Mam nadzieję, że nie popełnią tego samego błędu co PWI z Neverwinter i open beta będzie grywalna.
Dragons Prophet - beta key
"WHEN: Friday, May 17, 16:00 CEST (15:00 GMT) – Tuesday, May 21, 12:00 CEST (11:00 GMT)"
Klucz przepisany od tyłu aby za łatwo nie było
Y8YSV-VSU4X-TEDS4-HPSUE
"Proszę. Jak ktoś już weźmie, to niech napisze pod spodem." - Chociaż i tak pewnie nie napisze...
Niech się wstrzymają z OB i puszczą ją spokojnie za np. 2 miechy nie wiem po co się spiesza i chca walnac ob juz w maju dla mnie to nie ma sensu lepiej poczekac dluzej i doscac grywalna wersje
Jestem tego samego zdania. Co najgorsze dla TW...Open beta już tam leci równo z Item Shopem. DP potrzebuje kilku miesięcy dopracowania.
BTW Infernum to Frogster...muszą jak najszybciej wydać, by zarobić. Patrz RoM OB.
EUS4E-E5S5A-99MAZ-8DC5V
EU3PM-RWEUX-XSTM3-MHBP9
EUFMK-U4YVV-3BKVA-VMNNZ
EUEB4-CXKEC-KHZNT-ZNR99
EU8SV-ZY5VM-RYZC3-NDR53
EUZFC-VFN35-BUU8Y-E3XX2
EUX98-H8KHN-PBNAH-A8MUS
EUCBZ-C2FXS-K8H3Z-Z9KKM
EU4C2-4UUV3-AFY9X-4D9UW
EU59F-RR8KH-PPMUA-X3P5P
EUYBB-8832U-VC29S-UYCSY
EUMUS-KZA3K-H33PD-CTPSE
EUXUT-CV4UP-2HUCD-V32RA
EUN38-A39FU-FHYBF-V3M2N
EU8U9-USXPA-UUSK9-UU8EP
EU9D8-WRNKB-HHX4D-CVUCN
EUUCF-S8W8X-EHADZ-H4NKK
wklejam tak by się zmarnowały ^^
btw nie doprowadźcie do zamknięcia następnego tematu
OB raczej juz za rogiem czerwiec na 99% nawet 2 serwery narodowościowe wystartowały już dziś.
OB raczej juz za rogiem czerwiec na 99% nawet 2 serwery narodowościowe wystartowały już dziś.
To jest przykre niestety. OB pełna bugów jak Alpha. Ba! Nadal sobie nie poradzili w TW OB z damage lagiem czy jak oni to zwą. Na pewno inaczej. Ja tak to nazywam, jeśli mobek zestunowany zadaje mi obrażenia. Tak samo jeśli jego HP spada do zera i leży...i nagle po sekundzie -120...I to nie wina pingów, bo mam rzędzu 40.60 (i tak słabo jak na moją jakość łacza).
To jest karygodny bug... :| Sam pracuję w studiu developerskim i nigdy nie spotkały mnie tak karygodne błędy.
PS Nie wyśmiewiać mojej polszczyzny, gdyż nie mam korzeni polskich.
Chciał bym o czymś przypomnieć bo chyba niektórzy myślą tu ze Infernum ( wydawca europejski ) tą grę tworzy
RuneWaker(Tw) > Twórca i wydawca gry
Infernum(EU) > Wydawca gry
SOE(USA) > Wydawca gry
Twórca gry> Tworzy gre , Tworzy dżwięk, zmienia grafikę , Tworzy patche (czyli Tworzy grę )
Wydawca Gry> Tworzy napisy dla swojej wersji językowej , zgłasza błędy Twórcy gry , i ustala cenny/ exp/ poziom trudności mobów i inne ( w zależności od Umowy bo czasem nawet takich praw nie mają ... )
Co może więc zrobić Wydawca gry gdy gra ma pełno błędów : Czekać az Twórca gry da mu patch ( lub kupi od niego )
Co może zrobić Twórca gry : Sprawdzić otrzymane informacje o błędach , Stworzyć patcha przetestować i Wydać/Sprzedać
Edit@/Ps@
I nigdy my jako gracze nie będziemy wiedzieli kiedy wydawca jest zmuszony wydać zrugowaną grę ponieważ nie ma pieniędzy , na dalsze nie zarabianie i tylko tracenie pieniedzy
Brak pieniedzy = Brak patcha do gry / Brak pieniędzy na Servery/ Brak pieniędzy na opłacanie pracowników
Pieniądze = Founder/ item shop / Mikro płatności
Founder- Ci co czekają na grę będą wiedzieli co to
Więc jak widać w tej chwili w "Twórca gry" się Opierdziela a nie "Wydawca gry"
a i tak jest w 99% procentach gier gdzie jest wydawca i wytwórca
Chciał bym o czymś przypomnieć bo chyba niektórzy myślą tu ze Infernum ( wydawca europejski ) tą grę tworzy RuneWaker(Tw) > Twórca i wydawca gryInfernum(EU) > Wydawca grySOE(USA) > Wydawca gryTwórca gry> Tworzy gre , Tworzy dżwięk, zmienia grafikę , Tworzy patche Publisher > Tworzy napisy dla swojej wersj językowej , zgłasza błędy Twórcy gry , i ustala cenny . exp . poziom trudności mobów i inne mniejszeCo może więc zrobić Wydawca gry : czekać az Twórca gry da mu patch ( lub kupi od niego )Co może zrobić Twórca gry : sprawdzić otrzymane informacje o błędach , Stworzyć patcha przetestować i Wydać/SprzedaćEdit@/Ps@I nigdy my jako gracze nie będziemy wiedzieli kiedy wydawca jest zmuszony wydać zrugowaną grę ponieważ nie ma pieniędzy , na dalsze nie zarabianie i tylko tracenie pieniedzyBrak pieniedzy = Brak patcha do gry /Brak pieniędzy na Servery/Brak pieniędzy na opłacanie pracownikówPieniądze = Founder / item shop / Mikro płatności
Ja to rozumiem. Doskonale wiem, że Runewaker tworzy grę, a Infernum ją tylko wydaje w Europie.
