Po to jest OBT?
OBT i wydanie 5.0...i nadal będą exploity.
Po to jest OBT?
OBT i wydanie 5.0...i nadal będą exploity.
up@
niestety nie głównie pod exploity , jak pokazał Neverwinter , posypała im się cała ekonomia i musieli servery cofać ;P , kiedy wyjdzie open beta w grę wchodzą pieniądze
w sumie ja czekam az dadzą nam Nieograniczoną ilośc diamentów mają jeszcze 7 dni , powiedział ze dadzą to w cb
I co polaczki? End-game nadchodzi! Mam nadzieje, ze na czas OBT.
up@niestety nie głównie pod exploity , jak pokazał Neverwinter , posypała im się cała ekonomia i musieli servery cofać ;P , kiedy wyjdzie open beta w grę wchodzą pieniądze w sumie ja czekam az dadzą nam Nieograniczoną ilośc diamentów mają jeszcze 7 dni , powiedział ze dadzą to w cb
O właśnie.
Co do diasów, to wg mnie niemożliwe w ich wykonaniu. Nie obchodzi ich, czy Item Shop i bezpośrednie dobra za diasy działają i spełniają swoje zadanie.
@UP Szkoda tylko, że to wszystko robią pod pay2win. Raid Dungeon, Legendary Dungeon...zwykły Kowalski, jak to powiadacie, "wyczyści" je dopiero za rok. Masa contentu. :| "End-game" w dosłownym znaczeniu.
@UP Szkoda tylko, że to wszystko robią pod pay2win. Raid Dungeon, Legendary Dungeon...zwykły Kowalski, jak to powiadacie, "wyczyści" je dopiero za rok.
http://www.dragonspr...o-win-features/
polecam przeczytać , nie jest tak żle jak na to wygląda i nie za rok , w końcu gracze już walczą o swoje a nawet nie ma IS , a temat ciekawy
niektórzy jak widać nie tylko krzyczą ze gra będzie pat2win , niektórzy potrafią wdać się w normalną dyskusję z innymi graczami i twórcami i wyciągnąć od nich informacje , dzięki którym widać ze póki co wszystkie ceny są od tw wiec wszystko może ulec zmianie :
Hey guys, there is some good feedback here and we will take everything in to consideration. The main point I want to say is that we have not done anything with the prices of in-game items etc. Those prices are just what came with the patch, we will be however monitoring buying habits etc leading up to Open Beta (with the plan to give out diamonds) and listening to all feedback given so that we can give you a fair bang for your buck etc. Thank you to those remaining calm, please continue
więc jak widać z powyższego cytatu wiele gracze mogą zmienić jak diamenty będą za free , i wtedy będzie trzeba zawalczyć o swoje na forum Tam ( nie hejtować tu .. )
Down@ w tej chwili to ty wymyślasz i wróżysz , z wróżkami nie rozmawiam o grach bo one widzą przyszłość i wiedzą lepiej ^ ^
http://www.dragonspr...o-win-features/polecam przeczytać , nie jest tak żle jak na to wygląda i nie za rok , w końcu gracze już walczą o swoje a nawet nie ma IS
Odpowiedni "feature patch" odpowiednio dostosuje Item Shop jak i doda wiele przedmiotów exclusive.
@UP Szkoda tylko, że to wszystko robią pod pay2win. Raid Dungeon, Legendary Dungeon...zwykły Kowalski, jak to powiadacie, "wyczyści" je dopiero za rok. Masa contentu. :| "End-game" w dosłownym znaczeniu.
oooo znowu przez napromieniowanie w kopalni dostałeś wizję podczas picia herbaty!
Dobra robota! Teraz ich mamy!!!!11
Odpowiedni "feature patch" odpowiednio dostosuje Item Shop jak i doda wiele przedmiotów exclusive.
Kolejna wizja czy z tamtej to wyczytałeś!?!!?!!?
Nie ma sił do twoich głupot.
Myślcie co chcecie. Item Shop mamy prosto z wersji TW. Siłą rzeczy wzrost cen jak i dodatkowe przedmioty w nim zawarte czekają wersję EU. I nie trzeba do tego żadnej wróżki, tylko zastanowić się nad tym i wyciągnąć wnioski.
Myślcie co chcecie. Item Shop mamy prosto z wersji TW. Siłą rzeczy wzrost cen jak i dodatkowe przedmioty w nim zawarte czekają wersję EU. I nie trzeba do tego żadnej wróżki, tylko zastanowić się nad tym i wyciągnąć wnioski.
Enjoy:
Hey guys, there is some good feedback here and we will take everything in to consideration. The main point I want to say is that we have not done anything with the prices of in-game items etc. Those prices are just what came with the patch, we will be however monitoring buying habits etc leading up to Open Beta (with the plan to give out diamonds) and listening to all feedback given so that we can give you a fair bang for your buck etc. Thank you to those remaining calm, please continue
P2W z TW będzie nerfione i tak jak podejrzewam skupi się na czymś w podobie B2P czyli sloty na smoki itd. trzeba będzie kupić ale raz.
