Buttworm. Przejdziesz na polski serwer, jeżeli taki powstanie w przyszłości? Będę wdzięczny.
Uważaj, bo jeszcze GMa dostanie .
Buttworm. Przejdziesz na polski serwer, jeżeli taki powstanie w przyszłości? Będę wdzięczny.
Buttworm będzie mentorem, bo jak wcześniej napisał "wie najwięcej o tej grze" i neguje bugi, których świadomi są sami twórcy. Twórcy z ograniczonym budżetem rzecz jasna... Takie baje można dzieciom opowiadać...
Tam , tam prędzej ściągną gm'ów z swojej 2 gry http://www.brick-force.com/pl
"wie najwiecej o tej grze"
Spoko ja też , starczy ze wejdę na forum beta testerów , i już wiem gdzie są wszystkie smoki rare , jakie są czary i inne ; )
"wie najwiecej o tej grze"Spoko ja też , starczy ze wejdę na forum beta testerów , i już wiem gdzie są wszystkie smoki rare , jakie są czary i inne ; )
Ale Buttworm i tak wie więcej i już za czasów zbugowanych statków i ghost zone'ów dotarł do end-game i tame'ował smokopochodne...nosorożce, raptory czy inne gady, czy płazy. Nie znam się.
OB 30 maja. Stanowczo za wcześnie (wstyd nazwać to CB). Widocznie pędzą po kasę pro-graczy. Ale co się dziwić, jeżeli nawet CB miała NDA tylko "ino" było...Jaki producent, wydawca taki i produkt końcowy. I nie ma się co łudzić, że rozgrywka, szpetna oprawa (shadery, absurdalne cienie i ich dystans, tekstury, źródło światla) ulegną wielu zmianom. Crapowaty silnik RENA nie pozwoli na więcej.
lol a ty idioto nadal pajacujesz
Będę szcześliwy jak tacy malkontenci i takie polaczki przestaną grać. Nie pasuje ci - zrób lepiej! Oj przepraszam przecież ty jesteś deweloperem jakiś gierek via www dla 10 latków ;x
i neguje bugi, których świadomi są sami twórcy.
Pisze 10 raz wymień mi te błędy... Jak nie to zamknij się i nie pajacuj bo już mnie zaczynasz denerwować swoim powtarzaniem. Co drugi twój post to to samo. Potem ci pociskam za twoją głupote. Czekasz 1 dziń i znowu pierdzielisz to samo.
OB 30 maja. Stanowczo za wcześnie (wstyd nazwać to CB). Widocznie pędzą po kasę pro-graczy.
Gra obecnie zdecydowanie nadaje się na OBT. Wszystko prawie przetłumaczone i wgrane.
Nie podoba się? Nie graj i daruj sobie swoje żale i kłamstwa.
I nie ma się co łudzić, że
Wróźka Alexstrasza wróży z fusów! Wróżyłeś już nie na naprawe błedów trzeba będzie czekać 2 lata a naprawili większość w tydzień.
http://www.dragonspropheteurope.com/forum/topic/3933-patch-notes-dragons-prophet-101073/#entry56949
Co ty tu robisz i kogo próbujesz oszukać i wmówić swoje kłamstwa?
lol a ty idioto nadal pajacujesz Będę szcześliwy jak tacy malkontenci i takie polaczki przestaną grać. Nie pasuje ci - zrób lepiej! Oj przepraszam przecież ty jesteś deweloperem jakiś gierek via www dla 10 latków ;x
Wolę grać z obcokrajowcami porozumiewając się z nimi po angielsku i niemiecku, ot co. Zrób lepiej...hmm...każdy szanujący się zespół zrobi lepiej. I nie via www, tylko dev team dla branży górniczo-hutniczej.
Pisze 10 raz wymień mi te błędy... Jak nie to zamknij się i nie pajacuj bo już mnie zaczynasz denerwować swoim powtarzaniem. Co drugi twój post to to samo. Potem ci pociskam za twoją głupote. Czekasz 1 dziń i znowu pierdzielisz to samo.
Pociskasz...ciśnij, tylko nie popuść.
Gra obecnie zdecydowanie nadaje się na OBT. Wszystko prawie przetłumaczone i wgrane.Nie podoba się? Nie graj i daruj sobie swoje żale i kłamstwa.
Właśnie mam ogromny dylemat, czy w ogóle zaczynać grę po starcie OB, gdyż towarzystwo na serwerze Twojego pokroju stanowczo mi nie odpowiada.
PS Tu nie trzeba wróżki, by ocenić stan aktualny i przyszłość tego produktu triple A... :|
I nie via www, tylko dev team dla branży górniczo-hutniczej.
A to dlatego tak cie zabolał tekst o węglu na obiad xD Jak tam młode ślązoczki już składały jaja w kopalniach?
No gdzie te błedy? Czekam... Znowu ominięcie 90% dyskusji i powtórzysz tamten post za 2 dni.
Trololololo....
Już wywróżyłeś tyle rzeczy i wszystko na razie się nie sprawdza wiec daruj sobie swoje przepowiednie.
A to dlatego tak cie zabolał tekst o węglu na obiad xD Jak tam młode ślązoczki już składały jaja w kopalniach?
Jeżeli sądzisz, że górnictwo to tylko "ślązoczki", to jesteś w ogromnym błędzie i tym samym ujawniasz swoją niewiedzę (ograniczenie wręcz) o bogactwach mineralnych własnego kraju jak i o samej branży. Gratuluję.
