Dragon's Prophet [bez trollingu]

Nie wiem co ty chcesz patchować skoro gra będzie dostępna około 16/17

wiec znając ich o tej godzinie patcha wydadzą ;p , jak nie pózniej ..

Jak wyjdzie bless online to ja bede nalezal do takieog ugrupowania co ubostwia ta gre :)

Ale jesteście malkontentami :D

Bugów nie ma jakoś tak dużo, wciąż są problemy z transportem powietrznym bo to dość skomplikowane unikalne połączenia a nie kopia czyjegoś pomysłu. Mimo wszystko wszędzie się dostać da radę. To wciąż beta i wszystko jak widać jest regularnie naprawiane i nie mieli jak w inny sposób przetestować statków i innych innowacji. Więc wasze narzekanie na bete jest trochę niepoważne.

Nawet nie wiem o jakie dokładnie wam te bugi chodzi bo ja spotkałem się jedynie z:

-dziwnym cofaniem w tunelu w bakrze

-możliwością wyjścia poza tekstury (do naprawienia dość szybko)

-niektóre statki nie latają

I nic innego mi do głowy nie przychodzi i nic mi w grze nie przeszkodziło.

@Qeshua

RoM to jedno z najlepszych MMO ale przez P2W jest niedocenione przez nowych graczy :P

Zresztą DP to spora kopia RoMa i dobrze bo RuneWaker tworzy swój styl MMO ze swoimi unikalnymi rozwiązaniami i bajerami.

Ta,gdyby RoM nie byl p2w... to by bylo zajefajnie...a tak to lipa :(

Wciąż są problemy z transportem powietrznym bo to dość skomplikowane unikalne połączenia a nie kopia czyjegoś pomysłu

Skomplikowane, unikalne, żadna kopia pomysłu? Żartujesz sobie teraz, prawda?

W sumie to normalne ale mimo to to trochę mnie to niepokoi żeby nie skończyło się ze będą uzależnieni od twórców gry i skończy się jak w niektórych grach ze patche dostają po pół roku etc ; )

Tak jest i będzie. Są uzależnieni od Runewakera. I nie koniecznie będą skorzy wykupić cały dodatkowy content czy fixy.

Tak jakby w Romie nie było statków powietrznych... fakt nie ma na eu serwerach gdzie obecnie jest wersja demo gry . Zdaje sobie sprawę ze DP to całkiem nowa gra ale robią ja ci sami ludzie co Roma(przez to go trochę zaniedbując pewnie). Liczę na to, ze DP wypali i będzie w co grac w najbliższe lata.

BTW wie ktoś czy ten smok z Lord packa będzie miał jakieś specjalne umiejętności (na jednym filmiku z tego co widziałem był "pusty" )?

Btw. Kiedy bd patch optymalizacyjny?

Na moje oko za jakieś 2-3 lata. ;-)

BTW gdzie jest sandworm?

Będzie wtedy kiedy runewaker. go stworzy i łaskawie da europie :)

Edit@ up@ nie prowokuj go :)

Skomplikowane, unikalne, żadna kopia pomysłu? Żartujesz sobie teraz, prawda?Tak jest i będzie. Są uzależnieni od Runewakera. I nie koniecznie będą skorzy wykupić cały dodatkowy content czy fixy.

Nigdzie nie widziałem takiego typu środka transportu. Statki latają od stacji do stacji i nie są instancjonowane dla każdego gracza osobno. Gdy poprosisz o przylot statku musisz czekać nawet po 5 minut +. Jest to bardziej skomplikowane niż się wydaję.

Tak jest i będzie. Są uzależnieni od Runewakera. I nie koniecznie będą skorzy wykupić cały dodatkowy content czy fixy.

Ta... Gra która jest robiona pod zachód i jest wydawana prawie w tym samym czasie nie bedzie miała całego contentu... Proszę cie maksymalny malkontencie :D Oni już raczej mają wszystko ugadane i dziwnę, ze w TW grze skośnocy będą musieli czytać dialogi a nie słuchać.

Tak jakby w Romie nie było statków powietrznych...

A były? O_o

Btw. Kiedy bd patch optymalizacyjny?

Być może dzisiaj.

Nigdzie nie widziałem takiego typu środka transportu. Statki latają od stacji do stacji i nie są instancjonowane dla każdego gracza osobno. Gdy poprosisz o przylot statku musisz czekać nawet po 5 minut +. Jest to bardziej skomplikowane niż się wydaję.

Allods Online, WoW. W WoWie transport gryfonem live przez cały kontynent, plus statki pomiędzy kontynentami.

Ta... Gra która jest robiona pod zachód i jest wydawana prawie w tym samym czasie nie bedzie miała całego contentu...

Grałeś w wersję RoM TW lub RU? Nie? To nie pisz głupot. Jak ktoś wcześniej napisał. RoM EU to jedynie wersja demo.

Allods Online, WoW. W WoWie transport gryfonem live przez cały kontynent, plus statki pomiędzy kontynentami.Grałeś w wersję RoM TW lub RU? Nie? To nie pisz głupot.

Tylko, że tutaj masz te statki w portalach i nie jeżdżą one jak pociagi.

Co do RoM to GF olał grę dopiero już po CHIV gdy nie było prawie graczy wiec nie pisz tutaj głupot bo to daleka przyszłość i wątpię żeby takie coś się stało.

Ciaglę same porównania do RoMa i to te najgorsze...

Bez powodu RuneWaker porzucił współprace z GameForge.

Tylko, że tutaj masz te statki w portalach i nie jeżdżą one jak pociagi.

Zasada działania statków jest taka sama jak w AO i WoW.

