Dragon's Prophet [bez trollingu]

Ale to jest oczywistę, że w end-game i na hardach to nie bedzie miało miejsca.Nie wiem jak głupim trzeba być żeby w to wierzyć i w kółko powtrarzać.Nie karmić trolli: Alexstrasza i MysleWiecJestem

haha wrózbita sandworm

Ziomek nie dotarłeś do end-game'u a wypisujesz rzeczy o instancji na której nie byłeś.,

Zresztą jeśli chodzi o taktyke to DP jest dla debili którzy jarają się no- targetem i spamowaniem myszy.

Jedyne gre z instancjami taktycznymi to Runes of Magic, World of Warcraft i Rift. Inne gówniane no-targety mają system full dps i taka to taktyka.

Jednakże jest to swego rodzaju informacja jak pracuje developer-wydawca TW.

Pracuję tak, że jest to chyba pierwsze mmo 3d które jest prawie na równi wydawane z krajem producenta.

Pisze 3 razy: skończ swoje płacze.

I co najgorsze w instancjach (te, które widziałem)...1-2 bossy...really?!

Juno to pierwsza prawdziwa insta i jest ich 5? O_o

Nawet na podstawach się nie znasz.

Pracuję tak, że jest to chyba pierwsze mmo 3d które jest prawie na równi wydawane z krajem producenta.Pisze 3 razy: skończ swoje płacze.

To MMOcrapRPG jest pierwsze pod każdym względem wg Ciebie. Facepalm.

Juno to pierwsza prawdziwa insta i jest ich 5? O_oNawet na podstawach się nie znasz.

Nie byłem tam akurat. (wipe). Skoro pierwsza prawdziwa, to reszta to co? Też "cięcia"? To może niech od razu zrobią jedną a porządną instę, co będziemy farmić rok, bo aż będzie ociekała innowacją.

To MMOcrapRPG jest pierwsze pod każdym względem wg Ciebie. Facepalm.

No niestety tobie pozostają tylko głupie pyskówki :)

Ja uważam, że nie ma co się kłócić z Sandwormem.

Aktualnie Dragons Prophet jako gra na 2013 niczym się nie wyróznia. Zamiast tracic kase i czas na reklamowanie gry w TV mogli by się zająć naprawą bugów, animacji i inteligencji bossów bo to kompletnie leży. Już w takim RaiderZ bossy myślały a nie bezsensownie biegały.

Craft w tej grze leży : W romie był dobry jeśli chodzi o Alchemie i Gotowanie. Do tego robiło się intrumenty. Ta gra wygląda jakby chciała być kopią roma ze smokami na lepszej grafice, ale to nie przejdzie.

Optymalizacja ssie i to grubo na GTX 660 mam full detalach 40 fps, w miastach 30 i co ? W takim GW 2 podczas expienia na otwartej przestrzeni miałem grubo 65 fpsów, a grafika i animacje dużo ładniejsze.

Ogólnie Runes of Magic - jak na 2008 roku to naprawdę była świetna gra, bez wątpienia najbardziej rozbudowana gra free to play z za***istym systemem statowania.

DP jak na 2013 to marna kopia tego co było 5 lat temu.

Ja uważam, że nie ma co się kłócić z Sandwormem.Aktualnie Dragons Prophet jako gra na 2013 niczym się nie wyróznia. Zamiast tracic kase i czas na reklamowanie gry w TV mogli by się zająć naprawą bugów, animacji i inteligencji bossów bo to kompletnie leży. Już w takim RaiderZ bossy myślały a nie bezsensownie biegały.Craft w tej grze leży : W romie był dobry jeśli chodzi o Alchemie i Gotowanie. Do tego robiło się intrumenty. Ta gra wygląda jakby chciała być kopią roma ze smokami na lepszej grafice, ale to nie przejdzie.Optymalizacja ssie i to grubo na GTX 660 mam full detalach 40 fps, w miastach 30 i co ? W takim GW 2 podczas expienia na otwartej przestrzeni miałem grubo 65 fpsów.

Prawda, prawda i prawda. Niewiele się już zmieni do czasu oficjalnej premiery, gdyż silnik sam w sobie jest strasznie ograniczony i prymitywny.

Prawda, prawda i prawda. Niewiele się już zmieni do czasu oficjalnej premiery, gdyż silnik sam w sobie jest strasznie ograniczony i prymitywny.

Troll popiera trolla i karuzela sie kręci.

Mógłbym rozłożyc ten post i argumentować każdy jego punkt po czym byście skonczyli dyskusję lub zaczlei trolling w inną stronę ale mi się nie chce bo robiłem to już z 5 razy (Corvin cały czas pisze to samo).

Najśmieszniejsze jest to, że Mysliciel jest sam fanem DP (z cała gildia z Runesa SPQR[najlepsza na serw] przechodzi do dragona) i trolluje dla beki a ty myslisz ze on to pisze bo tak mysli xD

Nic tu do roboty nie mam ^^

A i dzięki, że już sprawdziłeś silnik DP ^^ Twoje posty to taki bełkot, że aż śmiać mi się chce.

Zresztą jeśli nie doszedłeś do Juno Gallery (35p) to nie wiem czego ty tu szukasz i tylko potwierdza się to, że jestes debilem zaczynający dyskusje o czyms o czym nie masz pojecia.

