kurde czyli jak mam na tym pasku zaledwie 5% a nie 100% to nie pogram na CBT?
Dragons Prophet!
@ up Jutro pograsz na stress teście.
A w Tajwanie prawdopodobnie 8 maja rozpocznie się Open Beta. Czyli u nas pewnie pod koniec maja.
No Stress to chyba 1 dniowy a ja myślałem że zostane już przy tym do końca bety ;/
malo skilli jest w tej grze troche
malo skilli jest w tej grze troche
No ze smoków możesz mieć jakieś 30 do wyboru, z talentu dochodzi ci jakieś 15-25 i podstawowych masz jakieś 10. Zresztą będa ciąglę dodawane i balansowane bo obecnie często używa się głównie jednego comba do normalnego ataku.
To po co miec skille jak sie ciagle uzywa 1 lol?
To po co miec skille jak sie ciagle uzywa 1 lol?
Dużo skilli to typowe skille taktyczne na instancje i PVP (stuny, spowalnia itd.). Talenty rozwijają niektóre umiejętności robiąc je bardzo użyteczne. Skille są wciąż poprawiane.
Nie uzywa się jednego, ja akurat stosuje na mobach(~10 sztuk) taktyke: Torando (1), Dragon Raid combo (2) Strzał (3) do leczenia te skill z niebieskimi strzałami (4). Oczywiście ta kombinacja odnosi się jednie do dużej grupy mobów przy bossach, pvp czy innych taktycznych rozgrywkach będzie trzeba kombinować ze skillami.
Zresztą to i tak używa się tu więcej skilli niż w TERZE, RaiderZ, GW2 czy innych mmo, a na pewno się dużo więcej klika bo jedno combo to naciśnięcie 6 guzików.
Dużo skilli to typowe skille taktyczne na instancje i PVP (stuny, spowalnia itd.). Talenty rozwijają niektóre umiejętności robiąc je bardzo użyteczne. Skille są wciąż poprawiane.Nie uzywa się jednego, ja akurat stosuje na mobach(~10) taktyke: Torando (1), Dragon Raid combo (2) Strzał (3) do leczenia te skill z niebieskimi strzałami (4). Oczywiście ta kombinacja odnosi się jednie do dużej grupy mobów przy bossach, pvp czy innych taktycznych rozgrywkach będzie trzeba kombinować ze skillami.Zresztą to i tak używa się tu więcej skilli niż w TERZE, RaiderZ, GW2 czy innych mmo a na na pewno się dużo więcej klika bo jedno combo to naciśnięcie 6 guzików.
Pograłem troszkę więcej i przyznam, że kolorujesz troche. Z twoim opinii można wywnioskować, że jest to super produkcja. Nie mniej jednak ja mam inne wrażenia. Gra jest aktualnie średnia. Od strony technicznej do Tery i Gw2 jej daleko. Jedyne czym może zachwycić to "lore". Moim zdaniem jest to średniak. Jak będzie premiera to na pewno zagram - pytanie jak długo? Zaznaczam nie jestem fanbojem żadnej z trzech wymienionych powyżej gier.
Pograłem troszkę więcej i przyznam, że kolorujesz troche. Z twoim opinii można wywnioskować, że jest to super produkcja. Nie mniej jednak ja mam inne wrażenia. Gra jest aktualnie średnia. Od strony technicznej do Tery i Gw2 jej daleko. Jedyne czym może zachwycić to "lore". Moim zdaniem jest to średniak. Jak będzie premiera to na pewno zagram - pytanie jak długo? Zaznaczam nie jestem fanbojem żadnej z trzech wymienionych powyżej gier.
Co koloryzuje? Ile skilli używam przy biciu mobów czy, że skill spowalniające i stuny będą potrzebne do PVP czy instancji?
Gra jest aktualnie średnia. Od strony technicznej do Tery i Gw2 jej daleko.
To wciąż beta, optymalizacja jak rzeczy jak efekty i dźwięk są ciągle poprawiane.
Jedyne czym może zachwycić to "lore"
Nie wiem czego szukasz w MMO ale w Dragon's Prophet może zachwycić wiele rzeczy i zachwyciło nie tylko mnie (połowa znajomych wykupiła już founder packi mimo, ze klucz mają od początku - głównie gracze RoMa którzy wiedzą co kupują).
Może jesteś typem gracza który po wbiciu 20 poziomu ocenia całą grę, ale do tego rodzaju MMO trzeba trochę innego podejścia. Tutaj nie liczy się nawet lore, tutaj liczy się to co znajdziemy na end-game i pvp bo po to się gra tak na prawdę w MMO.
