Dragons Prophet - beta key

kolego przesympatyczny ja tu się delektuje swoim smacznym obiadkiem a ty mi tu wyskakujesz z takim screnem omg dzięki tobie i temu czemuś widziałem z jedzącego kotleta dwa razy dzięki :PP

Jakim translatorem to tłumaczyć?

Twoje jaram_się_tylko_chińskim_crapami_ze_świecącą_grafiką_i_skillami_ktore_trzeba_ogladac_15_sekund_.pl jest tam ------>

po prostu nie umiesz przyjąć czyjejś oceny oraz krytyki to co dla ciebie jest fajne i piękne na 99% ludzi będzie brzydkie i tandetne zrozum to gimbusku. Opisując daną grę pozytywnie lub negatywnie przedstawiam ją tak jak ją odbieram a nie taką jaką jest bo każdy człowiek postrzega wszystko inaczej i jest zapisane w jego umyśle i doświadczeniu. Nie możesz czegoś komuś narzucać lub nakazywać bo to jest sprzeczne z naszą naturą i wolną wolą niestety może to zrozumiesz jak skończysz gimnazjum potem daj boże pozytywnie liceum/technikum. Pamiętaj młody człowieku świat nie kręci się wokół ciebie i pamiętaj jedno do końca życia przyjmowanie krytyki do siebie wzmacnia nas w tym co robimy i udoskonala w tym czym czujemy dobrze. I przepraszam wszystkich że nie pisze na temat ale to już mój ostatni post w tym temacie pozdrawiam.

po prostu nie umiesz przyjąć czyjejś oceny oraz krytyki to co dla ciebie jest fajne i piękne na 99% ludzi będzie brzydkie i tandetne zrozum to gimbusku. Opisując daną grę pozytywnie lub negatywnie przedstawiam ją tak jak ją odbieram a nie taką jaką jest bo każdy człowiek postrzega wszystko inaczej i jest zapisane w jego umyśle i doświadczeniu. Nie możesz czegoś komuś narzucać lub nakazywać bo to jest sprzeczne z naszą naturą i wolną wolą niestety może to zrozumiesz jak skończysz gimnazjum potem daj boże pozytywnie liceum/technikum. Pamiętaj młody człowieku świat nie kręci się wokół ciebie i pamiętaj jedno do końca życia przyjmowanie krytyki do siebie wzmacnia nas w tym co robimy i udoskonala w tym czym czujemy dobrze. I przepraszam wszystkich że nie pisze na temat ale to już mój ostatni post w tym temacie pozdrawiam.

Teraz słuchaj uważnie, bo nie będę tego debilu powtarzał 20 razy.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Krytyka

Twój post to nie krytyka to bełkot bez jakiekolwiek poziomu. Wiem, ze na tym forum gdzie srednia wieku to 14 lat wszystkie tematy wyglądają tak:

"hehe za***iste!"

albo

"eheh ale gówno gimbusy hehehe!!!!!!xDDDD JA MAM 18 LAT TO SIE ZNAM HEHEHEH"

(nie dziwie się dlaczego tu siedzisz bo określenie gimbus umysłowy jest tu jak najbardziej trafne)

Ale jeśli masz zamiar wyrażać swoją opinie to ją wyraź w sensowny sposób argumentując swoje przekonania, a nie pierdzielisz w cały świat jakieś bujdy i nazywasz ludzi gimbusami.

Skończ ten swój pouczający bełkot bo to Ty powinieneś cofnąć się do tego swojego ulubionego gimnazjum i nauczyć się rozmawiać i dyskutować.

Jeśli to zrobisz to wróć i napisz konkretny post z konkretną krytyką. Jeśli nie to zamknij się tępolu bo tylko wprowadzasz zamęt.

