Dragon's Prophet [bez trollingu]

Ok, patch pobrany czas wbić do gry i zobaczyć czy coś w ogóle się zmieniło :D

Nom, trzeciej strefy jeszcze nie ma. Ciekawi mnie czy to był przedostatni wipe czy jeszcze jakiś będzie podczas cb.

Edit:

Fajne te angielskie głosy od npc ;p

Wkurzają mnie te szwaby na czacie cały czas spamują ;/

Po naprawie bugów i dodaniu całego contentu jest idealna dla mnie i naprawdę wielu osób.

Jakiej naprawie? "Cały" content w postaci bugów i nieaktywnych systemów mam rozumieć?

Już ci pisałem, że twoja opinia na temat gry jest warta 0 bo widziałeś jedynie mobki i strefe startową - nie masz pojęcia o prawdziwej zawartości i systemach jakie gra posiada.Zresztą pisze to koleś który ceni sobie h'n's i puste PoE które nie ma nic oprócz wciskania jednego guzika.

Jakie systemy i zawartość Ty widziałeś? Te zbugowane i nieaktywne do tej pory? W ogóle czym się ta gra wyróżnia od innych? Napisz, proszę.

On Ci już nie odpisze, bo dostał bana na wszystko.

Jakiej naprawie? "Cały" content w postaci bugów i nieaktywnych systemów mam rozumieć?Jakie systemy i zawartość Ty widziałeś? Te zbugowane i nieaktywne do tej pory? W ogóle czym się ta gra wyróżnia od innych? Napisz, proszę.

Skończ już debilu, wyszedłeś na gimbusa który tylko dużo piszę, dużo narzeka a nic nie robi oprócz wymyślania problemów dlatego zaczynasz trollować i próbujesz mi dogryź z niezbyt dobrym wynikiem.

Totalne polactwo.

Wyróźnia się świetnym systemem walki, innowacyjnym systemem PVP który po części znamy z RoM, ogromem instancji i poziomów w tym scalującym, ilością talentu i skilli, ogromną możliwością stworzenia oryginalej postaci i rozwoju, systemem smoków, ligami gildii, craftingiem i takimi pierdołami jak budownictwo, osiągnięcia i kartami potworów.

Ta gra ma wszystko co MMO powinno mieć ale oczywiście ty gimbie jarający się jakimiś paniami przebranymi za postaci z bajki jedyne co potrafisz to walić konia na przemian z pierdzieleniem głupot i kłamstw.

Skończ już swój bełkot bo zły pan z internetu na ciebie krzyknął :)

On Ci już nie odpisze, bo dostał bana na wszystko.

hehe dobre 10/10

Skończ już debilu, wyszedłeś na gimbusa który tylko dużo piszę, dużo narzeka a nic nie robi oprócz wymyślania problemów dlatego zaczynasz trollować i próbujesz mi dogryź z niezbyt dobrym wynikiem.Totalne polactwo.Wyróźnia się świetnym systemem walki, innowacyjnym systemem PVP który po części znamy z RoM, ogromem instancji i poziomów w tym scalującym, ilością talentu i skilli, ogromną możliwością stworzenia oryginalej postaci i rozwoju, systemem smoków, ligami gildii, craftingiem i takimi pierdołami jak budownictwo, osiągnięcia i kartami potworów.Ta gra ma wszystko co MMO powinno mieć ale oczywiście ty gimbie jarający się jakimiś paniami przebranymi za postaci z bajki jedyne co potrafisz to walić konia na przemian z pierdzieleniem głupot i kłamstw.Skończ już swój bełkot bo zły pan z internetu na ciebie krzyknął hehe dobre 10/10

Kończę z Tobą dyskusję, jeżeli potrafisz tylko obrażać i oceniać ludzi, których się w ogóle nie zna.

Pozdrawiam

PS Czyli ta gra niczym się nie wyróżnia, bo to wszystko już było, lecz nie tak bardzo zbugowane i zaniedbane. No OK, smoki...hype musi być.

PPS "Gimbus", "walenie konia", "panie przebrane za postaci z bajki"...facepalm.

Kończę z Tobą dyskusję, jeżeli potrafisz tylko obrażać i oceniać ludzi, których się w ogóle nie zna.PozdrawiamPS Czyli ta gra niczym się nie wyróżnia, bo to wszystko już było. No OK, smoki...hype musi być.PPS "Gimbus", "walenie konia", "panie przebrane za postaci z bajki"...facepalm.