Jeżeli sądzisz, że górnictwo to tylko "ślązoczki", to jesteś w ogromnym błędzie i tym samym ujawniasz swoją niewiedzę (ograniczenie wręcz) o bogactwach mineralnych własnego kraju. Gratuluję.
Górnictwo = Śląsk = Ślązaczki.
Trochę wyczucia żartu, ale czego oczekiwać od maksymalnego malkontenta
Górnictwo = Śląsk = Ślązaczki.Trochę wyczucia żartu, ale czego oczekiwać od maksymalnego malkontenta
Rozumiem, że górnictwo wg Ciebie to tylko węgiel kamienny. Facepalm. :|
Rozumiem, że górnictwo wg Ciebie to tylko węgiel kamienny. Facepalm. :|
Proszę pokaż mi gdzie to napisałem lub gdzie to zasugerowałem.
Nie wiem, mam ci teraz dokładnie przedstawić mój proces myślenia podczas pisania tamtego posta i dlaczego skojarzyłem kopalnie ze śląskiem? O_o
Proszę pokaż mi gdzie to napisałem lub gdzie to zasugerowałem.Nie wiem, mam ci teraz dokładnie przedstawić mój proces myślenia podczas pisania tamtego posta i dlaczego skojarzyłem kopalnie ze śląskiem? O_o
Przedstaw proszę, co rozumiesz pisząc "górnictwo".
Wydobywanie minerałów? O_o
To nawet dobrze myślisz, lecz sporo elementów jest pominiętych. Ot co.
Tak, dobrze trafiłeś. Zawsze jako główną profesję wybieram mining. Taki mundurek wisi u mnie w szafie i przybieram na imprezy górnicze. Barbórka jest wyjątkowa.
Tak, dobrze trafiłeś. Zawsze jako główną profesję wybieram mining. Taki mundurek wisi u mnie w szafie i przybieram na imprezy górnicze. Barbórka jest wyjątkowa.
W to nie wątpię, nawet wystalkowałem twoją fotkę.
gratulacje zrobiliście prawie całą stronę kłutni czekać aż i ten dział zamkną
Btw w Tajwańskiej Wersji jakiś exploit znaleźli coś z wiadomościami w grze i podszywaniem i psuciem ekonomi w grze , pewno u nas jak włączą IS też da się go używać ^ ^ ( nie ogarniam tego tłumacza google więc zbytnio nie wiem jak go powtórzyć póki co )
Gra obecnie zdecydowanie nadaje się na OBT. Wszystko prawie przetłumaczone i wgrane.
Przykro mi się z tym nie zgodzę , max lvl da się wbić w 2 tygodnie ( nie wiadomo jak wyglądają inne strefy do expienia ) , nadal są błędy z około 7/10 kartami graficznymi więc sporo osób będzie miało problemy z "przyciskami" i z brakami graficznymi w grze , postaci nie ma itp , są też problemy z pobieraniem klienta , i trochę innych powtarzających się w dziale z błędami ( w tym z crashowaniem się gry losowo nawet co 15 minut niektórym) , z tym ze nie można zalogować się powrotem do postaci jak w złym miejscu się wylogujesz ( nie wejdziesz znowu do gry tą postacią az pomogą ) , z dramatyczną ilością fps na niektórych kartach które niby mogą obsługiwać tą grę , ( 7 / 15 fps )
Ja tam uważam ze naprawdę trochę za wcześnie to robią , ale mają jeszcze 7 dni ^ ^
W to nie wątpię, nawet wystalkowałem twoją fotkę.
Znów bez przesady. W biurze kilofem wiele nie narobię.
gratulacje zrobiliście prawie całą stronę kłutni czekać aż i ten dział zamkną Btw w Tajwańskiej Wersji jakiś exploit znaleźli coś z wiadomościami w grze i podszywaniem i psuciem ekonomi w grze , pewno u nas jak włączą IS też da się go używać ^ ^ ( nie ogarniam tego tłumacza google więc zbytnio nie wiem jak go powtórzyć póki co )Przykro mi się z tym nie zgodzę , max lvl da się wbić w 2 tygodnie ( nie wiadomo jak wyglądają inne ) , nadal są błędy z około 7/10 kartami graficznymi więc sporo osób będzie miało problemy z "przyciskami" i z brakami graficznymi w grze , postaci nie ma itp , są też problemy z pobieraniem klienta , i trochę innych powtarzających się w dziale z błędami ( w tym z crashowaniem się gry losowo nawet co 15 minut niektórym) , z tym ze nie można zalogować się powrotem do postaci jak w złym miejscu się wylogujesz ( nie wejdziesz znowu do gry tą postacią az pomogą ) , z dramatyczną ilością fps na niektórych kartach które niby mogą obsługiwać tą grę ,ja tam uważam ze naprawdę trochę za wcześnie to robią , ale mają jeszcze 7 dni ^ ^
O tych kartach własnie czytałem i to chyba bardziej chodzi o procesor i7. Kto ma pecha to nie zagra - gra ogólnie sama w sobie jest w odpowiednim stanie na OBT lecz te sprawy techniczne do czasu premiery na pewno się naprawi.
Luncher pewnie na OBT będzie nowy wiec się o to nie martw.
Pierwszy exploit, ciekawe. Gdy gra zdobędzie popularność to spece znajdą prawdziwe perełki wśród exploitów.
Pierwszy exploit, ciekawe. Gdy gra zdobędzie popularność to spece znajdą prawdziwe perełki wśród exploitów.
Po to jest OBT?