Dragons Prophet!

niestety nie mam żadnych urojeń :)

2.5 szybsze Szkolenie obojętnie jak na długi czas masz ustawiony : za 2000 diamentów

Odblokowanie Nowej zakładki Skillów za 100 dialemtów

Połączenie Gemów za 150 złota i 20 diamentów

Edit@ Jak widać trochę zmieniłem mój post , wole jak tak wygląda ; )

niestety nie mam żadnych urojeń 2.5 szybsze Szkolenie obojętnie jak na długi czas masz ustawiony :Odblokowanie Nowej zakładki SkillówPołączenie Gemów

1.Hmmm smoki i tak mają chyba ograniczony stopień rozwoju do którego można dojść szybko bez wydania grosza, więc jeśli ktoś nie myśli to wyda na to kase bo na takich ludziach zarabia F2P.

2.Ta zakładka nic nie zmienia i w niczym nie pomoga zresztą 100 dias to jakieś 3 złote.

3.Nie wiem jak ty to łaczysz u mnie jest za darmo.

Zresztą ciąglę mikropłatności są nerfione i raczej to oczywiste, że coś kosztować musi.

ale grunt ze wiemy ze nie mam urojeń ^ ^

Edit Down@

Po prostu chciałem pokazać koledze ze wszystko co mówiłem wcześniej to nie urojenia , :)

Chłopaki nie ma, co się tak podniecać. Gra może się jeszcze zmienić o 360 ‘ Jeszcze mają dużo roboty przed sobą a Wy już jojczycie, że tak źle
:P
Chłopaki nie ma, co się tak podniecać. Gra może się jeszcze zmienić o 360 ‘ Jeszcze mają dużo roboty przed sobą a Wy już jojczycie, że tak źle

Oczywiście, nawet obecnie diasów nie ma. Zresztą pewnie te ceny w dużej mierze przyszły z clientem z TW bety.

A co do gemów to teraz się przeszedłem i sprawdziłem:

Za gold po wsadzeniu 2 runek INT 7 otrzymasz losowo albo rune 9 albo 10. (mi wyszedł 10 więc szansa jest duża)

A za 20 dias jest pewne 10. Więc wszystko w grze jest do zrobienia jak na razie za darmo lecz dzieciaki z kompleksem mniejszości będą ładować grubą kasę, zeby się pochwalić w gimbazie jacy to są wykoksani w tydzień B) . Chociaż i tak to jest nie możliwe bo potrzebują dużo gemów a je trzeba farmić

Także diasy zapewne będzie można kupić za gold od graczy lub nawet u NPC (mniej opłacalnie).

Jak nie ma diasów na Tajwanie są, i nie 1tys tyko juz 10tys (odnawiają się co 5min ^^). Tak na prawdę nie am co się oszukiwać jak ktoś będzie chciał wykokosi szybko postać diasy będzie musiał doładować(albo przynajmniej na początku grac po 12h dziennie hehe). Na pewno niezbędne będzie wykupienie wszystkich miejsc na smoki. Mam porównanie wersja tw gdzie można to zrobić i to już w tym momencie jest inny poziom postaci, więcej smoczych umiejętności na starcie b.ułatwia grę :)

Jak nie ma diasów na Tajwanie są, i nie 1tys tyko juz 10tys (odnawiają się co 5min ^^). Tak na prawdę nie am co się oszukiwać jak ktoś będzie chciał wykokosi szybko postać diasy będzie musiał doładować(albo przynajmniej na początku grac po 12h dziennie hehe). Na pewno niezbędne będzie wykupienie wszystkich miejsc na smoki. Mam porównanie wersja tw gdzie można to zrobić i to już w tym momencie jest inny poziom postaci, więcej smoczych umiejętności na starcie b.ułatwia grę

Jest jakieś ograniczne co do skilli? Bo w sumie 6 smoków mających po 2 skill to aż 12.

Zresztą na sam początek wystarczy tylko smok z leczeniem :P

A i czy po jednym oblokowaniu mamy już zakłądkę na stałe?

