Dragons Prophet - beta key

Ja coś czuje ze ta gra padnie szybciej niż powstała hehe. Powód ?- Darmowy Rift- Wildstar- Neverwinter OnlineA do konca 2013 roku wyjdzie jeszcze sporo ciekawych mmorpg'ow.A nie 1 rasa i 4 klasy hehe gdzie 70% ludzi biega Rangerem.

Nigdy nie rozgryze cie po kiego ciula ty trollujesz i co ci to daje.

Zresztą co ty tutaj dajesz xD NVM z 3 skllami i drętwy RIFT. Wilstar? WTF?

Dragon's Prophet przy nich to jak WoW przy Tibii.

Tych klas juz nie bede komentowal bo kto czytał ten wie, ze pierdzielisz głupoty które powtarzasz już 20 raz :)

Nie ma lepszego hardcore mmo od DP tak samo jak dotąd nie było nic ciekawszego od RoMa który już porzucony nadal po 5 latach trzyma się na 20 serwerach :P.

Dragon's Prophet przy nich to jak WoW przy Tibii.

W Polsce więcej fanów jest Tibii niż Wowa.

Zresztą z kim ja rozmawią z fanbojem DP więc dyskusja nie ma sensu. Drętwy Rift ? A jaki lvl wbiłeś 15 ? i juz wiesz jak wyglada end game w rifcie ? a no tak przeciez podobnie jest w DP gdzie wbiles 35 lvl i wiesz ze end game w tej grze jest hardcorowy :D

Z tymi klasami to prawda 4 klasy w tym więcej osób wybiera rangera. Zresztą jaka dynamika w tej grze jest ? Skoro ranger nie może strzelać w biegu, bo zamiast tego to chodzi jak kaczka ?

W runsie odpalalem sie na full speeda i zwiadem na wojnach robilem pogrom z healem na plecach... tutaj takiego czegos nie ma.

W Polsce więcej fanów jest Tibii niż Wowa.Zresztą z kim ja rozmawią z fanbojem DP więc dyskusja nie ma sensu. Drętwy Rift ? A jaki lvl wbiłeś 15 ? i juz wiesz jak wyglada end game w rifcie ? a no tak przeciez podobnie jest w DP gdzie wbiles 35 lvl i wiesz ze end game w tej grze jest hardcorowy Z tymi klasami to prawda 4 klasy w tym więcej osób wybiera rangera. Zresztą jaka dynamika w tej grze jest ? Skoro ranger nie może strzelać w biegu, bo zamiast tego to chodzi jak kaczka ?W runsie odpalalem sie na full speeda i zwiadem na wojnach robilem pogrom z healem na plecach... tutaj takiego czegos nie ma.

bablalaa trololotlrolo

Wytłumaczę jeszcze o tych klasach bo w tym temacie nie pisałem xD

Są 4 klasy ale każda klasa ma co najmniej 2 ścieźki rozwoju i nie są to tylko buildy bo w talencie jest tyle skilli że np. z Oracle robi się DPS z kosą albo Heala z dyskem, z Rangera fizyka lub magika itd.

A i nie większośc lata rangerem tylko jakieś 30%. Btw. chodzenie rangerem jest lepsze niż bieganie ale po co ja to tłumacze przecież sam to wiesz xD

Z riftem też pewnie trollujesz i czekasz już z founder packiem na 29 :D

Nie wiem co mi sugerujesz skora ja uwazam DP za najlepsza gre F2P !

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/47607-rift-neverwinter-czy-cos-innego/page__st__20#entry331967

No i to mi się podoba ziomuś xD

mqdefault.jpg

https://www.dragonsp...s/old-world-126

Open Beta is coming. Dragon's Prophet will require an extended downtime as we prepare for a major new update and get ready for launch.On Friday 24 May at 22:00 CEST Auratia will plummet into darkness.The gates to Open Beta will be flung open to Founders on Wednesday May 29th, 2pm CEST | 1pm UK....and Auratia can be experienced by everyone from Thursday May 30th at 2pm CEST | 1pm UK.You might wonder what changes are incoming along with the launch of Open Beta. We are still updating an extensive list of patch notes for you. But here are the main milestones you should definitely prepare for:New ZonesAdventure DungeonsYou might be curious to know that the following features are also in the pipeline:Raid DungeonsLegendary DungeonsFrontier SystemDragon EncyclopediaBack to Closed BetaNow for some community related facts about the Closed Beta: The European Dragon’s Prophet Forum has seen more than 54,000 posts and the official Facebook page has exceeded 40,000 Fans. We would like to take the opportunity to express a huge thank you to all the Closed Beta testers. You’ve done an amazing job so far and we hope to bring you a great experience in Open Beta.ArmageddonTo turn the page of Dragon’s Prophet’s first chapter, we would like to celebrate this momentous occasion with anextraordinary event. Armageddon will take place on Friday. More details will be announced shortly.

Ktoś się ucieszy,

Adventure Dungeons, Raid Dungeons i Legendary Dungeons. Szczerze trzymam za nie kciuki. Oby były na tym samym poziomie lub wyższym jak instancje RoM Ch II. :)

Ile trzeba czekać na Founder's Packa ? bo zamówiłem rano tego za 30 euro i żadnego info nie dostalem czy jestem w Founder's Clubie czy nie.

Ile trzeba czekać na Founder's Packa ? bo zamówiłem rano tego za 30 euro i żadnego info nie dostalem czy jestem w Founder's Clubie czy nie.

Jak rozumiem sprawdzasz Skrzynkę pocztową bo tam powiny przyjśc informacje .

S

Liczyłem na jakąś promocje z founderami ale d*pa.