Nawet jeśli będę musiał wydawać 30 złoty miesięcznie tak jak w RoM to sie nie obraże bo gra jest tego warta i jesli bedzie trzeba mogę płacić abonament.
Enjoy:P2W z TW będzie nerfione i tak jak podejrzewam skupi się na czymś w podobie B2P czyli sloty na smoki itd. trzeba będzie kupić ale raz.Nawet jeśli będę musiał wydawać 30 złoty miesięcznie tak jak w RoM to sie nie obraże.
Jesteś bardzo naiwną osobą, jeżeli wierzysz w te brednie.
Jesteś bardzo naiwną osobą, jeżeli wierzysz w te brednie.
Po prostu nie jestem maksymalnym pesymistą.
Nawet GF nie wstawia do swoich gier takich rzeczy P2W jakie były w RoM.
Tak samo mamy inne czasy i na rynku MMO, jest ogromna konkurencja wiec na P2W nie ma większego miejsca.
Zresztą Frogster dość dobrze prowadził RoM i za ich rządów doszedłem do end-game wydając 50 złoty (sprzedałem postać za 500).
No i ostatecznie w DP nawet teraz nie ma niczego co byłoby jakimś mega P2W.
Po prostu nie jestem maksymalnym pesymistą.Nawet GF nie wstawia do swoich gier takich rzeczy P2W jakie były w RoM.Tak samo mamy inne czasy i na rynku MMO jest ogromna konkurencja wiec na P2W nie ma większego miejsca.Zresztą Frogster dość dobrze prowadził RoM i za ich rządów doszedłem do end-game wydając 50 złoty (sprzedałem postać za 500).No i ostatecznie w DP nawet teraz nie ma niczego co byłoby jakimś mega P2W.
To zaradny byłeś. I to sobie chwalę. Ja RT dia zrobiłem bez wydania ani grosza. I zaraz po tym odszedłem. Najlepiej wspominam Ori za czasów Ch II.
To zaradny byłeś. I to sobie chwalę. Ja RT dia zrobiłem bez wydania ani grosza. I zaraz po tym odszedłem. Najlepiej wspominam Ori za czasów Ch II.
Ori orim ale DL to chyba najlepsza instancja ever made in MMO.
Jednak Ori najpiękniejsze.
Czekam na coś podobnego w DP dlatego mam wywalone jajca na jakieś małe bugi czy niedopracowania w grafice które mi w ogólnej grze nie przeszkadzają.
Ori orim ale DL to chyba najlepsza instancja ever made in MMO.Jednak Ori najpiękniejsze.
Cały content Ch II był świetny. To trzeba przyznać.
Co do tych bugów, to też mnie nie interesują szczerze. Chcę dobrego następce RoMka. Chcę poczuć jeszcze raz ten klimat.
Ogólnie powiem tak:
Termin OBT teraz to jest już tak na prawdę premiera, z tą różnicą, że twórcy w razie problemów zrzucają winę na małe określenie OBT.
Co do P2W... '''.. Ku**a ludzie ogarnijcie się. MMO to jest rynek, a jak wiadomo każdy rynek nastawiony jest na zysk. Wyjdźcie z tego urojonego świata, w którym każdy daje wam wszystko za darmo...
Ogólnie powiem tak:Termin OBT teraz to jest już tak na prawdę premiera, z tą różnicą, że twórcy w razie problemów zrzucają winę na małe określenie OBT.Co do P2W... '''.. Ku**a ludzie ogarnijcie się. MMO to jest rynek, a jak wiadomo każdy rynek nastawiony jest na zysk. Wyjdźcie z tego urojonego świata, w którym każdy daje wam wszystko za darmo...
Ale ja nie chce nic za darmo i jestem tego samego zdania.
Jednak dla mnie P2W to zmuszanie gracza do wydawania regularnie grubej gotówki.
Jesli będę musiał wydać nawet ~40 złoty miesięcznie żeby mieć równe szanse ze wszystkim to dla mnie to P2W nie jest.
Tak jak pisałem DP zapowiada się na coś w stylu przypominający B2P - każdy diasy będzie musiał kupić przynajmniej do odblokowania slotów na smoki.
Zresztą co ja pierdziele... Przecież ja na tej grze jedynie będę mógł ostatecznie zarobić tak jak w RoM
W MMO trzeba myśleć, już nie raz widziałem i nie jednemu wciskałem jakieś gówno za gruby szmal od nieogara ktory myśli, ze po włożeniu kasy zostanie mistrzem gry.