Pozdrawiam.

awezd2.jpg

Boże widzisz i nie grzmisz dzieci zobaczą smoki to od razu lecą jak szczerbaty do sucharów masakra.DP jest tak sztywną i denną grą że można w czasie gry zasnąć i już nigdy się nie obudzić takie jest moje zdanie na temat tej gry i jej systemu walki a przede wszystkim nie porównujcie jej do Rifta,WoW'a bo to zupełnie inne gry od DP i na pewno więcej wnoszą niż ten DragonCraft(mincraft).Co do klucz to tej gry"mmorpg" to zapraszam tutaj http://www.alienware...-code-giveaway/ od dwóch tygodni jest ok 5k kluczy i nikt na nie się nie rzuca jakby to była najlepsza gra MMORPG i wielki pogromca WoW'a heheeh ahh te gimbuski.

Ten poziom wypowiedzi jest tak niski ze nawet MysleWiecJestem , jest przy tym przy swoich wypowiedziach "pseudo trollujących" geniuszem ,

ale rozwińmy trochę wypowiedz

Boże widzisz i nie grzmisz dzieci zobaczą smoki to od razu lecą jak szczerbaty do sucharów masakra.DP

Tu pod słowo smoki proszę podstawić każdą grę jaka wyszłą , i możecie dodawać Miecze świetlne , Otwarty świat etc

jest tak sztywną i denną grą że można w czasie gry zasnąć i już nigdy się nie obudzić takie jest moje zdanie na temat tej gry i jej systemu walki

to samo można powiedzieć o 99% gier po zobaczeniu misji idź zabij wróć., ogółem z twojej wypowiedzi można sądzić ze jesteś jednym z tych co grafika Ma być tak Zajepierdzista ze Mózg Rozwala !, i grę ściągasz tylko po obejrzeniu grafiki na filmikach ...

a przede wszystkim nie porównujcie jej do Rifta,WoW'a bo to zupełnie inne gry od DP i na pewno więcej wnoszą niż ten DragonCraft(mincraft).

Tu twoja wypowiedz jest na tyle ciekawa ze wygląda ze jesteś FanBoyem tych gier , więc widać ze została urażona twoja duma , dalsza rozmowa w porównywanie gier z taką osobą jak ty nie ma sensu , bo jesteś trollem ;)

).Co do klucz to tej gry"mmorpg" to zapraszam tutaj http://www.alienware...-code-giveaway/ od dwóch tygodni jest ok 5k kluczy i nikt na nie się nie rzuca jakby to była najlepsza gra MMORPG

Jeżeli w miesiącu rozdano 10.000 Kluczy , to można przypuszczać ze rynek ma przesyt , po za tym wiele osób nie zna takich stron z kluczami i można często spotkać osoby na stronach jak fb proszących o klucze niestety niewiedza ludzka jest wielka ,

i wielki pogromca WoW'a heheeh ahh te gimbuski.

To jest wypowiedz głównie pajacująca idź grać w swojego star Warsa gdzie jest Buy2Win bo widać ze jesteś fanem tej gry ,

kolego przesympatyczny ja tu się delektuje swoim smacznym obiadkiem a ty mi tu wyskakujesz z takim screnem omg dzięki tobie i temu czemuś widziałem skonsumowanego kotleta dwa razy dzięki :PP

Kolejna wypowiedz w której nie potrafiłeś znaleźć racjonalnych błędów gry tylko zacząłeś trolować w swój jak że nie udolny sposób

Tak w sumie nie ma co się wdawać w rozmowy z osobą która potrafi pisać takie wypowiedzi:

http://www.mmorpg.org.pl/users/Tymeria

http://mmorpg.org.pl...z-spolsycyenie/

Ogółem

Tak jesteś eksperem , który nie potrafi odróżniać typów gier do jakiego typu ludzi zostały skierowane , i lubisz pajacować ;)

Tak do tematu@

jest fix do zintegrowanych kart graficznych :)

UP nic dziwnego jeśli się nie zna podstaw ang. to się nie ma pojęcia co gra ma do zaprezentowania ani o czym jest i jak używać podstawowych funkcji.