To ja jeszcze dołączę się z pytaniem. Wie może ktoś po ile smoki będą? Bo może się skusze na takiego wypasionego, co za mnie do pracy będzie latał i traw kosił
:)

Na stałe, limit na pasku to 5-6 na raz.

Na stałe, limit na pasku to 5-6 na raz.

No to właśnie fajnie, że gra trochę sprowadza się do B2P. Wykupienie slotu u nas to 10 dias (O_o 30 groszy jeśli przeliczać że w SOE 2k dias to 19$).

Każdy diasy będzie musiał kupić ale nie będzie musiał ich wcale dużo wydawać. Mam nadzieje, że tak zostanie.

I podpinam się o pytanie, czy w IS są szybsze mounty?

Cześć mam pytanie. Dostałem beta key na maila, aktywowalem konto na stronie i mam tam coś w stylu 5% na 100% i coś tam że mogę zapraszać znajomych ble ble...i oczywiście swój link. I Teraz sedno pytania. Mogę już normalnie grać na tym koncie czy muszę mieć 100%?. Bo jak mam zapraszam z 50+ znajomych to będę miał lipe bo tylu nie znajde ;/. a na tego keya czekałem z 2 tyg. Z góry dzięki za odp.

PS. Prosiłbym jeszcze o bezpośrednie linki do downloadu ;/.

Dostałeś klucz, a nie wiesz jaki ? Zakładasz konto na stronie, wpisujesz klucz naciskając na Redeem Beta Key i tyle.

Jeśli otrzymałeś klucz do Closed Bety to status od raz wskakuje Ci na 100%

A jak otrzymałeś klucz na stress test (W ogóle na stress trzeba klucz ? ;o ), to jutro będziesz mógł zagrać od godziny 16 do 22, clienta pobierasz stąd. Warto pobrać clienta i zalogować się w tym dniu "we will also raffle off 100 Closed Beta keys among everybody who logs in on this day."

Ma ktos moze rozpiske skilli oracle,tzn chodzi mi ile ona moze miec heali?

Ma ktos moze rozpiske skilli oracle,tzn chodzi mi ile ona moze miec heali?

W smokach masz coś w stylu:

-Odnawia XXX HP podczas walki.

-Odnawia XXX HP po walce

-Regeneracja odnawiajaca XXX co sekunde

Poszukuj tych skilli najlepiej na początkowych mapach bo to bez roźnicy na którym poziomie złapiesz smoka.

Co do talentu to nie wiem.

aha,wlasnie chodzilo mi o tree oracle a nie o smoki ale dzieki :P

aha,wlasnie chodzilo mi o tree oracle a nie o smoki ale dzieki

Dlatego napisałem, na dolę, że o talencie nic nie wiem.

Ale chyba leczenie będzie bardziej brane od smoczych skilli a nie z drzewka. Przynajmniej to tak wygląda obecnie.

aha...a cos slyszalem,ze smok moze uzywac skille przez 40 sekund w walce czy cos takiego?

aha...a cos slyszalem,ze smok moze uzywac skille przez 40 sekund w walce czy cos takiego?

ehhh :D

Każdy smok ma parę rodzai skilli i jedne z nich są przeznaczone tylko dla nas, które są zwykłymi skillami możliwymi do użycia bez przywoływania smoka.

Naciśnij K --> Dragon Soul Skills --> wrzuć skille na pasek akcji i użyj

tadam!

oo 100 postów, teraz mogę mieć własne zdanie według mistrza mentora Pana Xaourusa.

Łee zrobiłem reloga i teraz nie mogę wbić ;/

Tak patrzę na tą rozpiskę to przed open betą będzie tylko 1 patch ? coś mało :P Miejmy nadzieje, że ten jeden patch wyeliminuje wszystkie bugi i przetłumaczy grę na angielski w 100%,.

Łee zrobiłem reloga i teraz nie mogę wbić ;/Tak patrzę na tą rozpiskę to przed open betą będzie tylko 1 patch ? coś mało Miejmy nadzieje, że ten jeden patch wyeliminuje wszystkie bugi i przetłumaczy grę na angielski w 100%,.

Na pewno coś będzie, ale sami nie wiedzą kiedy.

Raczej nie wypuszczą gry w języku SYSowym i bez dubbing.