Ja również mam wielkie nadzieje, że ta gra zdobędzie moje serce. Zamierzam w pełni się cieszyć grą zaraz jak wystartuje OB. Po prostu wyrażam swoje zdanie.

No ja również wyrażam swoje zdanie, mam nadzieje, że bugi naprawią i wszyscy będzie razem w gildii rozgryzać taktyki na instancjach i świetnie się bawić podczas rozmów na mumble :)

Ja również mam wielkie nadzieje, że ta gra zdobędzie moje serce. Zamierzam w pełni się cieszyć grą zaraz jak wystartuje OB. Po prostu wyrażam swoje zdanie.

Ty nie wyrażasz swojego zdania tylko bełkoczesz o rzeczach o których nic nie wiesz. To jest róźnica.

A i dzięki, że już sprawdziłeś silnik DP ^^Ty nie wyrażasz swojego zdania tylko bełkoczesz o rzeczach o których nic nie wiesz. To jest róźnica.

Nie masz pojęcia czym się zajmuję, co wiem, więc daj sobie spokój.

Chylę czoło przed pracownikiem Runewakera.

Chylę czoło przed pracownikiem Runewakera.

No wiesz...wszelkie poważne modyfikacje domowe do najróżniejszych tytułów (nie MMORPG) są lepsze niż produkcje "wysokobudżetowe".

Ja miał bym dla was fajną propozycję zamiast tu jechać po grze zróbcie sobie rozpiskę rzeczy które się wam nie podobają i na forum oficialne :) , dalej będzie zależało tylko od twórców gry czy przyjmą wasze zmiany ^ ^

możecie nawet napisać po polsku wtedy po prostu ktoś wrzuci to przez google translate :)

akurat atmosfera na forum w tej chwili tam nawet nadaję się do takiej ciężkiej rozmowy skoro ludzie i tak jeszcze mają nerwy po patchu i są ciekawe dyskusje

Ta jedna wypowiedz prowokuje do kłótni i napinki :)

ja miał bym dla was fajną propozycję zamiast tu jechać po grze zróbcie sobie rozpiskę rzeczy które się wam nie podobają i na forum oficialne , dalej będzie zależało tylko od twórców gry czy przyjmą wasze zmiany ^ ^możecie nawet napisać po polsku wtedy po prostu ktoś wrzuci to przez google translate

Wątpię, że uwzględnią sugestie Europy. Najwyżej samo Infernum będzie skore przyjąć zmiany w Item Shopie na P2W i podniesie ceny diasów na życzenie.

PS Przestań używać emotikon, bo Cię polubię. :P

EDIT: Nareszcie...dziecko poszło spać.

Wątpię, że uwzględnią sugestie Europy. Najwyżej samo Infernum będzie skore przyjąć zmiany w Item Shopie na P2W i podniesie ceny diasów na życzenie.PS Przestań używać emotikon, bo Cię polubię.

twoje teorie spiskowo o dyskryminacji europy wraz z iluminatami i jaszczurami z kosmosu ----> http://board.runesofmagic.com/

EDIT: Nareszcie...dziecko poszło spać.

Dziecko zmiażdżyło cie w dyskusji a tobie zostały jedynie argumentum ad personam. To świadczy kto tu ma gorzej w głowie poukładane.

Dziecko zmiażdżyło cie w dyskusji a tobie zostały jedynie argumentum ad personam. To świadczy kto tu ma gorzej w głowie poukładane.

Zapewne jestem bardziej dojrzały niż Ty i nie interesują mnie rzeczy typu "miażdżenie w dyskusji." Tak samo jak "kozaczenie", czy "hejt". To nie moje klimaty kolego.

Bo nikomu sie juz nie chce z toba kłócić bo cały czas o tym samym piszesz. "Super end-game" - do którego nawet nie dotarłeś, "super system ulepszania ekwipunku" - A Romie byl 100 razy lepszy, zreszta ta gra bedzie p2w bo wiecej jest niemcow niz innych graczy.

Ktos cos napisze to zaraz jest atakowany przez ciebie.

Zapewne jestem bardziej dojrzały niż Ty i nie interesują mnie rzeczy typu "miażdżenie w dyskusji." Tak samo jak "kozaczenie", czy "hejt". To nie moje klimaty kolego.

Ta wstawiajac sobie damskie cosplaye jak napalony gimnazjalista ^^

Twoja dziedzina to gadanie o rzeczach o ktorych nic nie wiesz, kłamanie i inne spiski.

Więc się nie dziwie, ze miażdzenie w dyskusji nie jest dla ciebie skoro zaczynasz je z wiedzą wysokości parteru jak typowy troll lub idiota.

"Nie znam się to się wypowiem".

Bo nikomu sie juz nie chce z toba kłócić bo cały czas o tym samym piszesz. "Super end-game" - do którego nawet nie dotarłeś, "super system ulepszania ekwipunku" - A Romie byl 100 razy lepszy, zreszta ta gra bedzie p2w bo wiecej jest niemcow niz innych graczy.Ktos cos napisze to zaraz jest atakowany przez ciebie.

No fajnie :D Ty te posty zapisujesz w notatniku?

Ta wstawiajac sobie damskie cosplaye jak napalony gimnazjalista ^^

Facepalm. Masz problem z samym sobą.