Co tu robisz, piekielne nasienie?
Dragonborn Sezon 3 [Gra]
czy wy widzicie to co ja?
Coś nam powiesz Hantus ?
Panowie, pomścijmy śmierć naszych towarzyszy! NA BUTY GNIDĘ!
lepiej nie robić niczego pochopnie w tym świecie...
Ooo... witajcie moi drodzy przyjaciele. Myśleliście, że nie żyję? Być może ciałem nie jestem tu z wami, ale chyba każdy czuje ty moją mentalną obecność. Zastanawiacie się zapewne czym dokładnie jest ten tajemniczy pomost za wami? Pozwólcie, że wam wyjaśnię wszystko od początku.
Nasz lekko nieudolny obywatel Sentriel próbując wymknąć się stąd naruszył delikatną strukturę pola izolującego to miejsce od reszty świata. To właśnie on będzie pierwszą osobą która musi tam wejść. Oprócz niego wejdą za nim jeszcze 4 osoby: 3 wybrane wyborami, 1 wybrana losowo przez mistyczną kulę naszego Mistrza. Nikt nie wie co czeka Was za tymi drzwiami. Być może niesamowita nagroda... być może nieunikniona śmierć. Będąc tam całkowicie stracicie kontakt z innymi ludźmi. Czy ktoś z was odważy się tam wejść?
Dnia dzisiejszego kolorem niebieskim macie zadanie wybrać osoby, które waszym zdaniem powinny tam iść. Każdy może zagłosować na maksymalnie 2 osoby.
Mamy Ci zaufać, i pójść do tego zadupia razem z tobą?!
Pfff, a później skończyć w rowie z nożem w plerach!
Proponuję kakera. Jak jest obrońcą nic mu się nie stanie...
Cóż, ja już raczej nie mam nic do stracenia. Więc co powiecie, żeby mnie tam wysłać?
Niech Kakeru udowodni bycie obrońcą w taki sposób. 2 osobą niech będzie Cosiek, bo ma problemy z okiem, to może akurat je wyleczy . Co do dzisiejszego głosowania, to niestety za około 20 min będę musiał wyjść (za co was przepraszam) i wątpię, żebym wyrobił się do 21.... Więc głos w dzisiejszym głosowaniu idzie na Nesquika, gdyż jest to jedyna osoba, która teraz podejrzewam.
Hmm kogo wysłać? Kakeru. Jeśli jest obrońcą to sam się obroni
Cóż, ciekawe co będzie jeśli moja magia nie wystarczy.
BTW, do tego wichajstra za Hantusem idziemy przed czy po głosowaniu/zabójstwie?
Cóż, ciekawe co będzie jeśli moja magia nie wystarczy.BTW, do tego wichajstra za Hantusem idziemy przed czy po głosowaniu/zabójstwie?
Po
Osz kaktus, to się nie załapie. Goddamnit.
Kakeru z moich obliczeń wynika iż dziś ginie Nvminer. I pamiętajcie iż macie wybrać 3 osoby. Jeżeli tego nie zrobicie to cóż... Stracicie swą szanse
Niewiara, nie zapomniałeś czasem o zabójcach?
._.
proponuje siebie
Faktycznie zapomniałem. Wybacz
A więc kakeru, redzuko i... może sentriel albo cosiek? albo ktos z nieaktywnych (jesli wejscie do portalu obejdzie sie bez aktywnosci )
lepiej tylko aktywnych bedzie zabawniej