Mnie zastanawia tylko Xirion w tym temacie. Nic nie pisze ale czyta cały temat i lajkuje wszystkie posty które cisną po DP :D

btw. notka o poprzednim patchu została zaktualizowana tylko szkoda, że tego nie rozdzielił

http://www.dragonspr...prophet-101073/

W sumie to ponad 250 zmian.

http://www.dragonspropheteurope.com/en/news/chance-to-get-pack-131

Been thinking about becoming a Dragon’s Prophet Founder? Early adopters were granted Early Access to Closed Beta. Late adopters will benefit from a discount – but be quick – there’s only a few days left to take advantage of this precious offer.Open Beta draws near, and the time to become a Dragon’s Prophet Founder is drawing to a close. Starting from Thursday, 23rd May at 17:00 CEST to Tuesday, 28th May 23:59 CEST you will be able to claim a Founder’s Package at a discounted price;Dragon Seeker Pack: WAS €15.99 – NOW €12.49Dragon Master Pack: WAS €29.99 – NOW €22.49Dragon Lord Pack: WAS €69.99 – NOW €54.99To everyone who already purchased a pack and supported us with early Closed Beta testing: your treasure trove of Dragon’s Prophet gear will arrive on the Wednesday 29th May – along with your 1 day Early Access to Open Beta.The gleaming Weapon Skins, Costumes and formidable Dragons that are exclusive to Founders will not be attainable in the future, so now is truly your last chance to join the Founder’s Club.

Ale cwele jedne. A wczoraj kupiłem founder's packa za 30 euro !!!!

Jest w tej grze support ? napisze zeby mi zwrocili 8 euro, albo zeby mi dali wiecej diasow.

Paranoja... mogli dac info ze bedzie promocja, ale nie... wola jak najwiecej zarabiac... skąd ja to znam ? aaaa z Frogstera haha P2W jak UJ ~!!

Ale cwele jedne. A wczoraj kupiłem founder's packa za 30 euro !!!!Jest w tej grze support ? napisze zeby mi zwrocili 8 euro, albo zeby mi dali wiecej diasow.Paranoja... mogli dac info ze bedzie promocja, ale nie... wola jak najwiecej zarabiac... skąd ja to znam ? aaaa z Frogstera haha P2W jak UJ ~!!

xD

A co ja mam powiedzieć kiedy wczoraj napisałem:

Liczyłem na jakąś promocje z founderami ale d*pa.Też już kupiłem

https://www.dragonsp...n-is-coming-132

Armageddon night will begin at 6pm (5pm UK) tomorrow and will last up until we say goodbye at 10pm. This event is open to everyone registered on the website and who has installed Dragon’s Prophet.We will give away 10 Dragon Seeker Packs during the Armageddon, so stay tuned !Feeling sentimental? Feel free to stream your exploits and help preserve Auratian history. Tweet usyour streams or post about them on the forum to secure the forum title “Auratian Historian”.Forum MaintenanceWith the upcoming open beta and the recent NDA lift, our forum needs some updates. This will take place tomorrow morning between 10am to 1pm. Why not catch us on Facebook or Twitter during the d

Refresh@

Usunęli Newsa z zmianą Cen http://www.dragonspropheteurope.com/en/news/chance-to-get-pack-131

cenny się nie zmieniły http://www.dragonspr....com/en/founder

Ktoś chyba poszedł o rozum do głowy ....

We have listened to the Community and we have stopped the promotional prices.

z pw

Mówiłem, że Infernum to za***isty wydawca który teraz będzie walczył o dobre imię aby wypchnąć GF z miejsca lidera.

Mówiłem, że Infernum to za***isty wydawca który teraz będzie walczył o dobre imię aby wypchnąć GF z miejsca lidera.

Whaaaaat?

Co do dyskusji...jakie argumenty nt. słabej oprawy ma podać kolega HisGhostlnTheFoG? Przecież tę szpetną i chaotyczną oprawę widzi niestety każdy. Brak estetyki i stonowania.

[Flame] Ktoś kiedyś napisał, że nie można porównywać produkcji f2p i p2p, dlaczego niby? [/Flame]

Lidera czego ? to ze ma nawiecej crapow to od razu lider ?