Też już kupiłem bo nie mam zamiaru lagować się z darmowym plebsem 30stego.

Też już kupiłem bo nie mam zamiaru lagować się z darmowym plebsem 30stego.

Mowisz o osobach z gildii VISTULA ? :rolleyes:

Mowisz o osobach z gildii VISTULA ?

Nie, o biedakach z SPQR.

Nie, o biedakach z SPQR.

Przynajmniej ogarniają insty w romie, nie to co ludki z cath.

Jaka gildia ? Suicide ? Unique ? Turki ? czy zadna nie chciala takiego nie ogara ? hehe

Przynajmniej ogarniają insty w romie, nie to co ludki z cath.Jaka gildia ? Suicide ? Unique ? Turki ? czy zadna nie chciala takiego nie ogara ? hehe

Turki Allah Akbar!

W optymalizacje widać poprawę - w sumie mogę powiedzieć, że doszło mi jakieś 8 fps'ow bo teraz mam ~44. Mam nadzieje, że silnik jeszcze będę optymalizować.

Przydałby się w tej grze typowy rogue czyli 2 daggery, niewidzialność i masa krytyków xD

Adventure Dungeons, Raid Dungeons i Legendary Dungeons. Szczerze trzymam za nie kciuki. Oby były na tym samym poziomie lub wyższym jak instancje RoM Ch II.

Wątpię żeby były na wyższym poziomie. Grałem prawie we wszystkie mmo z systemem no-target (Oprócz GW2) i żadna gra nie oferowała tyle frajdy co instancje/rajdy w systemie targetowym.

Głównie mi chodzi o to, że insty/rajdy/dungi w systemie no-target są w uj proste. W sumie zobaczymy, może DP zaoferuje coś ciekawego w końcu Runewaker ma łeb do robienia instancji.

Boże widzisz i nie grzmisz dzieci zobaczą smoki to od razu lecą jak szczerbaty do sucharów masakra.DP jest tak sztywną i denną grą że można w czasie gry zasnąć i już nigdy się nie obudzić takie jest moje zdanie na temat tej gry i jej systemu walki a przede wszystkim nie porównujcie jej do Rifta,WoW'a bo to zupełnie inne gry od DP i na pewno więcej wnoszą niż ten DragonCraft(mincraft).Co do klucz to tej gry"mmorpg" to zapraszam tutaj http://www.alienwarearena.com/giveaway/dragons-prophet-closed-beta-key-code-giveaway/ od dwóch tygodni jest ok 5k kluczy i nikt na nie się nie rzuca jakby to była najlepsza gra MMORPG i wielki pogromca WoW'a heheeh ahh te gimbuski.

Boże widzisz i nie grzmisz dzieci zobaczą smoki to od razu lecą jak szczerbaty do sucharów masakra.DP jest tak sztywną i denną grą że można w czasie gry zasnąć i już nigdy się nie obudzić takie jest moje zdanie na temat tej gry i jej systemu walki a przede wszystkim nie porównujcie jej do Rifta,WoW'a bo to zupełnie inne gry od DP i na pewno więcej wnoszą niż ten DragonCraft(mincraft).Co do klucz to tej gry"mmorpg" to zapraszam tutaj http://www.alienware...-code-giveaway/ od dwóch tygodni jest ok 5k kluczy i nikt na nie się nie rzuca jakby to była najlepsza gra MMORPG i wielki pogromca WoW'a heheeh ahh te gimbuski.

Debil czy troll?

btw. kluczy do DP było już rozdanych z 25k, na samym alienware było ich chyba 12k a nie każdy zna tę strone wiec wsadz sobie te teorie w buty hehe gimbusie. (2 tygodnie temu to nawet tych kluczy tam nie było)

Głównie mi chodzi o to, że insty/rajdy/dungi w systemie no-target są w uj proste. W sumie zobaczymy, może DP zaoferuje coś ciekawego w końcu Runewaker ma łeb do robienia instancji.

A jaka jest dobra gra na rynku z non-target? :P Nie ma.

RaiderZ miał w miare fajne insty (tak samo mi sie podobaly jak w RoM) jednak mobki biły zbyt słabo i każdy wskrzeszał się w srodku prawie bez żadnej kary więc instancja nie miała sensu.

Jednak jest dużo fajnych rozwiązać na taktyczny non-target i np. trzeba znać wszystkie skille bossów (wiedziec kiedy odbiegac) jak i np. tank musi chronić członków pt za tarczą itd.

Boże widzisz i nie grzmisz dzieci zobaczą smoki to od razu lecą jak szczerbaty do sucharów masakra.DP jest tak sztywną i denną grą że można w czasie gry zasnąć i już nigdy się nie obudzić takie jest moje zdanie na temat tej gry i jej systemu walki a przede wszystkim nie porównujcie jej do Rifta,WoW'a bo to zupełnie inne gry od DP i na pewno więcej wnoszą niż ten DragonCraft(mincraft).Co do klucz to tej gry"mmorpg" to zapraszam tutaj http://www.alienware...-code-giveaway/ od dwóch tygodni jest ok 5k kluczy i nikt na nie się nie rzuca jakby to była najlepsza gra MMORPG i wielki pogromca WoW'a heheeh ahh te gimbuski.

Sama prawda.

Gralem w dp i sie zalamalem. Grafiką, animacjami i wyglądem drzew.

Sama prawda.Gralem w dp i sie zalamalem. Grafiką, animacjami i wyglądem drzew.

Drzewa akurat wyglądają za***iście :P

kolego przesympatyczny ja tu się delektuje swoim smacznym obiadkiem a ty mi tu wyskakujesz z takim screnem omg dzięki tobie i temu czemuś widziałem skonsumowanego kotleta dwa razy dzięki :PP