Dragonborn Sezon 3 [Gra]

Pisanie kolejnego "branoc..." byłoby bez sensu. Mniej więcej jak ten post.

Nabijanie postów FTW

Branoc Nesq. (XD)

Misiael wydaje mi się że większość jest za tym by kakeru przeżył więc niech żyje :)

Do jutra ludziska. Zabarykadujcie drzwi na wszelki wypadek :)

Jeżeli zabójcy nie zabiją Kakeru to zrobimy wtedy to my proste.

Po tym poście podejrzanym jest dla mnie Nesquik... Ponieważ jeżeli Kakeru jest smokiem, a nie zabójca to na pewno dzisiaj nie zginie...

Dlaczego? Jeśli jest smokiem tym bardziej jest pewne, że legnie trupem.

Weź to na logikę...

Sentreil sam pomyśl.Jeżeli jest smokiem to zabójcy go raczej zabiją, a jeżeli tego nie zrobią to będziemy mieć większą pewność, że jest on zabójcą, i że można spróbować go zabić.

Wpadłem tylko na chwilkę, powiedzieć, że będę na dłużej mniej więcej po 19/18.

i tak i nie. Jeszcze nie głosuje, bo nie mam 100% pewności, to jest tylko podejrzenie (edytuje bo chce powiedzieć, że wychodzę teraz i będę koło 19-20 w domu)

Chciałbym jednak przypomnieć o tym temacie:

Nie do końca wiem, jak to działa, ale będą chyba jakieś eventy albo czo. :)

Radzę nie głosować na kakreu. Ot, tak mi mówi podświadomość.

W tym sezonie jest cholernie trudno kogokolwiek o cokolwiek podejrzewać bo jak nie RP to bez oskarżeń. Nvminer nie odzywa się od pewnego czasu i nie zabiera głosu na temat ważnych dla wioski decyzjach. Dlatego dzisiaj pewnie oddam na niego głos. Myślę że dzisiaj jak się dowiemy o atakach zabójców wtedy będziemy mieli więcej podejrzeń.

Głos na Nvminer.

Powody przedstawiłem wcześniej.

Ja głosuje na nesquika. Moim zdaniem jego post o tym żeby zabić Kakeru jeśli zabójcy tego nie zrobią ,jest dziwny.

Głos na Nvminer. Jest nieaktywny i tak jak powiedział Cosiek cytuję "nie zabiera głosu na temat ważnych dla wioski decyzjach."

Niebawem wrota wymiarów staną otworem...

Mój głos idzie na Nvminer, powody przedstawione w poprzednim poście.

Ja głosuję na Nvminera. Powody podałem parę stron wcześniej.

Misiael dziwny?Niby czemu?Przecież logiczne jest to, że zabójcy chcą się pozbyć smoków więc czemu by nie mogli zabić Kakeru?Dla mnie Kakeru i tak jest podejrzany więc jutro raczej na niego zagłosuje.A od głosu na razie się wstrzymam.

Rozmowy przerywa pojawienie się dziwnej konstrukcji.. Jest jakby zawieszona w pustce, nie należy a zarazem należy do wymiaru w którym się znajdujecie.. Jedyną drogą która do niej prowadzi jest magiczny pomost który jest pilnowany przez.... Hantusa...

guardian_400x300.png