I dlatego taki system jest beznadziejny...opóźnienia, wyższe ceny (no muszą być, skoro kupili licencję i aktualizacje). I tak niestety będzie zawsze.
To jest przykre niestety. OB pełna bugów jak Alpha. Ba! Nadal sobie nie poradzili w TW OB z damage lagiem czy jak oni to zwą. Na pewno inaczej. Ja tak to nazywam, jeśli mobek zestunowany zadaje mi obrażenia. Tak samo jeśli jego HP spada do zera i leży...i nagle po sekundzie -120...I to nie wina pingów, bo mam rzędzu 40.60 (i tak słabo jak na moją jakość łacza).To jest karygodny bug... :| Sam pracuję w studiu developerskim i nigdy nie spotkały mnie tak karygodne błędy.PS Nie wyśmiewiać mojej polszczyzny, gdyż nie mam korzeni polskich.
lol ty masz naprawdę jakieś kompleksy prawdopodobnie związane z pracą bo pierdzielisz o niej co w 2 poscie.
Tak jak pisałem 20 razy, wymień mi te bugi... Wszystkie bugi można policzyć na palcach jednej dłoni. To oczywiste, ze to Beta więc i one będą. Z tym stunem u jednego mobka znowu się powtarzasz, przecież wszyscy już to czytali... Twoje posty to wyolbrzymienia i jakieś żale "JA TO BYM ZROBIŁ LEPIEJ!!!!" "Jak oni mogli dopuscic do tego bugu!!"
Zresztą widziałem, że po zamknięciu tamtego tematu zaraz przylecisz tutaj, bo musisz sobie napompować ego jaka ta gra jest zbugowana.... Tak zbugowana, że wbijając 3 razy postać spotkałem się z dwoma bugami które mi nawet nie utrudniły gry.
Wszystkie bugi są znane twórcą i cały czas nad nimi pracują. DP w obecnym stanie potrzebuje tylko przetłumaczenia i doszlifowania efektów, dzwięków, animacji i naprawienia paru małych bugów co cały czas robią.
Myślę, że za miesciąc można śmiało dawać OBT.
I nie wiem jak można napisać "Twórcy gry się opierdzielają" skoro daje patche w TW co 3 dni co później dojdzie do nas w jednym dużym... Xeir i jego urojenia...
Ktoś wie czy smoka z Founder's Packs dostaje sie tylko na jedna postać czy na wszystkie tzn przyszłe i obecne ?
Ktoś wie czy smoka z Founder's Packs dostaje sie tylko na jedna postać czy na wszystkie tzn przyszłe i obecne ?
Wierzysz w to?
Pewnie jak w RoMie będziesz musiał użyć jednorazowego kodu na postać.
EUWU5-NTXNF-FEWSN-AZCZD
Kluczyk na beta weekend- jak ktoś wykorzysta niech napisze
BTW Infernum to Frogster...muszą jak najszybciej wydać, by zarobić. Patrz RoM OB.
Co jak co, ale Frogster nie był zły Już wolałem Frogstera niż Gameforge. RoM zaczął upadać i to dość gwałtownie w rozdziale 4 i wtedy właśnie GF oficjalnie przejęło produkty Frogstera.
Ja w DP grałem podczas CB i większych bugów nie zauważyłem, a nawet jeśli jakieś się zdarzały to nie przeszkadzały mi w graniu. Ogólnie największy problem stanowi nieprzetłumaczenie gry, (Chciałbym już ogarnąć jakie talenty mają poszczególne klasy ) ale to przecież nie bug... więc z patcha na patch będzie coraz lepiej.
Mam do oddania weekendowy key. jak ktos chce to prosze na priv.
Dam konto z stalym dostepem do bety za inva do doty 2 lub cos w tym stylu . Jak by ktos byl zainteresowany to niech pisze na pw .
Czesiek, napisałem
The Infernum Productions crew are planning to deploy a new Closed Beta patch later this evening. We'll be posting live updates via Twitter: http://twitter.com/DP_Europe
Jakiś patch dzisiaj w nocy.
http://www.dragonspropheteurope.com/forum/topic/3841-raptrcom-closed-beta-code-giveaway/
Dear dragon disciples,We've been working behind the scenes to give gamers in the Raptr community the chance to claim a Closed Beta key for Dragon's Prophet. To obtain a key you will need to own a Raptr.com account and be dedicated or above in a selected game title. Check the requirements page on the Raptr Forums for more information.Play games, rank up and earn rewards with Raptr. Meet other players, discuss your favorite games and showcase your accomplishments.Safe travels,- The Dragon’s Prophet Team
dopiero teraz zwróciłem uwagę , informacja pasuje do nazwy tematu
Moze znow fps'y skoczą.
EUW82-P8SAP-HHUA3-58MBV
EUWUE-NC9AU-UX2CH-5SFYF