@Up. Co do P2W to chodziło mi bardziej o te sprawiedliwe modele które i tak "dzieci" wykrzykują jako mocne krzywdzące. Według mnie zasada jest prosta. Nie masz pieniędzy a gra ci się podoba, to graj mimo tego. W większości gier idzie rozwalić większości "pro gamerów" którzy kupią sobie najlepsze przedmioty w IS, mimo iż nie ogarniają danej postaci. .
I ogólnie mój poprzedni post nie odnosił się do Twej persony tylko do "płaczków" których wszędzie pełno. Nie powiem, mnie nie zawsze stać robić transakcje w IS ale to nigdy nie przeszkadzało mi w delektowaniu się daną grą. Do tego czasu pamiętam sytuację z priva Dekarona gdy dostałem baty od użytkownika który miał Critical Gem lecz gdy zauważył, że ja ich nie posiadam to założył inny set, i kolejna runda była na wyrównanym poziomie
Pierwszy exploit, ciekawe. Gdy gra zdobędzie popularność to spece znajdą prawdziwe perełki wśród exploitów.
Ziomek Runes of Magic był bardziej dziurawy niż ser szwajcarski. Na polskich serwerach każdy jechał na modelach, hackach, botach a i exploity były np. można było klonować eq, runy. Ciekawi mnie czy sposoby z runsa beda działać w dp. Ogolnie jak RoM tak i DP nie ma zadnego zabezpieczenia przed hackami. A co do exploitow to w roma przestalem grac jak wynaleziono UWAGA ! 2 razy bug na złoto, mozna bylo trzaskac ile sie chcialo, pierwszy taki bug znaleziono w lipcu, a nastepny w październiku, wiec na serwerach jest taka inflacja ze diasy chodza 1 sztuka za 150k , a kiedys sie kupowalo za 1 dias 8-10.
Ja tam wole w rifta se na razie pograc, do dp wroce za 3 miesiace.
Mam nadzieje ze DP bedzie P2W bo wydac dla mnie 200 zl miesiecznie na IS to nie problem.
Zreszta zamiast DP to mogli zrobic Runes of Magic 2, a nie jakies nedzne smoki ktore wyglądają jak papugi, albo krokodyle, a i od kiedy nosorożec to smok ? lol...
Chcesz smoka w DP ? Kup Founder's Packa za 80 euro hehe.
Pierwszy lepszy komentarz od DP a jest ich masa
The game doesn't seem fully ready for this yet though, unless you intend on releasing some master patch that fixes a lot of problems one of them including a story line quest being bugged so that you can't complete it, I'm afraid those who aren't already invested in the game will turn away from it and eventually kill the game
Ogolnie jak RoM tak i DP nie ma zadnego zabezpieczenia przed hackami.Zreszta zamiast DP to mogli zrobic Runes of Magic 2, a nie jakies nedzne smoki ktore wyglądają jak papugi, albo krokodyle, a i od kiedy nosorożec to smok ? lol...Chcesz smoka w DP ? Kup Founder's Packa za 80 euro hehe.
Kolejny jasnowidz? xD DP to inny silnik.
Zresztą RoM posypał się za rządów GF już w Chapter V bo przestali wykupywać patche. Wina GF a nie Runewakera.
Z czego mieli zrobić RoM2? Przecież już tam nie mają pomysłu na fabułe Zresztą widocznie chcieli odbić się od RoMa z powodu P2W. Co do smoków to dla mnie bardzo fajnie, że jest róźnorodność, nie można przesadzać ze smokiem na każdym rogu. Jest to bardziej plus a nie minus.
Te smoki z foundera nic chyba nie dają i są zwykłymi mountami.
s one of them including a story line quest being bugged so that you can't complete it,
Ojojo quescik się zbugował, nawet idiota nie pomyślał, że do czasu OBT zostanie wgrany patch.
Błędów już prawie nie ma, a jak są to zostaną zapewne naprawione z najbliższym patchem jak ostatnio trzeba było czekać tydzień na zlikwidowanie jakiś 100.
Zresztą co dziwnego w tym, że w becie jest bug? O_o
I'm afraid those who aren't already invested in the game will turn away from it and eventually kill the game
Niech się nie martwi jak idioci pokroju skejcika Xaourusa odpadną to nawet nie smutne.
Pierwsze lepsze komentarze a jest ich mnóstwo:
>Finally, time to lvl up for realz
>Can't wait I'm very excited!
>i had a taste of it in the beta weekend (shame i didn't make it in the CB) and this is the game i was looking for the entire time , LOVE THIS GAME !!!
>Awesome, while it feels way too soon... I can't wait!
Ja coś czuje ze ta gra padnie szybciej niż powstała hehe. Powód ?
- Darmowy Rift
- Wildstar
- Neverwinter Online
A do konca 2013 roku wyjdzie jeszcze sporo ciekawych mmorpg'ow.
A nie 1 rasa i 4 klasy hehe gdzie 70% ludzi biega Rangerem.