Obraz mu to powiedział zapewne
Dragonborn Sezon 5 [GRA]
A ciekawe jaki masz powód głosu na Skajlajna?
Bo się nie odzywa? Pewnie zabójca!
Gdybyście nie byli zabójcami, zagłosowali byście na jeden z moich "pewniaków" a gdyby się nie sprawdził - cóż, spalilibyście mnie.
A tak tylko potwierdzacie swoje drugie, zabójcze "ja".
Dobra, nie widzę tutaj sensu. Azrael to smok, możecie se go dupnąć, i tak nie mamy już szans.
Wytłumaczyłem Ci dlaczego. Oskarżasz mnie bezpodstawnie, to trzeba się ratować. Wiem że Ty nie jesteś zabójcą, to głosuje na nieaktywną osobę wiedząc że i tak nic nie stracimy jak on umrze.
A ja wiem, że Ty jesteś zabójcą. Ale ta wiedza to niczego mi się nie przyda, bo ja głosować nie mogę, a nie widzę tutaj innych chętnych.
I nie bezpodstawnie, bo Cię prześwietliłem, Hulk.
Czy nie jestem już trzecią osobą którą "prześwietliłeś"? Co ile Ty masz tego skilla? Co drugi dzień? Bo resetować można raz. Rozumiem że jesteś jaśnieoświeconym ale jak masz podejrzenia to podejrzewaj a nie mów że mnie strzeliłeś x-rayem xD Dołóż mi do tego promieniowanie gamma to na prawdę zmutuje.
Najs Koy, ukazujesz mnie jako rzekomego smoka, żeby zabili mnie a nie ciebie? Nie obraź się, ale tak to widzę. Skajlan nic nie robi, więc kij z nim. Zastanawiam się między Niewiarą a facosem. Jesli Niewiara serio jest cieniem, to tak duzo już nie zrobi, bardziej przeszkadza polityk. Wybacz, ale głosuję na facosa.
ALE! Chyba zapomnieliśmy o kimś. Co tam powiesz, Misiael?
Azrael, i tak by mnie nie zabili... Skupili by się raczej na smoku, a nie jasnowidzu (o ile nie są ...).
Chodzi mi o prawdziwego smoka.
Ask, a skąd myśl, że wszystkich prześwietliłem?
I nie głosuj na facosa, jeden głos nic nie da.
Głosuj na aska, będzie chociaż podwójna mogiła.
Głosuje na skajlana. Jest AFK cały czas. Jestem tez za tym by następnym razem nie dawać mu dostępu do Dragonborna.
Miśki, w reg. nie ma nic co do zaminy/wycofania głosu.
Super. Czyli jednym słowem - d*pa.
Fajnie, że wszyscy zabójcy zagłosowali na Skajlajna.
Lepiej zabić dwie przypadkowe osoby, niż jedną a pewną? Z tego co mi wiadomo Misiael nie jest zabójcą...
Jaką pewną...?
"My" zarżniemy nieaktywnego, a zabójcy "nas", Hulk.
Podczas dzisiejszego spalenia bożek upomniał się o swoje.
Przez jego upomnienie na stos poszli:
1. Facos14, przebiegły polityk

2. Askchael - przerażający mutant.

3. Skajlan, zwykły strażnik.

Paręnaście minut potem, zdało się słyszeć krzyk smoka. Zabójcy wybrali się po Sentriela który, jak się okazało, był Sędziom.
Jako, że był to ostatni dobry, nie przeciągnięty na stronę zabójców smok, zabójcy dopięli swego. Pozbyli się każdego sprawiającego problem półsmoka.
ZABÓJCY WYGRYWAJĄ SEZON 5 DRAGONBORNA!
Miałeś rację Byłem Hulkiem xD Dziękuje za grę xD
Ps. Krakers, ładne zdjęcie mi wstawiłeś xD
Dziękuje za grę panowie
Wyguglałem: Mutant
XD
No cóż, było miło, dzięki za grę. Szkoda tylko, że na początek w cholere RP a potem cisza.
A, no i skajlan...
Meh, wtopa na całej linii. Dzięki wszystkim za gre.
No cóż, zapraszam do mojej gry wszystkich, którzy się jeszcze nie zapisali.
Zupełnie jak z reala Nie wiedziałem że już w googlach można znaleźć mój parszywy ryj
Beee, mogłeś wziąć zdjęcie Hulka T_T.
GG anyway. ;p
I widzimy się u Taya .