Nie żyjesz ;(
Dragonborn Sezon 5 [GRA]
Kolejny zombiak ten ma za to strzałę we łbie
Demoniczna łapa wpuściła Niewiare, a reszta z was patrzyła jak wrota się za nim zamykają.
W woli ścisłości to w sercu. Papa panowie
Kakeru! A ja?! Might też się liczył jako jeden z tych dwóch? I to tak bez głosowania? O.o
Buuu... Też chcę event..
Po wnikliwej analizie wpisów od dnia wczorajszego znalazłem dwie osoby, które mogą być zabójcami.
Pierwszą z nich jest Tay. Żeby nie było, oto moje argumenty:
1. W poprzedniej grze Warhammer (tylko w tej brałem udział, także innego porównania nie mam) udzielał się więcej, brał udział w rozmowach, teraz mimo tego, że często go widzę na forum mało się udziela.
2. Podczas wczorajszego głosowania nie chciał bronić się przed oskarżeniami na ogólnym forum tylko zdecydował się na PW.
3. Kilka cytatów:
"Prawda że to że Vampir będzie czysty nie znaczy że Tay jest zabójcą. Narazie wszyscy działamy w ciemno... Podsumowanie wszystko pokaże" Ask
Odpowiedź Tay'a :"Chyba, że wyjdzie inaczej. Wtedy od razu mamy kandydatów na jutro." i
"Osoby, które pierwsze się rzuciły w obronie Vampira."
Po czym kiedy Hantus (wczoraj jeszcze nie mógł być zabójcą, skille od dzisaij) zwrócił uwagę na tą wypowiedź Tay odpisał:
"Jak dla mnie, to bardziej wskazuje na moją winę. "
Wydaje mi się, że jest to celowe pozorowanie swojej winy, chciał tym odwrócić od siebię uwagę udając, że sam widzi argumenty przeciwko sobie (mam nadzieję, że mnie zrozumieliście)
"Idąc Twoją drogą rozumowania jak Vampir będzie czysty to następny byłbyś Ty, bo go oskarżałeś. Ale to jest bezsens" słowa Aska
"O to chodzi. Dlatego nikt nie chciał głosować": odpowiedź Tay'a
Nikt nie chciał głosować, dlatego on sam rzucił się do głosowania jak tylko Vampir ogłosił swój wybór?
Co najmniej dziwne.
Drugiego podejrzanego na razie nie zdradzę, poczekam, może dzisiaj powie coś co wyda mi się podejrzane i ułoży się w zgrabną całość.
Narazie to tyle. Ufff
A idź pan w uj z takim czymś.. - to do eventu.
Argumenty całkiem na rzeczy. Lecz jednakowoż muszę to wszystko na chłodno przekalkulować
Ale ja i tak bym chciał Skoro nie ma eventu to znikam. Przed głosowaniem powinienem się wyrobić z powrotem, a przynajmniej taką mam nadzieję
Drzwi fortecy stoją otworem, wychodzą z nich Nesq i Tay. Cali i zdrowi. Jeden z nich niesie na plecach pewien obraz.
Forteca znika.
Głosuję na Niewiarę. Misiael nam powiedział
Obraz? Jaki obraz? Co tam jest?
Em.. WTF?
Też głosuję na Niewiare.Po tym co zobaczyłem razem z Tayem w fortecy jestem pewien, że jest on zabójcą.Wam radzę zrobić to samo.
Ja tu robię wywody, przeczytałem cały temat, myślę, kombinuję, podaję argumenty, a ten mnie tu z obrazem.
Niezła próba Tay'u. Pierwsza sprawa byliście tam tylko we dwójkę.
Druga sprawa argumenty w twoją stronę są niewielkie a twoje zachowanie po wczorajszym dniu jest niepokojące. Szczególnym faktem jest to iż słyszałem od kilku osób żeś przedstawiał się różnymi klasami. Wiele argumentów jest przeciwko tobie. Przeciwko mnie macie tylko marną próbę prowokacji
A więc oddaje głos na MighTaya
Rzeczywiście obraz jest bardzo mocnym powodem.
Spalić Niewiare . Możecie uważać że za bardzo ufam Tayowi lub idę za głosem innych ale ja wiem swoje .
Nie słuchajcie Niewiary.Jest on zabójcą i teraz kręci, bo wie że może zostać spalony.
Sam nie mam żadnych większych podejrzeń.
A jeżeli Niewiara okażę się kimś dobrym, to cóż, będziemy mięli dwóch nowych podejrzanych.
Głos na Niewiarę.
Moje słowo przeciwko twojemu. Zdecydujcie, czy wierzycie mnie, czy Cieniowi.
Eeee i tak pozatym.Niewiara nie wyszedłeś z fortecy jakim prawem się udzielasz?
Trolololo sry fail.Cofam to
Haha Vanziom. Typowe zachowanie pójścia za tłumem. Nie umiesz zargumentować. Wiesz co jest najdziwniejsze. Że podobnie głos oddałeś na Vampira za powód podając to że on zagłosował na ciebie. A przez całą grę nie próbujesz myśleć samodzielnie tylko się chowasz w tłumie... Naprawdę godne pochwalenia..
@Nesquik skoro nie umie się poprawnie czytać ze zrozumieniem to tak jest.. Ale wybacz lecz głupie pytania pozostawie bez odpowiedzi