Dragonborn Sezon 3 [Gra]

no właśnie o to mi chodzi, bo głosowaliśmy na niego tylko dlatego, ze był nieaktywny, ale teraz został podmieniony i moglibyśmy dać pograć chwile nowemu

Bei dalej jest. Te głosy nie mają wpływ na redzuko2

czyli jak Bei dzisiaj zginie to nowy przejmuje jego klasę? Trochę to bez sensu, bo nie dowiemy się wtedy kogo zabiliśmy...

No trochę. Ale gdy już na niego głosy poszły uznałem że lepiej będzie zdegradować go. Pisałem to ze 2 strony wcześniej

Podsumowanie.

Dzień jak co dzień chciałoby się rzec. Ludzie żyją sobie jak na wakacjach. Jednym z urozmaiceń było to iż Mściciel pobudzony przez mord dokonany przez swego pobratymca nie chciał poczuć się gorszy więc wydał z siebie przerażający ryk, co spowodowało że zwierzyna uciekła pozostawiając myśliwych bezradnych. Oczywiście nikogo nie zdziwił fakt iż strzelec snajper ustrzelił kolegę po fachu Warcrafta sokole oko.

Wybiła godzina ofiarna… Niebo rozcinały czerwone błyskawice.. Bei nagle ocknął się z pijackiego letargu i rozpoczął swą rozpaczliwą ucieczkę przez las. Gdy pobiegliście za nim odziwo bariera was powstrzymała. Z oddali dało się słyszeć przerażający krzyk pełny rozpaczy , strachu, przerażenia. Wyjawiły się postacie pyramid_head.jpg

widok których wywołał gęsią skórkę. Doprowadziły okaleczonego Beia na krąg ofiarny i rozpoczęły przeklęte inkantacje.

Po chwili potężny strumień energii uderzył w centrum kręgu i po beiu nie było żadnego śladu. Był on wieśniakiem.

84549_psycho_killer.jpg

Podczas tego zjawiska niepostrzeżenie dwójka z was oddaliła się od tłumu. Przygotowawszy specjalne bronie ruszyły w nocy na łowy. Zawitały do domu Vanzioma podrzynając mu gardło. Śmierć przyszła szybko i bezboleśnie podczas snu.. Fakt faktem to są zabójcy nie rzeźnicy… Vanziom był jedynym medykiem w osadzie.. Tak to prawda. Poległ cyrulik..

Bez obrazy Kakeru, ale razem z Bei'em powinna, zginać 2 osoba (i tak zginie tak jakby jedna), żeby dzisiejsze głosowanie miało sens...

Czemu powinna? Cóż, nie ważne jakbym się bronił, jutra nie dożyje.

A to ciekawe. Chociaż jesteśmy mocno w tył.

A los kakeru pozostaje w waszych rękach...

Kakeru wybacz, że na Ciebie głosuje, ale po prostu wydajesz mi się najbardziej podejrzany.Najpierw rozkręcasz role play tak jakbyś chciał, aby nie było żadnego dedukowania tylko rp.Później chwalisz się jaki rp dzięki Tobie powstał, a potem piszesz żeby przystopować.

Czyli nie mamy medyka? Kurde, jest coraz gorzej :/

Co do głosowania, to będzie drugi dzień bez prawdziwej ofiary, troszkę bez sensu...

jeszcze tylko nasz snajper zastrzeli 2 strażnika i nie będzie dobrze...

Sam nie wiem. Z jednej strony - jeżeli go nie ubijemy, to będzie, można by rzec, stracony dzień. A z drugiej, jest to jedna z aktywniejszych osób.

I nadal nie wiemy jaką miał klasę Bei. Na co było głosowanie jeśli nie dowiedzieliśmy się kim był Bei?

Nesquik, chciałem się pobawić, a dedukowania nie było bo nie było powodów. Powiedziałem, że warto przystopować ponieważ ten rp się już rozciągał, ale czy prowadzenie rp to grzech?

W sumie w żadnym innym sezonie mi się dobrego rp nie udało zrobić, więc to może być serio dziwne. Ale głosując na mnie, tylko stracisz.

Ok, jak mnie przekonasz, że nie jesteś zabójcą, zmienię głos, ok?

Jesteście pewni że mam zabrać duszę śmiałka o imieniu Kakeru?

Warto chyba jednak wysłuchać jego wytłumaczenia...

Facos, powiedzmy, że jestem jak niańka.

Czekam do godziny 21:30. Zastanówcie się dobrze. Redzuko. Jeżeli chcesz możesz powiedzieć reszcie kim był Bei. Wybór należy do was.

Nadal uważam , że kakeru coś kręci. Potrzebuję naprawdę solidnych argumentów by zmienić decyzje.

A co do vanzioma to straszna strata. Jesteśmy zdani na łaskę zabójców i smoków.

Cóż Misiaelu, mylisz się. Mówię wam, prawie wprost, kim jestem.