Dragon's Prophet [bez trollingu]

Wiedziałem, że napiszesz coś tak idiotycznego.Wszystkie questy które były zbugowane na początku zostały naprawione z następnym patchem i nie bugują się od nowa. Pojawił się nowy JEDEN ale zostanie naprawiony i jest to oczywiste. Naprawa questów jest bardzo sprawna.Statki blablablabala powtórz to jeszcze 20 razy bo zapewne nawet sami producenci tego nie zauważyli.Wydajność jak widzisz jest cały czas poprawiana.Gdzie masz te pokłady pikselozy? Grafika także jest cały czas poprawiana.Z tymi mobami raczej nie można nazwać bugiem bo jest to w większości gier. Po prostu wystarczy je odpwiednio dostosować. Zresztą w niczym nie przeszkadzają i to bład bardzo rzadki (spotkałem się może 3 razy).Animacja to nie bug, kwestia dopracowania.Strefa housing nie jest jeszcze w calosci wydana a nawet quest nie jest przetlumaczony wiec nie wiem po co czepiasz sie takich drobiazgów.Bloom to nie bug i możesz go sobie wyłaczyć - ja nigdy nie używam.Dzwięki to także nie bug i jest to cały czas poprawiane.Jakie błędy w kolizji z mobami? O-oPierdzielisz głupoty jak typowy polaczek nie majacy na co narzekać wiec przestań postować swoje płacze o becie i wymyślać jakieś problemy gdzie ich nie ma. Twoje "bugi" są tak oczywiste i banalne, że pewnie nie jedna osoba już nad tym pracuję.

Facepalm. Finalna wersja nie będzie się wiele różniła od tej Alfy pod tymi względami.

@UP Nie czepiam się nieprzetłumaczonych questów, skilli, NPCów itp. Pudło "polaczku."

Facepalm. Finalna wersja nie będzie się wiele różniła od tej Alfy pod tymi względami.

Twoje posty zaczynają być tak debilne, że szkoda ich komentować.

Dzięki za radę jasnowidzu idź sobie popłacz gdzie indziej gdy nie wiesz co oznacza Beta i faza produkcji.

Twoje posty zaczynają być tak debilne, że szkoda ich komentować.Dzięki za radę jasnowidzu idź sobie popłacz gdzie indziej gdy nie wiesz co oznacza Beta i produkcja.

Jestem skory napisać, że mam sporo większe pojęcie o tym niż Ty. Uczestniczyłeś w CBT innych gier? Ta gra nie zasługuje na miano bety.

Jestem skory napisać, że mam sporo większe pojęcie o tym niż Ty. Uczestniczyłeś w CBT innych gier? Ta gra nie zasługuje na miano bety.

Uczestniczyłem w wielu i bety były zazwyczaj tak dobre, ze wszystko pozostawało tak do końca a patche pojawiały się co 2 lata.

Tutaj widać progress, co najmniej 2 duże patche w miesiacu i poważne zmiany.

Jeśli ci się nie podoba to nie graj, nikt cie nie zmusza. Wróć gdy gra zostanie wydana po OBT i wtedy narzekaj na to, ze jest zapętlony nieprzetłumaczony quest który jest na niewydanej mapie dawany przez niewydanego NPC.

Uczestniczyłem w wielu i bety zazwyczaj była tak dobre, ze wszystko pozostawało tak do końca a patche pojawiały się co 2 lata.

Nie mam pojęcia jakie to gry były.

Tutaj widać progress, co najmniej 2 duże patche w miesiacu i poważne zmiany.Jeśli ci się nie podoba to nie graj, nikt cie nie zmusza. Wróć gdy gra zostanie wydana po OBT i wtedy narzekaj.

Co najmniej 2 duże patche w miesiącu? Żartujesz chyba. Był patch 1GB co wniósł poważne zmiany: quest bugi, ghost zone'y, jeszcze bardziej zwalone statki, które uniemożliwiają testowanie dalszych krain. Dzisiejszy patch wnosi dosłownie pierdoły.

Wypraszać możesz kogo innego, nie mnie. Zwłaszcza, że konto tutaj założyłem specjalnie dla Ciebie i Twoich pełnych entuzjazmu postów na temat Alfy.