Wybacz ale czytając twoje posty stawałem się głupszy niż byłem wcześniej.

Twoja egzystencja na tym forum to

a) pierdzielenie o RoMie

b ) gadanie o bugach których nie ma (kazałem ci wymienić i nie wymieniłeś nawet jednego poważnego błędu oprócz rzeczy nad którymi RW pracuję)

c) kłamanie

d) pisanie, ze coś nie będzie naprawione albo naprawią to za 2 lata mimo, że NIE MASZ ŻADNEJ WIEDZY o działaniach Runewakerach jak i nie masz żadnych powodu aby tak pisać bo obecnie wszystko jest naprawiane i wdrążane.

Piszesz o czymś o czym nie wiesz i zaczynasz dyskusje też o czymś o czym nie wiesz wiec jesteś albo trollem albo debilem.

PS Czyli ta gra niczym się nie wyróżnia, bo to wszystko już było. No OK, smoki...hype musi być.

Zacznijmy od tego, że żadna gra nie ma tego wszystkie jest to zbiór wszystkich dobrych pomysłów w jednej grze.

A po drugie innowacje RuneWakera to:

-wojny o domy i zamek

-system walki

-ligi gildii

-smoki

-karty potworów

-scalowane instancje z 3-6 poziomami trudności

i wiele innych drobiazgów których już wymieniać nie będę.

Wiec skończ prowokować swoimi idiotycznymi postami gimbusie bo nie wnosisz nic do tematu.

Ja już swoje zdanie wyraziłem. Co z tego, że ta gra to wszystko ma, skoro przez długi okres czasu będzie niegrywalna. Nie wspominam o P2W. Nie mam co do P2W żadnych wątpliwości. Niemcy już się tym zajmą. :)

PS Nie obrażaj mnie, bo mnie nie znasz. Próbujesz się tym sposobem dowartościować?

Ja już swoje zdanie wyraziłem. Co z tego, że ta gra to wszystko ma, skoro przez długi okres czasu będzie niegrywalna. Nie wspominam o P2W. Nie mam co do P2W żadnych wątpliwości. Niemcy już się tym zajmą. PS Nie obrażaj mnie, bo mnie nie znasz. Próbujesz się tym sposobem dowartościować?

Fajnie, dziękuje Panu jasnowidzowi lub panu szpiegowi który wykradł wszystkie tajne informacje z biur SoE i RuneWaker.

Co do grywalności to wiele osób gra i sobie grę ceni i cieszy się z coraz nowszym patchem widząc zmiany. Nie widze niczego w grze co może mi przeszkodzić w grywalności a nawet bardzo mnie wciaga i z każdym wipem robie nową postać którą wbijam na dość wysoki poziom.

Proszę płakać na innym forum najlepiej RoMka tam na pewno cie ktoś zrozumie.

Obrazam cie bo zachowujesz się tak jak cie nazwałem i nie widzę powodu dla jakiego miałbym pieścić się z kłamcą i trollem.

Pozdrawiam.

Kłamcą jesteś Ty. "Gra nastawiona na end-game" Grałeś na end-game? Chyba grindowałeś do lvl capu i tyle end-game widziałeś.

"Początkowe strefy zaniedbane na rzecz end-game" OK, to po co w ogóle produkują tę grę?

"Poprawki z tygodnia na tydzień." Dobre.

"6-poziomowe instancje (naprawdę trudne)" OK, widocznie do tego end-game doszedłeś...facepalm.

"Wiele osób gra i sobie grę ceni i cieszy się z coraz nowszym patchem widząc zmiany." Ekhem.

Pozdrawiam i już nie piszę z Tobą.

Kłamcą jesteś Ty. "Gra nastawiona na end-game" Grałeś na end-game? Chyba grindowałeś do lvl capu i tyle end-game widziałeś."Początkowe strefy zaniedbane na rzecz end-game" OK, to po co w ogóle produkują tę grę?"Poprawki z tygodnia na tydzień." Dobre."6-poziomowe instancje (naprawdę trudne)" OK, widocznie do tego end-game doszedłeś...facepalm."Wiele osób gra i sobie grę ceni i cieszy się z coraz nowszym patchem widząc zmiany." Ekhem.Pozdrawiam i już nie piszę z Tobą.

Kolejny idiotyczny post powtarzany 20 razy tylko, zeby "wyjśc z twarzą".

End-game jest wyraźny przez ogromne możliwości rozwoju postaci jak i ekwipunku, nie musiałem wbijać maksymalnego poziomu bo już na Juno Gallery widać, że nie jest to kolejna casulowa dla emerytów.

