Dragonborn Sezon 3 [Zasady i Rekrutacja]

Mówicie i macie. Zaświaty powstały :)

Wszystkich chętnych do dołączenia proszę o kontakt na pw.

Co do zaświatów, to po powrocie osoba losuje (albo wybiera) nową klasę czy jak?

Ja losuje i daje jej nową :). Może to być stara oklepana klasa bądź klasa z "dynamicznego" eventu

czyli te osoby które zmartwychwstaną będą znowu normalnie grać?

Tak. Więcej szczegółów zdradzić nie mogą. Odrodzić się można tylko raz

chciałem się tylko dowiedzieć, czy ci co powstaną mogą być każda klasa, czy tylko jedną z tych które już nie żyją

Każdą

Tak jak powiedział Hantus każdą.

A nawet super hiper ultra pro murarz tynkarz akrobata :D

Swoją drogi ciekawy pomysł :D

Sezon był super :D Jedyne co mi przeszkadzał to to, że trochę za szybko się skończył i był lekko chaotyczny. W pewnym momencie było mi trudno się rozeznać co się dzieje w grze. Za dużo tego było ;)

Kakeru przegiął trochę z rp na początku. Ale i tak był cud miód

Myślę że pomysł ze zmartwychwstaniem można odpuscić sobie :)

Kto robi kolejny sezon?

Gdybym miał czas to bym zrobił ale niestety musi zrobić ktoś inny

W sumie jak by było więcej tworzących to można by się pokusić o bardziej rozbudowany model rozgrywki.

To nie takie hopsiup

Niewiara a ty z Hantusem nie moglibyście zrobić kolejnego sezonu? Pytam się bo pod Twoją opieką sezon wyszedł bardzo fajnie.

Kuźde. Nie, no. Sezon był naprawdę fajny, zwłaszcza epilog.

Niewiara masz już może kogoś na MG do nowego sezonu?

Hej, a co powiedzielibyście na to;

Mamy te 3 "rasy" (wsioki, zabójców i smoki). Każda ma "swojego" MG który wymyśla im eventy. Potem MG we trójkę sprawują grą itd.

Misiael'u, wiem, przegiąłem z tym rp i to porządnie. Jakoś tak chwyciłem się tego rp i miałem lekko wywalone na resztę, my bad.

Jeszcze raz, świetny sezon. Świetnie się grało.

Niewiara a ty z Hantusem nie moglibyście zrobić kolejnego sezonu? Pytam się bo pod Twoją opieką sezon wyszedł bardzo fajnie.

Co ty na to Hantus ?

Kuźde. Nie, no. Sezon był naprawdę fajny, zwłaszcza epilog.Niewiara masz już może kogoś na MG do nowego sezonu?Hej, a co powiedzielibyście na to;Mamy te 3 "rasy" (wsioki, zabójców i smoki). Każda ma "swojego" MG który wymyśla im eventy. Potem MG we trójkę sprawują grą itd.Misiael'u, wiem, przegiąłem z tym rp i to porządnie. Jakoś tak chwyciłem się tego rp i miałem lekko wywalone na resztę, my bad.Jeszcze raz, świetny sezon. Świetnie się grało.

Hmm tylko że ci MG musieliby być zgodni. Bo nie daj boże aby się o coś pożarli :D

I ja bym wywalił motyw żywności oraz klasę myśliwego. Bo z nimi coś ala wieśniaczek. Jest to fajnie. Nie ma to hmm.. Albo z głodu padniemy albo może nam się uda trafić zabójce

Up-myśliwy mało wnosi do gry, ale jak go usuniesz to wtedy smoczy zabójcy potrzebują nowej klasy

Mam propozycje klasy do kolejnego sezonu "duble agent" - Jest jednym z zabójców zna wszystkie klasy mieszkańców wioski lecz tak naprawdę jest jednym z mieszkańców i jego najważniejszym zadaniem będzie odwracanie uwagi reszty zabójców od zabicia najważniejszych osób w wiosce oraz niedanie się rozpoznać reszcie zabójców że to on jest podwójnym agentem . Nie może on ujawniać klas innym osobom . Przegrywa razem z wieśniakami czyli tak na prawdę tylko udaje zabójce .

Co wy na to ?