A były? O_o

Jeden był na Wyspie Elfów, drugi w Varanas, trzeci w królestwie Rorazan (więcej nie kojarze) - Ogólnie w wersji eu służyły one jedynie jako ozdoba.

Na ruskiej wersji roma może te statki działają bo na yt jest filmik i to na oficjalnym ruskim kanale.

A fakt, faktem wersja RU jest dużo bardziej rozbudowana niż EU.

Jeden był na Wyspie Elfów, drugi w Varanas, trzeci w królestwie Rorazan (więcej nie kojarze) - Ogólnie w wersji eu służyły one jedynie jako ozdoba.Na ruskiej wersji roma może te statki działają bo na yt jest filmik i to na oficjalnym ruskim kanale. A fakt, faktem wersja RU jest dużo bardziej rozbudowana niż EU.

W końcu chociaż jedna osoba przyznała, że RoM EU jest ubogi.

oj nie jedna...

Coś ociągają się z ta lata na EU serwerze DP ;P

Nie mam pojęcia jakie to gry były.Co najmniej 2 duże patche w miesiącu? Żartujesz chyba. Był patch 1GB co wniósł poważne zmiany: quest bugi, ghost zone'y, jeszcze bardziej zwalone statki, które uniemożliwiają testowanie dalszych krain. Dzisiejszy patch wnosi dosłownie pierdoły.Wypraszać możesz kogo innego, nie mnie. Zwłaszcza, że konto tutaj założyłem specjalnie dla Ciebie i Twoich pełnych entuzjazmu postów na temat Alfy.

Widzę, że racjonalne posty ci się już skończył i musisz je opierać na czystym kłamstwie.

Pierwszy patch zlikwidował WSZYSTKIE bugi z questami z pierwszego clienta, naprawił prawie WSZYSTKIE statki latające na dostępne mapy i o ghost zonach nie rozumiem bo są one od początku bo to zawartośc gry. Zresztą zlikwidował mnóstwo błędów z ressami i innymi rzeczami.

Wiec swoje kłamstwa zachowaj dla siebie głupcu.

A i 2 patche jeden ten co mamy i drugi ten co jest w TW z unikami, mapa startowa, poprawa optymalizacji itd.

Szkoda, ze założyłeś skoro twoje posty do w 90% narzekanie na RoMa...

W końcu chociaż jedna osoba przyznała, że RoM EU jest ubogi.

A ktoś w to nie wierzy? Nie wiem, próbujesz mi coś wmócić?

Rom był ubogi przez GF a nie SOE i dopiero po 3 latach po CHIV został zaniedbany a wszystkie patche i naprawy wcześniejsze były planowe.

Ale twój mały móźdżek nie może tego zrozumieć i ciaglę będziesz porównywać GF do SOE i RoM do DP...

Skończ już pisać te głupoty przesiąknięte kłamstwami i błachostkami.

oj nie jedna...Coś ociągają się z ta lata na EU serwerze ;P

Obstawiam, że nigdy. Tak samo jak naprawdę tanie konto premium RU.

Widzę, że racjonalne posty ci się już skończył i musisz je opierać na czystym kłamstwie.Pierwszy patch zlikwidował WSZYSTKIE bugi z questami z pierwszego clienta, naprawił prawie WSZYSTKIE statki latające na dostępne mapy i o ghost zonach nie rozumiem bo są one od początku bo to zawartośc gry. Zresztą zlikwidował mnóstwo błędów z ressami i innymi rzeczami.Wiec swoje kłamstwa zachowaj dla ciebie głupcu.A i 2 patche jeden ten co mamy i drugi ten co jest w TW z unikami, mapa startowa, poprawa optymalizacji itd.Szkoda, ze założyłeś skoro twoje posty do w 90% narzekanie na RoMa...A ktoś w to nie wierzy? Nie wiem, próbujesz mi coś wmócić?Rom był ubogi przez GF a nie SOE i dopiero po 3 latach po CHIV został zaniedbany a wszystkie patche i naprawy wcześniejsze były planowe.Ale twój mały móźdżek nie może tego zrozumieć i ciaglę będziesz porównywać GF do SOE i RoM do DP...Skończ już pisać te głupoty przesiąknięte kłamstwami i błachostkami.

