Dragon's Prophet [bez trollingu]

No fajnie Ty te posty zapisujesz w notatniku?

Niee, dzis wstawialem tego windowsa 8 to nawet nie wiem gdzie notatnik bo nie ogarnąłem tego systemu jeszcze. (chociaż moge wejsc uruchom - notepad)

A ty swoje posty chyba bierzesz z notatnika bo cały czas to samo piszesz.

Niee, dzis wstawialem tego windowsa 8 to nawet nie wiem gdzie notatnik bo nie ogarnąłem tego systemu jeszcze. (chociaż moge wejsc uruchom - notepad)A ty swoje posty chyba bierzesz z notatnika bo cały czas to samo piszesz.

No bo wklejam odpowiedzi które już ci pisałem w dwóch poprzednich tematach odpowiadając na te same posty.

Możecie przeczytać nazwę tematu bo chyba trochę zaczynacie od niego odchodzić :)

Widocznie skończyły się marne argumenty i kłamstwa.

Widocznie skończyły się marne argumenty i kłamstwa.

Wreszcie się przyznałeś.

To kto w końcu kłamie, a kto mowi prawde bo nie rozumiem ?

Xeir kłamie.

Xeir kłamie.

Xeir to Veirek z forum DP ? Ogólnie ziomek Veirek nie pisz nic po angielsku po kaleczysz tam nikt cie nie rozumie.

Sandworm. Może nie tyle co kłamie, lecz wyolbrzymia wszelkie "systemy i innowacje" DP, które i tak będą biedne w finalnym wydaniu. Jakby to napisać...fanboy po prostu. Hype musi być!

Xeir to Veirek z forum DP ? Ogólnie ziomek Veirek nie pisz nic po angielsku po kaleczysz tam nikt cie nie rozumie.

Rozumieją. Nie każdy zna angielski i to rozumiem w pełni. Ważne, że wie jak się posługiwać translatorem. Dobrze, że pisze i zgłasza bugi. Za to Cię Veirek szanuję.

Sandworm. Może nie tyle co kłamie, lecz wyolbrzymia wszelkie "systemy i innowacje" DP, które i tak będą biedne w finalnym wydaniu. Jakby to napisać...fanboy po prostu. Hype musi być!

No z tym się zgodze w 100%. DP nie ma nic innowacyjnego oprócz treningu smoków (ktory i tak jest niedorobiony). Reszta rzeczy to zwykłe kopiowanie funkcji z roma. Mnie ciekawi czy rifty dodadzą tej gry bo widać nie mają już pomysłu jak rozbudować end-game to daja instancje z 2 bossami u których AI kompletnie leży,

Oj tłumacz sobie tłumacz i nadal pisz głupoty... Szukając wytłumaczenia na brak argumentów.

Jedyną osobą która w tym temacie jawnie kłamała jesteś ty. Mysliciel nie kłamie lecz trolluje.

Ta corvin, system walki, domki, ligii itd. są skopiowane z RoM :) A trolluj sobie z tą kaleką umyslową od cosplayów.

Mysliciel nie kłamie lecz trolluje.

Nie trolluje, wyrazam swoją opnie na temat gry Dragons' Prophet. Moja opinia zawsze jest przemyślana i przestawiona mocnymi argumentami. I co najważniejsze moja opinia jest obiektywna.

Nie trolluje, wyrazam swoją opnie na temat gry Dragons' Prophet.

Ten tekst to największy troll w tym temacie xD

Dobra ziomy idę jakąś kolacje ogarnąć bo głodny się zrobiłem.

Gdy wystartuję Open Beta to zakładam gildie dla ogarniętych graczy z roma. Ten kto nie robił taktycznie Origin to nie ma wstępu hehe.

To sie nazywa full ogar nie to co w DP ze boss w ogóle nie myśli. A skoro nie myśli to go nie ma.

Dobra ziomy idę jakąś kolacje ogarnąć bo głodny się zrobiłem.Gdy wystartuję Open Beta to zakładam gildie dla ogarniętych graczy z roma. Ten kto nie robił taktycznie Origin to nie ma wstępu hehe. To sie nazywa full ogar nie to co w DP ze boss w ogóle nie myśli. A skoro nie myśli to go nie ma.

Ja niestety zawitam do międzynarodowej gildii typu role-play.

Dobra ziomy idę jakąś kolacje ogarnąć bo głodny się zrobiłem.Gdy wystartuję Open Beta to zakładam gildie dla ogarniętych graczy z roma. Ten kto nie robił taktycznie Origin to nie ma wstępu hehe.To sie nazywa full ogar nie to co w DP ze boss w ogóle nie myśli. A skoro nie myśli to go nie ma.

Zawsze lubiłem filmy karolka za dobrą muzykę.

I skończ trollować z tym DP bo bossy są bardziej inteligentniejsze od tych z RoM.

Z tym się zgodzę , sporo moich pierwszych postów tam było zbytnio na odwal się pisane , bądź tu tez nie zwracałem uwagi( jestem osobą która zwykle edytuje swój post wiele razy , bo pierwszy raz go napisała za szybko )

Rozumieją. Nie każdy zna angielski i to rozumiem w pełni. Ważne, że wie jak się posługiwać translatorem. Dobrze, że pisze i zgłasza bugi. Za to Cię Veirek szanuję.

W tym akurat trochę straciłem zapału , nie dość ze zgłaszasz to nie wiadomo czy nie zostało już zgłoszone przez SOE , lub taiwańską wersje, to jeszcze pomoc z nudów osobą na forum( i dogryzanie adminowi), całe szczęście ze na dniach będzie "oficialna premiera" ( od dziś do ściągnięcia piracka) METRO: LAST LIGHT , i się trochę z dystansuje :)

z tym się zgodzę , sporo moich pierwszych postów tam było zbytnio na odwal się pisane

0 spiny. TO sandworm napisał ze kłamiesz to cie zaatakowałem. Przepraszam.

z tym się zgodzę , sporo moich pierwszych postów tam było zbytnio na odwal się pisanew tym akurat trochę straciłem zapału , nie dość ze zgłaszasz to nie wiadomo czy nie zostało już zgłoszone przez SOE , lub taiwańską wersje, to jeszcze pomoc z nudów osobą na forum, całe szczęście ze na dniach będzie "oficialna premiera" ( od dziś do ściągnięcia piracka) METRO: LAST LIGHT , i się trochę z dystansuje

To fakt, nie wiadomo co zgłaszać. Ja zgłaszam wszystko in-game. Sprawniej.

Dobry sposób na naukę języka jest właśnie obcowanie (nawet na forum) z osobami posługującymi się tym językiem.

z tym się zgodzę , sporo moich pierwszych postów tam było zbytnio na odwal się pisane

0 spiny. TO sandworm napisał ze kłamiesz to cie zaatakowałem. Przepraszam.

I skończ trollować z tym DP bo bossy są bardziej inteligentniejsze od tych z RoM.

Haha bossy w DP są inteligente ? Przeciez one po tym nowym systemie uników nie wiedza gdzie maja biegnąć....