Kłamcą jesteś Ty. "Gra nastawiona na end-game" Grałeś na end-game? Chyba grindowałeś do lvl capu i tyle end-game widziałeś."Początkowe strefy zaniedbane na rzecz end-game" OK, to po co w ogóle produkują tę grę?"Poprawki z tygodnia na tydzień." Dobre."6-poziomowe instancje (naprawdę trudne)" OK, widocznie do tego end-game doszedłeś...facepalm."Wiele osób gra i sobie grę ceni i cieszy się z coraz nowszym patchem widząc zmiany." Ekhem.Pozdrawiam i już nie piszę z Tobą.
Kolejny idiotyczny post powtarzany 20 razy tylko, zeby "wyjśc z twarzą".
End-game jest wyraźny przez ogromne możliwości rozwoju postaci jak i ekwipunku, nie musiałem wbijać maksymalnego poziomu bo już na Juno Gallery widać, że nie jest to kolejna casulowa dla emerytów.
Widać także, rozwiniety system PVP który przekłada się na end-game i jest jednym z głównych jego czynników. Także RuneWaker producent RoM, gry jednym z najlepszych end-gameów ever na pewno nas nie zawiedzie i chyba mało kto w to wątpi.
Poprawki tak jak pisałem są 2 razy w tygodniu i powtarzać się nie będę, debilne płaczkowate posty to na forum RoM ---->
Jeśli już easy na instancji na 38 poziomie wymaga 2 graczy z jakimś 45 to raczej one łatwe nie są i założone są na 5 osób z 40 lvlem mogących dropić sobie ekwipunek. Tu tak samo można porównać RoM gdzie każdy wie jaki poziom trudności prezentowały easy jaki normal a jaki hardy. Tutaj dodatkowo dojdą jeszcze 3 inne w tym scalujące instancje z naszym poziomie.
Tak wiele osób sobie ceni, wszyscy w gildii (20 osó
miało 30+ i grę bardzo zachwalali wiec nie jest to mój zaden wymysł. Także zakupili już founder packi w tym te za prawie 300 złoty.
Swoje bajki o niegrywalnej grze zachowaj dla siebie kłamco i marny trollu z iq nieprzekraczącym iq buta.
Dla porównania twojego myślenia tak wygląda end-game runes of magic:
Rozkład poziomu instancji w DP jest taki sam jak w RoMie.
Na początku banalne z losowym trashem i jednym bossem a kończące wiadomo na czym i na jak skomplikowanych taktykach.