Ja tam od początku wiedziałem, ze będę guardianem grał z 2h:P i zrobionym pod berserka, przynajmniej do czasu aż lvl max nie wbije potem się zobaczy
Może jakiś tank powstanie
Dragons Prophet - beta key
Heh, a miałem jutro rangera robić Może jeszcze ogarnę Oracle, albo Guardiana z 2h axe/sword
Moim zdaniem Ranger był dobrze zrobiony jak mógł strzelać w ruchu, nie wiem po co to zmieniali bo chyba nikomu, aż tak bardzo to nie przeszkadzało. Na dodatek grało się o wiele ciekawiej i walka była dość dynamiczna.
Moim zdaniem Ranger był dobrze zrobiony jak mógł strzelać w ruchu, nie wiem po co to zmieniali bo chyba nikomu, aż tak bardzo to nie przeszkadzało. I na dodatek grało się o wiele ciekawiej i walka była dość dynamiczna.
Tak tak a ze przy okazji czyściłeś wszystkie instancje na każdym lvlu sam( domyślnie 3/ 5 osób potrzebne ) , nikt nie mógł cię ubić to już ci nie przeszkadzało
Tak tak a ze przy okazji czyściłeś wszystkie instancje na każdym lvlu sam( domyślnie 3/ 5 osób potrzebne ) , nikt nie mógł cię ubić to już ci nie przeszkadzało
Gówno prawda, Ranger ma mało defa i szybko padał jeśli nie ogarniał. Te znerfienie to tylko wyrównanie szans ogarów i emerytów. Mogli znerfić rangera na 100 innych sposobów nie niszcząc dynamiki.
Guardian już zrobiony i ruszam na nowej strefie (a i róbcie tutorial bo tytuł za niego jest)
edit: ehh znowu diasy wydawac na sloty i plecak...
WOW! Ta trzecia mapa to kompletnie inna gra
Robienie screenshotów im się rozwaliło, ale tak ładnej mapy jeszcze nie widziałem - wszystko zajebiści dopracowane - tekstury, cienie, drzewa, glosy, muzyka, moby, klimat, efekty.
Jeśli ktoś ma zamiar zaczynać grać to tylko ta mapka, róźnica jakiś 4 lat (wygląda dużo lepiej od TERy - nie przesadzam)
ściągnij frapsa i zrób ss xD
(wygląda dużo lepiej od TERy - nie przesadzam)
Tiaa
Zaraz odpale w hd na full detalach to dodam screena.
ale nadal mysle nad klasa postaci... nie wiem co znerfili a co poprawili na lepsze.
edit. mam zamrozone konto:P
ściągnij frapsa i zrób ss xD
Akurat Frapsa mam.
Żadnej chińszczyzny.
Na żywca wygląda jeszcze lepiej. Szkoda, że nie mają kasy na doszczętny remont reszty stref
rzeczywisie lepiej wyglada:)
a dlaczego ja mam konta zamrozone a ty nie?
rzeczywisie lepiej wyglada:)a dlaczego ja mam konta zamrozone a ty nie?
Bo ja lece na founderze
no tak:)
pozna godz. i ja nie mysle^^
Jesli chodzi o kluczyk do bety to mam jeden nie uzywany moge sie za coś wymienić
Ty chyba trochę nie w temacie
A no i latajacy smok dostepny prawie od początku. Jakby co to jest to strefa pierwsza od prawej.
Amerykę odkryłeś...o tym, ze ta mapa piękna jest europejski klimat ma i smok latający na początku jest juz dawno pisałem
Amerykę odkryłeś...o tym, ze ta mapa piękna jest europejski klimat ma i smok latający na początku jest juz dawno pisałem
A to ja nie jestem pierwszą osobą która odkryła tę mapę? ;/
Ta instancja obok też pienięzna, zwłaszcza boss.
Nie no wszystko ma swoje granice! Ale żeby robić mobki na podobieństwo Xaourusa?
Zglaszam to do prokuratury.
Wstrętni hejterzy!
A tutaj zdjęcie rodzinne z Crackedem.
Widzę, że nie będę hipsterką guardianką ;< Dziwne, bo wszyscy właśnie wybierlai rangera lub oracle :0. No cóż.
Nieś mi pomoc wormie! Odpalam launcher, włączam gre.. logo firmy itd, potem brak odpowiedzi i nie ma nawet ekranu logowania :< Some1 wie jak kto naprawić?
Widzę, że nie będę hipsterką guardianką ;< Dziwne, bo wszyscy właśnie wybierlai rangera lub oracle :0. No cóż.
Ty porzuciłas hipsterswo na rzecz swagu zakładajac ten kostium ze star treka.
Nieś mi pomoc wormie! Odpalam launcher, włączam gre.. logo firmy itd, potem brak odpowiedzi i nie ma nawet ekranu logowania :< Some1 wie jak kto naprawić?
Nie wiem ale nie tylko, ty masz ten problem:
https://www.dragonspropheteurope.com/forum/topic/4392-game-itself-doesnt-open/
Komuś się naprawiło samo
Spróbuj po 14 stej bo i tak na razie nie wbijesz bo grają VIPY
HAHA Sandworm ale placek. Który ty masz lvl 15 ? Ja wczoraj waliłem od 14:23 do teraz czyli 10:49 i wbiłem 42 lvl. Cos widze ze malo grałeś podczas Closed Bety i nie znasz trickow jak szybko level wbic
Ide ogarnac sniadanie, do kibelka i lece dalej grindowac dobrze ze dzis jakies swieto jest hehe xD
W ogole jak siedzisz caly dzien i cala noc przed kompem to potem takie dziwne uczucie jakbys na**bany byl.