Niewiara: Opiekun Półsmok - 17 november 2012
Ja: Używam tej swojej abilitki na niedziele. Wysłano wczoraj.
@Up, a czy ja już czasem nie pisałem z 10 postów w których, może nie do końca mówię kim jestem?
Niewiara: Opiekun Półsmok - 17 november 2012
Ja: Używam tej swojej abilitki na niedziele. Wysłano wczoraj.
@Up, a czy ja już czasem nie pisałem z 10 postów w których, może nie do końca mówię kim jestem?
Więc mam również zabić kakeru?
facos14: Terminator 2000 - 17 november 2012
Sory kakeru, ale takie coś każdy może napisać :/ Wybacz, ale nie ufam Ci.
Hmmmmm, a może poczekajmy z zabiciem Kakeru.Jeżeli to prawda co on pisze to jutro i tak zabiją go zapewne zabójcy.
Właśnie. Nie ułatwiajcie zabójcą, niech męczą się zabijając mnie, a wy będziecie mieli więcej czasu na szukanie ich!
zgadzam sie z nesquik
Więc jak brzmi wasza decyzja?
Dobra, nic nie tracę. Zgadzam się. Ale pamiętaj: mam Cię na oku.
Myślę, że warto poczekać aż zabójcy zrobią to za nas, lecz jeśli kakeru jest zabójcą to jak ma zabić samego siebie ?
A mi się to nadal nie podoba. Kakeru tak bardzo się broni że to aż dziwne. A co do pw to łatwo ja zmanipulować
Więc jak, ułatwiacie robotę zabójców, czy dajecie mi przeżyć, i niech się meczą jeszcze jeden dzień.
Niech Ci będzie.
Niech inni zdecydują ale ty mi się nie podobasz. Nic osobistego, czysta dedukcja
Jeżeli zabójcy nie zabiją Kakeru to zrobimy wtedy to my proste.
No nic, drodzy przyjaciele, ja idę spać, ponieważ nic się już dzisiaj nie zmieni, niech strażnik jutro 2 razy pomyśli z ochranianiem. Dobranoc
Branoc Sentriel.
Tak więc Niewiara jak to w końcu jest?
Ja jednak wolałbym jak kakeru zostanie. Jak przeczytałem wszystko to myślałem że zabicie kakeru dzisiaj to najrozsądniejszy pomysł lecz po dłuższych przemyśleniach uważam że powinien zostać najwyżej jutro się pomyśli.
Dobranoc wszystkim.
Branoc Cosiek.
I ja także idę spać.Dobranoc i miłej nocy wszystkim życzę.