Zasada działania statków jest taka sama jak w AO i WoW.

Niech będzie lecz to nie zmienia tego, że to jest ich pierwsze podejście do tego typu transportu i to oczywiste, ze będzie się bugować i musisz je przetestować. Twoje testowanie gry polega na narzekaniu i płakaniu jaki to rom był zły... To wciąz wczesna BETA a nie wydana gra a nawet nie open beta.

Zresztą w RuneWakerze hajs się musi zgadzać. Przed founderami nie było prawie żadnych zmian przez parę miesiecy. Po zastrzyku pieniędzy naglę wszystko sie zmienia w gwałtownym tępie.

Tak samo OBT w TW są tylko po to żeby zdobyć gotówkę i rozwinąc grę na zachodzie bo oni głównie tutaj celują.

Twoje testowanie gry polega na narzekaniu i płakaniu jaki to rom był zły... To wciąz wczesna BETA a nie wydana gra a nawet nie open beta.

Moje testowanie gry polega na zgłaszaniu najdrobniejszych błędów, a nie zachwalanie jej, jakby była rewolucyjna pod każdym względem. W każdym bądź prezentuje się ona poniżej średniej. (TW Open Beta)

Moje testowanie gry polega na zgłaszaniu najdrobniejszych błędów, a nie zachwalanie jej, jakby była rewolucyjna pod każdym względem. W każdym bądź prezentuje się ona poniżej średniej. (TW Open Beta)

Wymień mi te błędy które ci tak bardzo przeszkadzają i przestań w kółko narzekać na byle gówno które jest tak oczywiste, że 99% tego nie zgłasza bo wiadomo, ze zostanie to naprawione.

Wymień mi te błędy które ci tak bardzo przeszkadzają i przestań w kółko narzekać na byle gówno które jest tak oczywiste, że 99% tego nie zmienia bo wiadomo, ze zostanie to naprawione.

Wszelkie błędy znajdziesz w dziale Bug reports.

Naprawione zostaną...za ile? 2 lata?

Wszelkie błędy znajdziesz w dziale Bug reports.

No prosze wymień mi które Ty zgłosiłeś.

Nie wymienisz bo cały czas tylko narzekasz pierdząc w fotel i gadając o wadach roma.

No prosze wymień mi które Ty zgłosiłeś.Nie wymienisz bo cały czas tylko narzekasz pierdząc w fotel i gadając o wadach roma.

Bugi skomasowane:

- zbugowane questy

- statki

- karygodna wydajność

- zróżnicowanie tekstur, od bardzo wysokiej rozdzielczości do pikselozy

- znikające, zapadające się, wychodzące na przedmioty moby i bossy

- animacje niektórych mobów, mountów, "animacja" trawy, WTF?!

- zapętlony quest w strefie housing

- Bloom...porażka

- Monotonne dźwięki

- lag w unikach, obronie

- błędy w systemie kolizji z mobami

- Ranger ma największy dps w walce w zwarciu z jednym targetem, gdyż robiąc combo wszystkie strzały trafiają w niego, co czyni klasę upośledzoną i nie powinna się w takim razie tak nazywać. Bliżej mu do łotra w tym przypadku.

To wszystko w sporym uogólnieniu. Nie chce mi się pisać kilkadziesiąt punktów z osobna.

Nie mam pojęcia natomiast jakie błędy są w skillach, craftingu, gatheringu itp. gdyż nie interesuje mnie to.

Bugi skomasowane:- zbugowane questy- statki- karygodna wydajność- zróżnicowanie tekstur, od bardzo wysokiej rozdzielczości do pikselozy- znikające, zapadające się, wychodzące na przedmioty moby i bossy- animacje niektórych mobów, mountów, "animacja" trawy, WTF?!- zapętlony quest w strefie housing- Bloom...porażka- Monotonne dźwięki- lag w unikach, obronieTo wszystko w sporym uogólnieniu. Nie chce mi się pisać kilkadziesiąt punktów z osobna.Nie mam pojęcia natomiast jakie błędy są w skillach, craftingu, gatheringu itp. gdyż nie interesuje mnie to.

Wiedziałem, że napiszesz coś tak idiotycznego.

Wszystkie questy które były zbugowane na początku zostały naprawione z następnym patchem i nie bugują się od nowa. Pojawił się nowy JEDEN ale zostanie naprawiony i jest to oczywiste. Naprawa questów jest bardzo sprawna.

Statki blablablabala powtórz to jeszcze 20 razy bo zapewne nawet sami producenci tego nie zauważyli.

Wydajność jak widzisz jest cały czas poprawiana. (z tym miał problem nawet GW2)

Gdzie masz te pokłady pikselozy? Grafika także jest cały czas poprawiana.

Z tymi mobami raczej nie można nazwać bugiem bo jest to w większości gier. Po prostu wystarczy je odpwiednio dostosować. Zresztą w niczym nie przeszkadzają i to bład bardzo rzadki (spotkałem się może 3 razy).

Animacja to nie bug, kwestia dopracowania.

Strefa housing nie jest jeszcze w calosci wydana a nawet quest nie jest przetlumaczony wiec nie wiem po co czepiasz sie takich drobiazgów.

Bloom to nie bug i możesz go sobie wyłaczyć - ja nigdy nie używam.

Dzwięki to także nie bug i jest to cały czas poprawiane.

Jakie błędy w kolizji z mobami? O-o

Pierdzielisz głupoty jak typowy polaczek nie majacy na co narzekać wiec przestań postować swoje płacze o becie i wymyślać jakieś problemy gdzie ich nie ma. Twoje "bugi" są tak oczywiste i banalne, że pewnie nie jedna osoba już nad tym pracuję.