Dzisiaj w nocy będzie wgrany patch z końcówką 73 (niby nowszy od TW).
Start: 23:15
Koniec: 5 rano.
Coś wyczuwam, że wreszcie w miare przetłumaczyli tę grę z okazji beta weekendu.
Dzisiaj w nocy będzie wgrany patch z końcówką 73 (niby nowszy od TW).
Start: 23:15
Koniec: 5 rano.
Coś wyczuwam, że wreszcie w miare przetłumaczyli tę grę z okazji beta weekendu.
http://www.alienwarearena.com/giveaway/dragons-prophet-closed-beta-key-code-giveaway/
Kluczy Kolejna porcja w ciul ich, coraz większe mam wrażenie ze niedługo będzie open beta ^ ^
http://www.alienware...-code-giveaway/Kluczy Kolejna porcja w ciul ich, coraz większe mam wrażenie ze niedługo będzie open beta ^ ^
I bardzo dobrze, wreszcie będę mógł normalnie grać
^^
za***iście i też bardzo dobrze, że poprawili 20000 niedociągnięć i małych bugów. Aleź oni się opierdzielają, ze w nocy z piątku na sobote pracują... RW też jakiś leń bo musieliśmy czekać AŻ tydzień na taki duży patch :/
Pewnie znowu nic nie naprawili i będziemy musieli czekać 3 lata jak w RoMie ;/ (ironia dla niekumatych)
• Increased game performance.
Wiecej fpsów
• Dodging will no longer consume AP
Troche sceptyznie do tego podchodze
• Added more battle sound effects.
• Added sound effects for when accepting a quest, finishing a quest, and entering PE.
za***iście
Ja pierdziele ogrom zmian, aż nie będę tego wymieniał
I tak DP nie ma co się równać z Riftem. W DP 4 klasy, marne instancje do tego sztuczne animacje.
A to już nieaktualne? [2]
Dobra mysliciel nie trolluj bo znów temat zamkną xD
Ps. nie mam nic do RIFTA
Super zmiany, w końcu rozruszają DP - Coś myślę, że to będzie jedna z najlepszych gier free to play (jeśli nie przesadzą z is). Walki o terytorium, budowanie własnego domu, super sprawa. Do tego instancje w wersji hard które będą zawierać dodatkowe bossy.
Ide zobaczyć ile będę mieć fps'ów.
Oby jeszcze poprawili bugi o których mowiła Alextrasza i będzie git.
Gra wygląda okropnie taki troszkę lepszy metin nic więcej a szkoda fajnie się zapowiadało.
Gra wygląda okropnie taki troszkę lepszy metin nic więcej a szkoda fajnie się zapowiadało.
No grafika i animacje to tragiedia, ale mówią ze maja to poprawić. Pozyjemy zobaczymy,
ciekawy materiał
a i 500 kluczy http://www.freegames.../dragonsprophet
a tu
http://www.alienwarearena.com/giveaway/dragons-prophet-closed-beta-key-code-giveaway/
9090 kluczy.
Bardzo dobrze, że takie debile odpadają na samym początku.
DP będzie miało fajne community tak jak RoM. 90% to ludzie 20+ a jak ktoś młodszy to kompletnie ogarnięty
Co za trolle. Panowie, dyskutujemy tylko na temat Dragons Prophet.
Wróciłem do domu i teraz wszedłem do gry i jest za***iscie
Gra prawie już cała przetłumaczona (talent itd), sporo dzwieków ktorych brakowało, teraz branie i oddawanie questów ma ten fajny klimat co w RoM , odzielono pasek energii od sprintu i uników (mega plus) i jak wyjdzie się ze startowego miasta to naprawdę widać róźnice w FPSach.
Niech daja OBT bo z checią bym sobie pograł ^^
Chcieli zrobić grafikę 'real-like' lecz oświetlenie, shadery i tekstury kuleją. Szkoda, że zrezygnowali ze stylistyki cartoon. Znacznie lepiej by się prezentowała I co ważne znacząco wydłużyłaby się żywotność oprawy.
Chcieli zrobić grafikę 'real-like' lecz oświetlenie, shadery i tekstury kuleją. Szkoda, że zrezygnowali ze stylistyki cartoon. Znacznie lepiej by się prezentowała I co ważne znacząco wydłużyłaby się żywotność oprawy.
Kuleją tylko tekstury skał i bloków betonowych z których są zrobione miasta. Wszystkie inne tereny leśne i łąki dużo nie różnią się od ArcheAge. Zmiana tego to nieduży kawał pracy, no mogliby jeszcze dołożyć jakieś ciekawe niebo ale i tak jestem pewny, że w ciagu roku grafika zostanie mocnooo dopracowana.
Tamten koleś to jakiś idiota więc nie wiem co za sens ma mu odpowiadanie.
Najgorsze jest to, ze zaczynajac grę w DP akurat na początku jest tutorial z gównianymi skałami i następnie zaczynamy w mieście.
Ja tak zauważyłem, że każdy kto hejtuje DP to idiota
Co do grafiki to jeżeli gra się na low detalach to nie dziwie się, że wam nie odpowiada, bo grafika w DP naprawdę jest ładna, a są miejsca które wyglądają naprawdę wyśmienicie. A jeżeli chcecie sobie poprawić grafikę to polecam skonfigurować SweetFX'a.
Ja tak zauważyłem, że każdy kto hejtuje DP to idiota Co do grafiki to jeżeli gra się na low detalach to nie dziwie się, że wam nie odpowiada, bo grafika w DP naprawdę jest ładna, a są miejsca które wyglądają naprawdę wyśmienicie. A jeżeli chcecie sobie poprawić grafikę to polecam skonfigurować SweetFX'a.
To prawda. Są miejsca, które prezentują się znakomicie, ale przez większość czasu grafika odstrasza brakiem estetyki.
To prawda. Są miejsca, które prezentują się znakomicie, ale przez większość czasu grafika odstrasza brakiem estetyki.
Bo uczyli się z czasem? Pierwsze strefy są ciulowe ale strefa z domkami (jedna z najpóźniej robionych) wygląda przezajebiście. Kwestia czasu i dopracowania.
W ogóle jak ma się u was sprawa z pingiem ? Ja mam strasznie wysoki, nie wiem czy oni mają takie lipne serwery czy co. W Rifcie ping 46-47 ms, w Runes of Magic jak grałem to ping miałem 31 ms, w grach typu Cs 17-21 ms, a w Dragons Prophet ping po 80-100 ms ;/
Jak możecie to pokażcie swoje wyniki z pingtest.net