Wiedziałem, że napiszesz coś tak idiotycznego.Wszystkie questy które były zbugowane na początku zostały naprawione z następnym patchem i nie bugują się od nowa. Pojawił się nowy JEDEN ale zostanie naprawiony i jest to oczywiste. Naprawa questów jest bardzo sprawna.Statki blablablabala powtórz to jeszcze 20 razy bo zapewne nawet sami producenci tego nie zauważyli.Wydajność jak widzisz jest cały czas poprawiana.Gdzie masz te pokłady pikselozy? Grafika także jest cały czas poprawiana.Z tymi mobami raczej nie można nazwać bugiem bo jest to w większości gier. Po prostu wystarczy je odpwiednio dostosować. Zresztą w niczym nie przeszkadzają i to bład bardzo rzadki (spotkałem się może 3 razy).Animacja to nie bug, kwestia dopracowania.Strefa housing nie jest jeszcze w calosci wydana a nawet quest nie jest przetlumaczony wiec nie wiem po co czepiasz sie takich drobiazgów.Bloom to nie bug i możesz go sobie wyłaczyć - ja nigdy nie używam.Dzwięki to także nie bug i jest to cały czas poprawiane.Jakie błędy w kolizji z mobami? O-oPierdzielisz głupoty jak typowy polaczek nie majacy na co narzekać wiec przestań postować swoje płacze o becie i wymyślać jakieś problemy gdzie ich nie ma. Twoje "bugi" są tak oczywiste i banalne, że pewnie nie jedna osoba już nad tym pracuję.
Facepalm. Finalna wersja nie będzie się wiele różniła od tej Alfy pod tymi względami.
@UP Nie czepiam się nieprzetłumaczonych questów, skilli, NPCów itp. Pudło "polaczku."