Widać także, rozwiniety system PVP który przekłada się na end-game i jest jednym z głównych jego czynników. Także RuneWaker producent RoM, gry jednym z najlepszych end-gameów ever na pewno nas nie zawiedzie i chyba mało kto w to wątpi.

Poprawki tak jak pisałem są 2 razy w tygodniu i powtarzać się nie będę, debilne płaczkowate posty to na forum RoM ---->

Jeśli już easy na instancji na 38 poziomie wymaga 2 graczy z jakimś 45 to raczej one łatwe nie są i założone są na 5 osób z 40 lvlem mogących dropić sobie ekwipunek. Tu tak samo można porównać RoM gdzie każdy wie jaki poziom trudności prezentowały easy jaki normal a jaki hardy. Tutaj dodatkowo dojdą jeszcze 3 inne w tym scalujące instancje z naszym poziomie.

Tak wiele osób sobie ceni, wszyscy w gildii (20 osó B) miało 30+ i grę bardzo zachwalali wiec nie jest to mój zaden wymysł. Także zakupili już founder packi w tym te za prawie 300 złoty.

Swoje bajki o niegrywalnej grze zachowaj dla siebie kłamco i marny trollu z iq nieprzekraczącym iq buta.

Dla porównania twojego myślenia tak wygląda end-game runes of magic:

Rozkład poziomu instancji w DP jest taki sam jak w RoMie.

Na początku banalne z losowym trashem i jednym bossem a kończące wiadomo na czym i na jak skomplikowanych taktykach.

Heh przestań się kompromitować. Tutaj pokazałem, że jesteś oszustem wszystko co piszesz jest zmyślone na dodatek w Dragons Prophet nigdy nie wbiłeś większego poziomu niz 35. Ja dla twojej informacji wbiłem 47 i wiem jak wyglądaja instancje. Wymyślasz jakieś zmyślone bajki na temat end-game który ta gra nie ma bo ogranicza się do farmeinia jednej instancji.

Ogólnie to tutaj widac ze jestes kłamca i oszust, wszystko co piszesz to brednie...

http://mmorpg.org.pl..._20#entry329690

Jałowe groty miały w instancji jakieś elitarne potworki. W DP potworki są te same co na ostwartej strefie czyli na 3 hity.

Ta gra sie nie przebije brak heala, brak tanka z tauntami, brak jakiego kolwiek generowania aggro.

Jałowe groty miały w instancji jakieś elitarne potworki. W DP potworki są te same co na ostwartej strefie czyli na 3 hity.

Twój post był tak genialnie nie doinformowany i kłamliwy ze chyba pozwolę żyć tobie w twoim świecie troli :) ( no do tego chyba do tego jakaś spinka co zrobili w grze po ust patchu )

Ta gra sie nie przebije brak heala, brak tanka z tauntami, brak jakiego kolwiek generowania aggro.

No a na forum nie ma listy czarów jakie smoki dają i nie ma tam czarów z aggro :)

a i żebym nie zapomiał 2 patche na miesiąc w becie :) to nie jest tak mało ( jak ktoś się czepia ilości informacji w nim na forum oficialnym tez o to gryzą admina )

Heh przestań się kompromitować. Tutaj pokazałem, że jesteś oszustem wszystko co piszesz jest zmyślone na dodatek w Dragons Prophet nigdy nie wbiłeś większego poziomu niz 35. Ja dla twojej informacji wbiłem 47 i wiem jak wyglądaja instancje. Wymyślasz jakieś zmyślone bajki na temat end-game który ta gra nie ma bo ogranicza się do farmeinia jednej instancji.Ogólnie to tutaj widac ze jestes kłamca i oszust, wszystko co piszesz to brednie...http://mmorpg.org.pl..._20#entry329690Jałowe groty miały w instancji jakieś elitarne potworki. W DP potworki są te same co na ostwartej strefie czyli na 3 hity.Ta gra sie nie przebije brak heala, brak tanka z tauntami, brak jakiego kolwiek generowania aggro.

Otóż to. We wszystkich instancjach, do których byłem w stanie dotrzeć, ominąłem wszelkie moby i ciachałem bossa aż miło. Instancje o kant d@#$ rozbić.