RoM EU wydał Frogster a nie SOE. To jest dopiero "kłamstwo". Przestań nazywać mnie głupcem i kłamcą, bo nie masz pojęcia co piszesz. Piszesz to co daje do informacji CM DP na forum i Ty w to na ślepo wierzysz.

Co mnie interesuje, że na TW mają już patcha z unikami? Niech to dadzą na EU za...miesiąc.

warn_ico.png
Warn za Double Post. - crracked

Twoje dwa powyższe posty są tak głupie i tak ukazują twój brak umiejetności czytania ze zrozumieniem, ze nie dziwie się dlaczego tylko potrafisz narzekać na grę o której ten temat nie jest.

Przestań nazywać mnie głupcem i kłamcą, bo nie masz pojęcia co piszesz. Piszesz to co daje do informacji CM DP na forum i Ty w to na ślepo wierzysz.Co mnie interesuje, że na TW mają już patcha z unikami? Niech to dadzą na EU za...miesiąc.

Jesteś kłamcą bo piszesz kłamstwa na temat patchów. Zaczynasz po prostu trollować, żeby mi dogryź.

Do tego manipulujesz postami i spamujesz na temat stanu RoM który wydał GF co nie ma zadnego większego powiązania z SOE i DP.

Tyle cie interesuje, że patche powstają co 2 tygodnie.

ciekawe ile razy go jeszcze zbanuja? xD

zakładając ze ma zmienne ip po przez wyłączenie i włączenie programu na komputerze

oraz ze prawdopodobnie używa do rejestracji "szybkich emailów'

to okolo 2 minuty zajmuje mu tu powrót :) , więc mogą go banować az dp wyjdzie i on znajdzie jakieś inne forum do rozmów bądź przestanie grać w grę

OFF TOP

Mnie dziwi ta wytrwałość (z 2stron) :P

Serwery już stoją (aktualnie pobieram)?

ciekawe ile razy go jeszcze zbanuja? xD

Wiele razy dopóty dopóki Cracked nie przestanie pajacować z banowaniem i zaśmiecaniem forum.

bądź przestanie grać w grę

O to się nie martw, DP jest dla mie idealną grą i ma wszystko co prawidzwe MMO dla mnie powinno mieć.

Zresztą jestem weteranem RoMa z długi stażem.

A i z tego forum nie zrezygnuję, chyba. :D

Wiele razy dopóty dopóki Cracked nie przestanie pajacować z banowaniem i zaśmiecaniem forum.O to się nie martw, DP jest dla mie idealną grą i ma wszystko co prawidzwe MMO dla mnie powinno mieć.Zresztą jestem weteranem RoMa z długi stażem.A i z tego forum nie zrezygnuję, chyba.

Nie masz tego co prawdziwy facet ma. Przyjąłbyś bana jak facet i poszedł na inne forum. Zachowujesz się jak nastolatka.

Co do gry idealna nie jest ale to wiemy wszyscy prócz ciebie. Nie mniej jednak sprawdze "poprawe optymalizacji"

Nie masz tego co prawdziwy facet ma. Przyjąłbyś bana jak facet i poszedł na inne forum. Zachowujesz się jak nastolatka.Co do gry idealna nie jest ale to wiemy wszyscy prócz ciebie. Nie mniej jednak sprawdze "poprawe optymalizacji"

Ojjojojo dostałem bana i się chyba załamie ;_;

Po naprawie bugów i dodaniu całego contentu jest idealna dla mnie i naprawdę wielu osób.

To, że tobie się coś nie podoba po wbiciu 20 poziomu nie ma najmniejszego znaczenia w moich upodobaniach bo tylko tutaj znajdę tak rozwiniętą dobrą grę.

Już ci pisałem, że twoja opinia na temat gry jest warta 0 bo widziałeś jedynie mobki i strefe startową - nie masz pojęcia o prawdziwej zawartości i systemach jakie gra posiada.

Zresztą pisze to koleś który ceni sobie h'n's i puste PoE które nie ma nic oprócz wciskania jednego guzika.

nie zaczynajcie znowu.,,,,