w 24 godziny 40 lvl .. nastepne gw2 sie szykuje gdzie max lvl w niecaly tydzien idzie wbic ?
Dragons Prophet - beta key
sandworm mówił coś o 2 miesiącach, KŁAMCA !
w 24 godziny 40 lvl .. nastepne gw2 sie szykuje gdzie max lvl w niecaly tydzien idzie wbic ?
Zesra sie a nie wbije
Zresztą z tym 30 ktorys i tak trolluje.
btw. DP to nie bicie levelu tylko insty i pvp.
Chciałby może ktoś klucz, posiadam takowy, i mogę was zaskoczyć.TADAM! U mnie na chwilę obecną 1938 kluczy.
A, nie wiem czy ktoś to pisał bo nie chcę mi się przeglądać 18 stron tematu.
http://www.alienwarearena.com/giveaway/dragons-prophet-closed-beta-key-code-giveaway/
klucze masz do Closed Bety , teraz Trwa Open Beta ( dziś dla osób które kupiły Founder Packi , jutro dla wszystkich )
więc klucze na śmietnik , No chyba ze to klucze od Founder packów xD
Nie wiedziałem. xD
Zesra sie a nie wbije Zresztą z tym 30 ktorys i tak trolluje.btw. DP to nie bicie levelu tylko insty i pvp.
Mi się wydaje, że na Satuma szybciej się expi. Cały czas siedziałem na Bakra i ostatnio postanowiłem zrobić postać na Satuma, efekt ? w 3h wbiłem 24 lvl, a gdybym miał całą strefę obczajoną myślę, że poszłoby jeszcze szybciej. Więc ~40 lvl w bite 24h jest możliwe.

Lol ceny z d*py wzięte. Na serio nie wiedzą jaka sytuacja jest w Polsce ? Przecież już Frogster miał taniej gdzie inni płacili 4,99 euro to Polacy mieli tą samą ilość diamentów za 11 zł (I to SMS'em !)
Mam nadzieje, że jak powstanie polski serwer, support to ceny diamentów również się zmienią
W ogóle 4,99 euro to jakie 21.08 zł ? Po ile oni euro liczą po 4,22 ? dzisiaj byłem w kantorze to euro stoi 4,14 czyli cena powinna wynosić ~ 20,65
skoro dopiero dziś odpalili IS i bawią się z diamentami nie spodziewał bym się niczego szybkiego w dostosowaniu pieniędzy do danego kraju ( Zwłaszcza ze wydają to w całej europie więc musieli by zatrudnić dodatkowo ludzi do sprawdzenia po ile powino chodzić , a żeby to zrobić powinni polacy im tam truć dupe )
Przeciez ceny są za***isty, w grze jest wszystko w ciul tanie. Aż dziwne.
Fakt Myślę, że te ceny jeszcze zostaną zmienione
Przeciez ceny są za***isty, w grze jest wszystko w ciul tanie. Aż dziwne.
Jest już is otwarty ?
TY właśnie robak możesz zrobić parę SS z IS z ciekawszych rzeczy , albo ze wszystkiego obojętnie :>
Nie ma nic ciekawego P2W, same pierdoły jak summony, runki, kostium itd.
Mam diasy i jedyne co kupilem to plecak, sloty na smoki i megafony ;x
Nic innego na razie mi nie potrzeba i nic ciekawego nie widze. Moze jak sie dokladnie przypatrze to cos znajde na end-game, mimo wszystko caly IS mozna takze kupic za walute z misji dziennych.
mimo wszystko caly IS mozna takze kupic za walute z misji dziennych.
wcześniej można było na dzień 100 wbić max kamyków nie wiem czy to teraz z balansowali bo narzekali ze zbytnio b2p będzie
kupilem to plecak, sloty na smoki i
Sprawdź przenośny bank , i przenośny plecak za diasy
Sprawdź przenośny bank , i przenośny plecak za diasy
Po co mi to? W runesie bylo to samo.
Przeleciałem jeszcze raz na szybko IS i są same pierdoły "przywołuje demonicznego sprzedawce z któym mozesz handlowac" itd.
Wiec o to bym sie nie martwił.
W IS są sety kostiumowe, jakieś resety punktów, mini boost do expa itd. Nie ma nic co by dawało przewagę w grze. Zresztą za daily walutę można wszystko kupić, co prawda cena w stylu 12k, ale nic nie do zrobienia .
W sumie można by było już pisać by zrobili dział dla Dragon's Prophet skoro za kilka godzin startuje Open Beta.
B.dobra myśl
Niestety ale zrobili z Rangera klasę niegrywalną.
Teraz gra jest taka drętwa i powolna, że przeciętny emeryta spokojnie ją ogarnie.
Samo chodzenia zamiast biegania może jest i dobrym posunięcie ale wraz z idiotycznym blokiem na strzały po użyciu podstawowego comba (z 5 strzałami) nie da się grać. A dokładnie wygląda to tak LPM LPM LPM PPM ---- I NIE MOZESZ STRZELAĆ PRZEZ 2 SEKUNDY!!! ---- nie wiem ku*wa co ja mam niby robić w tym czasie ale nie opłaca się nic innego oprocz spamu Dragon's Raid w nieskonczoność.
Mam nadzieje, ze to bug a nie debilny wymysł skośnookich.
Aż się odechciewa grać, zrobiłbym drugą postać z Guardianem ale jutro napływ ludzi i lagów... (albo z rana zrobie ;P)