Dragonborn Sezon 3 [Gra]

Sory Kakeru, ale myślę, że dzień bez trupa to dzień stracony.

niech każdy, kto głosuje na Kakeru poda swoje powody, które wpłynęły na waszą decyzje...

bei byl mysliwym

Zabijając mnie pozbawiacie się ochrony.

Redzuko prawdę mówi. Więc możecie uznać że w wiosce było 3 myśliwych z czego 1 należy już do mnie... Niebawem również wystawię nekrolog kakeru bo to chyba was najbardziej uszczęśliwi.

Skoro Kakeru zdradził swoją klasę - prawdopodobnie udupią go zabójcy/smoki, chyba, że jest jednym z nich.

Jestem za uśmierceniem Kakeru.

Nie! Ludzie! Mówię prawdę! Pozbywając się mnie, pozbywacie się ochrony!

Koyiro, jeśli tak, pomyśl! Nie zabijajcie mnie dziś, jutro i tak umrę przez zabójców, dajcie mi jeszcze jutro zagłosować!

Wiesz kakeru, każdy może tak powiedzieć. Co do mojej decyzji to uważam, że za mało skupiał się nad naszym głównym celem. Odwracał uwagę, coś macil.

Misiael, cóż, później będziesz tego żałował.

Już sobie nie ponabijam postów! :C

Niewiara, daj proszę dodatkowe 10 min...

Niewiara, mogę postować naszą rozmowę na PW?

kakeru ujawnil sie bez powodu i wystawil sie dla zabojcow niech zaglosuje i tak zginie jutro

Bez powodu? To była moja obrona ._.

Myślę, że to jest zabójca. Jeśli tak jest, nic nie ryzykuje, bo jutro nie zginie.

niezbyt udana i tak zginiesz dzeki tej obronie

Nie jestem zabójcą. Mogę wam nawet wypostować rozmowę z Niewiarą, jeśli mogę.

Mogę, jeśli mogę. GENIUS KAKERU!

Można przesyłać rozmowy jeśli zgadzają się obie strony. Nie można wysyłać ss. Sens w tym, że każdy może edytować PW. W tym problem :/

Właśnie czekam, aż zgodzi się Niewiara. Nie będę dawał ss, po prostu przepiszę, chociaż to niewiele da.

Możesz zgadzam się

Chciałbym również poinformować że z dniem dzisiejszym wprowadzać będę dynamiczne eventy

To i tak bez różnicy. Zdradzając klasę wystawiłeś się na atak łowców.