Lidera czego ? to ze ma nawiecej crapow to od razu lider ?

Widocznie chodzi o lidera p2w.

Whaaaaat?Co do dyskusji...jakie argumenty nt. słabej oprawy ma podać kolega HisGhostlnTheFoG? Przecież tę szpetną i chaotyczną oprawę widzi niestety każdy. Brak estetyki i stonowania.[Flame] Ktoś kiedyś napisał, że nie można porównywać produkcji f2p i p2p, dlaczego niby? [/Flame]

Kwestia gustu, mi się oprawa wizualna podoba jednak ten HisGhost coś tam bełkotał w cały świat. Zresztą wyszedłeś w ogóle ze strefy startowej? Bo później to zupełnie inaczej gra wygląda.

Z miejsca lidera... No chodzi o ilość wydawanych gier i raczej GF każdy zna jako głównego europejskiego wydawce gier MMO :)

Kwestia gustu, mi się oprawa wizualna podoba jednak ten HisGhost coś tam bełkotał w cały świat. Zresztą wyszedłeś w ogóle ze strefy startowej? Bo później to zupełnie inaczej gra wygląda.Z miejsca lidera... No chodzi o ilość wydawanych gier i raczej GF każdy zna jako głównego europejskiego wydawce gier MMO

Doszedłem do Lilia Harbor (40lvl) a później wipe. :) Oprawa nic się nie zmienia w tym czasie. Ilość nie znaczy, że jest liderem. Każdy o zdrowym rozsądku omija GF szerokim łukiem.

No bo grafa w tej grze wszędzie taka sama. Tylko sanworm pisze ze czym dalej to lepsza grafa.

No bo grafa w tej grze wszędzie taka sama. Tylko sanworm pisze ze czym dalej to lepsza grafa.

Nie może być lepszej oprawy, gdyż RENAtka engine tego nie pociągnie. Zoptymalizują co nieco...ale nie nastawiajmy się na lepszą oprawę.

BTW Saturatory typu SweetFX można sobie wsadzić. Ktoś mi to proponował wcześniej....nie, dziękuję. Tyle potrafię sam zrobić. Jest to tylko filtr, nic więcej.

Nie może być lepszej oprawy, gdyż RENAtka engine tego nie pociągnie. Zoptymalizują co nieco...ale nie nastawiajmy się na lepszą oprawę.BTW Saturatory typu SweetFX można sobie wsadzić. Ktoś mi to proponował wcześniej....nie, dziękuję. Tyle potrafię sam zrobić. Jest to tylko filtr, nic więcej.

Nie chodzi mi o oprawę bo grafika według mnie sama w sobie jest dobra gdy się ją ładnie skomponuję.

Chodziło mi o lepsze detale w tworzeniu mapy:

Lub

Zresztą zapewne high level mapy i instnacje z czasem będą przepiękne.

Dla porówniania:

RoM pierwsza instancja:

(JAZDA JAZDA JAZDA!!!!)

High level:

Widać róźnice.

Nie chodzi mi o oprawę bo grafika według mnie sama w sobie jest dobra gdy się ją ładnie skomponuję.Chodziło mi o lepsze detale w tworzeniu mapy: Lub Zresztą zapewne high level mapy i instnacje z czasem będą przepiękne.Dla porówniania:RoM pierwsza instancja: (JAZDA JAZDA JAZDA!!!!)High level: Widać róźnice.

Człowieku...wiesz ile lat dziele te 2 różne instancje? Dla mnie lepiej wyglądają Jałowe Groty niż T7H ze względu na cartoon.

Człowieku...wiesz ile lat dziele te 2 różne instancje? Dla mnie lepiej wyglądają Jałowe Groty niż T7H ze względu na cartoon.

>z czasem

Zresztą masz te swoje origin wydane prawie w tym samym czasie:

(niestety w nocy ale kazdy wie jak ładnie wyglądało)

A nawet: