Z pingiem różnie bywa. U mnie skacze od 70 do 120. Wina leży po stronie serwera. W pozostałych grach mam poniżej 50.
Sieć obciążana przez laptopa obok.
Z pingiem różnie bywa. U mnie skacze od 70 do 120. Wina leży po stronie serwera. W pozostałych grach mam poniżej 50.
Sieć obciążana przez laptopa obok.
A możecie się w ogóle logować? Ja mam UnknownError (-1)
Wygląda na to ze jakieś 20 min temu poszła im się gwizdać jakaś główna baza od strony dragon prophet i Brick force ( są połączone przez jedną domene , jak 1 sie sypie to 2 )
Teraz widzę ze ludzie się skarzą ze nie mogą się zalogować
albo ktoś im się wjeb na stronę , albo im coś jeb na głównej bazie ( bardziej prawdopodobne )
Lub wgrywali Patcha następnego i się rypło
Chociaż Pierwszy Raz o tej godzinie to robili a to dziwne
Tak czy siak nie ma informacji na tą chwile ani na stronach dragon prophet ,ani na Brick Force
zostaje czekanie
Strona www już działa ^ ^
Wszystko idzie po mojej myśli i DP po każdym patchu dochodzi do perfekcji, którą przewidziałem
Ekstra rzeczy doszły, w tym:
-Widoczne eq na smokach dzięki czemu od razu widać róźnice w mountach. Także system przywoływania petów teraz kompletnie przypomina Pokemony
-Wszelkie bossy są dużo mocniejsze, a zwłaszcza eventowe przez co solowanie nie jest możliwe
-W ciul nowych itemów w dropie - eq dla smoka, recepty, na instach nawet z easy wylatuje niebieskie eq.
-Świetne zmiany w dzwiękach i efektach skilli zwłaszcza u maga. Także niektóre comba pozytywnie zmienione.
-Ranger chodzi podczas strzelania (strzały w mobkach tez widoczne ale chyba tylko jedna na raz )
-Uniki i nowy pasek do sprintu
-I oczywistości takie jak poziomy inst, tłumaczenie, system tytułów czy duużo lepsza optymalizacja.
Czy ktoś z Was gra na podobnym sprzęcie : bo nie wiem czy warto próbować
E5400 2.7 x2
Hd 6770 1 gb ddr5
2Gb ram
win7x64
Bo patrząc na wymagania ...nie mam co ściągać
Czy ktoś z Was gra na podobnym sprzęcie : bo nie wiem czy warto próbowaćE5400 2.7 x2Hd 6770 1 gb ddr52Gb ramwin7x64Bo patrząc na wymagania ...nie mam co ściągać
Raczej nie ma szans dopóki dopóty nie dodadzą dystansu widoczności. Obecnie nie ma dużej róźnicy między wymaganiami na max detale a na minimum.
Czy ktoś z Was gra na podobnym sprzęcie : bo nie wiem czy warto próbowaćE5400 2.7 x2Hd 6770 1 gb ddr52Gb ramwin7x64Bo patrząc na wymagania ...nie mam co ściągać
Niesłuchaj breivka z ta karta spokojnie gre odpalisz jednie problem z pamiecia ram. ja na twoim miejscu kupilbym kosc 4 gb.
Raczej nie ma szans dopóki dopóty nie dodadzą dystansu widoczności. Obecnie nie ma dużej róźnicy między wymaganiami na max detale a na minimum.
Czyli jeszcze nie "zrobili" wszystkich opcji grafiki ?
Czyli jeszcze nie "zrobili" wszystkich opcji grafiki ?
Wydaje mi się, że powinni dodać dystans widoczności bo w RoM na tym opierała się cała zmiana w fpsach Mogłeś wszystko zmienić i prawie nic nie drgnęło a przesunięcie paska od dystansu o 20% robiło już znaczną róźnice.
Wybiera sie ktos jutro na inste Atres Kingdoms ? bo widze ze dodali poziom hard wiec mozna zebrac sklad i obczaic jakie itemy tam leca i czy w ogole ta insta jest hard...
zapomnialem ze dzis jest jutro czyli do poprawy
Poprawka
Wybiera sie ktos dzisiaj za pare godzi na instancje Atres Kingdoms ? bo widze ze dodali poziom hard wiec mozna zebrac sklad i obczaic jakie itemy tam leca i czy w ogole ta insta jest hard...
Wybiera sie ktos jutro na inste Atres Kingdoms ? bo widze ze dodali poziom hard wiec mozna zebrac sklad i obczaic jakie itemy tam leca i czy w ogole ta insta jest hard...zapomnialem ze dzis jest jutro czyli do poprawyPoprawkaWybiera sie ktos dzisiaj za pare godzi na instancje Atres Kingdoms ? bo widze ze dodali poziom hard wiec mozna zebrac sklad i obczaic jakie itemy tam leca i czy w ogole ta insta jest hard...
A gdzie to niby jest?
btw.
Heal jest zależny od inteligencji (potwierdzone) więc tak jak przepuszczałem healem będzie Oracle.
Nie ma już większej szansy na powodzenie przy łączeniu gemów za diasy i wszystkie inne płatności będą nerfione bo są sprowadzone z TW (info potwierdzone). Zapowiada się bardzo fajne F2P.
Jest też fajna animacja przy sprintowym lataniu na smoku
Radzę czekać na ESO.
Wszystko idzie po mojej myśli i DP po każdym patchu dochodzi do perfekcji, którą przewidziałem Ekstra rzeczy doszły, w tym:- Widoczne eq na smokach dzięki czemu od razu widać róźnice w mountach. Także system przywoływania petów teraz kompletnie przypomina Pokemony - duużo lepsza optymalizacja.
Radzę czekać na ESO.http://www.youtube.c...ed/5FshjP86EEg
Co wnosi twój kolejny debilny komentarz mający na celu wywołanie kłótni? Czyli zwykłe trollowanie.
O jak fajnie, że idziesz do The Gimbo Scroll idealnie do ciebie będzie pasić casulowa gierka robiona pod 10-15 latków która nawet nie jest MMORPG.
Co do drugiej części to tak, przypomina i tak, optymalizacja się poprawiła.
Widzę, że skończyły się już pomysły na wymyślone problemy, wyolbrzymianie jakiś mikro bugów i krytykę rzeczy które nie są nawet wydane.
O jak fajnie, że idziesz do The Gimbo Scroll idealnie do ciebie będzie pasić casulowa gierka robiona pod 10-15 latków która nawet nie jest MMORPG.
Rozumiem, że grałeś i wydajesz taką ocenę. Zagram ze względu na role-play i lore.
PS "Debilne" jest Twoje przekonanie, że z grą jest wszystko w porządku, a nie jest. Trollem i fanboyem pay2win jesteś Ty.
Rozumiem, że grałeś i wydajesz taką ocenę. Zagram ze względu na role-play i lore.
>role-play
A co to dla ciebie znaczy?
Wszystkie masówki jak GW2, TESO czy nawet Titan są robione pod największą grupe docelową czyli wczesną młodzież w wieku 10-15 lat.
TESO nie ma nic nowego ani świeżego, kopia pomysłów w niezmienione formie z innych MMO.
Do tego jak sami stwierdzili aby ukończyć całą grę potrzeba tygodnia/dwóch i wszystkie dungeony itd. są przystosowane do solowania. Nawet jakąś specjalną nazwe do tego dali w stylu single multiplayer online.
Zresztą Skyrim to dziadostwo w którym każy dungeon i każdy mobek wyglądał tak samo nie wspominając o mega casulowym crafcie...Co tam nie było casulowe? TESO powiela te pomysły a do tego dodaje syfiasty system walki opierający się na 6 skillach.. To nie temat o TESO ale taka moja opinia na temat tego crapa z hypem.
Lore to jedyny atut, ale nie o to chodzi w MMO.
PS "Debilne" jest Twoje przekonanie, że z grą jest wszystko w porządku, a nie jest. Trollem i fanboyem pay2win jesteś Ty.
Nie jest ale będzie za miesiac dwa?
Fanboyem ojojoj ( To nie ja pisze głupoty o czymś o czym nie wiem i nie zmyślam jakiś bajeczek aby sobie tylko potrollować. Zresztą jakie P2W? Właśnie to pokazuję twój debilizmu bo znowu wypowiadasz się o rzeczach o których nie masz pojecia i sugerujesz coś czego nie wiesz.
Jestem nazywany fanboyem bo najwiecej o tej grze wiem i mam najwięcej argumentów. Nie moja wina, że większosc na tej stronie słabo daje sobie rade z myśleniem i krytykuje grę z braku swojej wiedzy i braku logicznego myślenia.
>role-playA co to dla ciebie znaczy?
Jeśli nie grałeś na serwerach RPPVP to nie ma sensu Ci tego tłumaczyć.
Jestem nazywany fanboyem bo najwiecej o tej grze wiem i mam najwięcej argumentów. Nie moja wina, że większosc na tej stronie słabo daje sobie rade z myśleniem i krytykuje grę z braku swojej wiedzy.
Skoro najwięcej wiesz, to powinieneś wiedzieć ile gra ma bugów. Co do argumentów to wszystkie inne gry i ludzi mieszasz z błotem. Na tym się Twoje "argumenty" kończą.
Będzie Pay2Win. Jeżeli nie za miesiąc, to za pół roku.
Jeśli nie grałeś na serwerach RPPVP to nie ma sensu Ci tego tłumaczyć.Skoro najwięcej wiesz, to powinieneś wiedzieć ile gra ma bugów. Co do argumentów to wszystkie inne gry i ludzi mieszasz z błotem. Na tym się Twoje "argumenty" kończą.Będzie Pay2Win. Jeżeli nie za miesiąc, to za pół roku.
Ale ja ci nie kazałem niczego tłumaczyć tylko przedstawić swoją definicje...
Ile bugów? Wbiłem 3 postacie i spotkałem 3 małe bugi które mi nie przeszkodził w grze tak samo jak w całej gildii (20osób+) i nikt nie narzekał na bugi i każdy normalnie grał bez problemu wbijał poziom jaki chciał. Zresztą te bugi są już one naprawione.
Po prostu albo trollujesz albo jesteś głupi ze swoimi wizjami panie jasnowidzu.
Mieszam z błotem? Nie moja wina, ze ktoś gada odrealnione głupoty takie jak ty i pisze czyste kłamstwa?
Ojo P2W za miesiac bo Pan deweloper tak powiedział ;___; Dobra skończ pajacować ze swoimi wizjami, kłamstwami i wyolbrzymieniami.
Skąd to pobrać?! Przepaszam, za głupie pytanie
http://patch.eu.dragonspropheteurope.com/Setup_DragonsProphet.exe
http://patch.eu.dragonspropheteurope.com/client.7z
Wrzucasz do jednego folderu i odpalasz .exe
Buttworm. Przejdziesz na polski serwer, jeżeli taki powstanie w przyszłości? Będę wdzięczny.