Heh przestań się kompromitować. Tutaj pokazałem, że jesteś oszustem wszystko co piszesz jest zmyślone na dodatek w Dragons Prophet nigdy nie wbiłeś większego poziomu niz 35. Ja dla twojej informacji wbiłem 47 i wiem jak wyglądaja instancje. Wymyślasz jakieś zmyślone bajki na temat end-game który ta gra nie ma bo ogranicza się do farmeinia jednej instancji.Ogólnie to tutaj widac ze jestes kłamca i oszust, wszystko co piszesz to brednie...http://mmorpg.org.pl..._20#entry329690Jałowe groty miały w instancji jakieś elitarne potworki. W DP potworki są te same co na ostwartej strefie czyli na 3 hity.Ta gra sie nie przebije brak heala, brak tanka z tauntami, brak jakiego kolwiek generowania aggro.

Czy komuś jeszcze musze udowadniać trollowanie myslicie? :P

A z tym healem i tankiem to jakaś nowość w twojej gadce.

Ale tutaj akurat jest też plus do DP bo healować będzie w międzyczasie bica Oracle co wykluczy idiotyczną funkcje priestów polegająca na staniu w jednym miejscu naciskajac na nicki w healbocie.

Aggro się generuję tak samo jest i taunt ale to także wiesz ale jak zwykle trollujesz ^^

a i żebym nie zapomiał 2 patche na miesiąc w becie to nie jest tak mało ( jak ktoś się czepia ilości informacji w nim na forum oficialnym tez o to gryzą admina )

No wiesz. TW dostaje nawet do 2 patchy na dzień. Ostatnie dwa w piątek bodajże i jeden wczoraj.

A systemami enchantu EQ bym się nie podniecał, bo jest to priorytetowy cel P2W.

Trollowanie ? przerobiłeś moją wiadomość prywatną, więc musiałem zareagować.

Ta gra aktualnie jest nie grywalna, zobaczymy co bedzie potem. Ogólnie to oni sami nie wiedzą co z tą grą chcą zrobić niby system smoków jest, a i tak nie dopracowany zbugowany i p2w.

Zresztą w tej grze jest więcej niemieckich graczy, a co z tym idzie ceny będą pod ich rynek czyli p2w.

No wiesz. TW dostaje nawet do 2 patchy na dzień. Ostatnie dwa w piątek bodajże i jeden wczoraj.A systemami enchantu EQ bym się nie podniecał, bo jest to priorytetowy cel P2W.

Miałeś sie nie odzywać a nadal piszesz idiotyczne posty :)

Te mini patche dostajemy już od razu wraz z dużymi.

Skończ już :)

Trollowanie ? przerobiłeś moją wiadomość prywatną, więc musiałem zareagować.

Ehe, edycja kodu w addonie do przeglądarki dużo ci czasu nie zajeła.

Otóż to. We wszystkich instancjach, do których byłem w stanie dotrzeć, ominąłem wszelkie moby i ciachałem bossa aż miło. Instancje o kant d@#$ rozbić.

Nie no nie wszystkie da się przebiec bo są tam moby dobrze umieszczone , ale prawda jest taka ze parę da się przebiec ... ( ale zwykle trzeba też zabić parę mobów bo takie zadania misji )

No wiesz. TW dostaje nawet do 2 patchy na dzień. Ostatnie dwa w piątek bodajże i jeden wczoraj.

trochę nie na miejscu jest porównywać gre którą wydają jej twórcy , a grę która otrzymuje jak nie kupuje te patche wtedy kiedy twórca zdecyduje

Niestety tak to funkcjonuje we wszystkich grach które są w taki sposób wydawane nie spotkałem się nigdy z wyjątkiem

Nie no nie wszystkie da się przebiec bo są tam moby dobrze umieszczone , ale prawda jest taka ze parę da się przebiec ...

Ale to jest oczywistę, że w end-game i na hardach to nie bedzie miało miejsca.

Nie wiem jak głupim trzeba być żeby w to wierzyć i w kółko powtrarzać.

Nie karmić trolli:

Alexstrasza i MysleWiecJestem

Nie no nie wszystkie da się przebiec bo są tam moby dobrze umieszczone , ale prawda jest taka ze parę da się przebiec ...trochę nie na miejscu jest porównywać gre którą wydają jej twórcy , a grę która otrzymuje jak nie kupuje te patche wtedy kiedy twórca zdecytuje

OK, przesadziłem porównanie faktycznie. Jednakże jest to swego rodzaju informacja jak pracuje developer-wydawca TW. :)

I co najgorsze w instancjach (te, które widziałem)...1-2 bossy...really?!