja nie pije już tej wódki, wiec mój przydział jest teraz twoim przydziałem
Cóż Van, ja głosuję w tym momencie na Bei'a, a to oskarżenie na temat postu nadal jest aktualne.
jak wyglądają teraz głosy?
O ile się nie myle:
3 na mnie
4 na Beia.
Mogę się mylić, i pewnie się myle.
No wreszcie zaczynają się głosowania,tłumaczenia i podejrzenia.Sentriel nie wiem jak wyglądają dokładnie, ale chyba Bei ma najwięcej.