A znajdziemy bardzo dużo, to nie GW2, że na samym poczatku dostajesz wszystko i jedziesz do przodu. Tak jak pisałem w telencie masz do odblokowania 30 skilli więc jeśli nie wbiłeś nawet 25 poziomu nie mogłeś odblokować żadnego aktywnego (pierwsze rząd to passywy). To nie także gra casulowa więc nie opiera się na solowaniu, tutaj najważniejszą opcją będzie taktyczna gra grupowa której też nie miałem okazji doświadczyć - instancje, world bossy, eventy.
Także PVP - nie mogłeś tego zrobić ale jak widać będzie one bardzoo rozwiniete jak w żadnej innej grze. Ogromne mapy, duże możliwości w personalizacji skilli i konkurencja o budynki jak i między gildiami.
NIE MOŻNA prawidłowo oceniac Dragon's Prophet przed 65 poziomem. I ja oceniam grę wiedząc co się tam znajdzie wiec nie dziwię się, że to co napisałem moze wydawać się przekolorowane bo nie miałeś okazji nawet tego sprawdzić. Widocznie bety nie są dla ciebie - zwłaszcza takie w której najważniejsze elementy są wyłączone.
Także przy otwartych serwerach gra będzie wyglądała zupełnie inaczej, bo co to za przyjemność grać obecnie w MMO samemu?
Brakuje wam trochę wyobrażenia przyszłości gry i co jest w niej najważniejsze.
Zresztą żeby nie wyszło, iż uważam grę obecnie za idealną. Greg1990 wspomniał o małej ilości skilli z czym się nie zgodziłem bo:
a) Nie ma odblokowanych wszystkich skilli
b ) Skille nie są zbalansowane/rozwinięte przez co jego teoria może wydawać się słuszna na pierwszy rzut oka
Skilli jest naprawdę sporo ale od razu wydaję się, że trzeba pozmieniać ich wartości bo niektórych używa się raz na godzinę. Myślenie na pozór dobre ale jak już też pisałem pewne talenty rozwijają nasze obecne umiejętności (tak jak kiedyś nie używałem niebieskich strzał teraz używam ich w każdej walce). Na stan obecny w Rangerze dodałbym 2-3 razy dłuższy stun do Lighting Strike bo skill mimo, że fajny bo stunuje jak i zadaje obrażenia to mało pożyteczny bo zabiera za dużo energii i wole przyspamić Dragon Raid a przy wbijaniu się pazurami dałbym dwa razy większy dmg co by zmusiło gracza do odskakiwania od mobów a nie stania w kupie. Ale pewnie nie tylko ja to zauważyłem, i albo już pracują nad ulepszeniem tych umiejętności albo pewien z talentów je rozwinie .
TRZEBA MYŚLEĆ PRZYSZŁOŚCIOWO bo bez tego będą nam się podobać tylko gry casulowe które dadzą nam wszystko na samym początku.
czekam na open bete u nas 'x
czekam na open bete u nas 'x
Dziwnie to zabrzmi ale to najlepsze wyjście dla ludzi niecierpliwych.
Tak bo nie będę grał na streesie bo tylko sie nakręce za bardzo przez ten 1 dzien
Tak bo nie będę grał na streesie bo tylko sie nakręce za bardzo przez ten 1 dzien
Nawet nie jeden dzień, Test trwa chyba 6h i wpuszczają po 500-1500 ludzi co godzinę więc niektórzy ostatnio dostali zaproszenie już po.
Kurde;/ Wiesz może skąd wyłapać kluczyk tak żebym mógł grać cały czas? ;/
"Kasanga"
Szukaj w internecie mi się wczoraj udało znaleźć kluczyk.
google - ustawione filtry (dzięki temu znalazłem klucz).
Spieszyc sie spieszyc ok 100 kluczy zostalo dostepu pelna Beta a nie stress test
Stwierdziłem że pomogę i dzięki "Aneb" dostaniecie 1klucz
ALE
Z pośród 10osób (posty 50+) chcących wypróbować grę wybiorę jedną i dam klucz (wygenerowany ze strony podanej przez Aneb'a).
10 osób licząc poniżej (liczę tylko tych co spełniają kryteria)
P.S. Chyba mało wymagam?
Przenosze do innego tematu
Stwierdziłem że pomogę i dzięki "Aneb" dostaniecie 1kluczALEZ pośród 10osób (posty 50+) chcących wypróbować grę wybiorę jedną i dam klucz (wygenerowany ze strony podanej przez Aneb'a).10 osób licząc poniżej (liczę tylko tych co spełniają kryteria)P.S. Chyba mało wymagam?
Ogłoś się lepiej w drugim temacie dotyczącym tylko beta keyów.
Myśle, że tutaj głównie zaglądają ludzie grający już w DP
Śpieszczcie się śpieszcie to nie jest crap NWO tylko solidna produkcja dla kumatych, tutaj nie masz jednej zbroi na pół gry, tutaj masz wszystko czego dusza zapragnie
troche ujowa optymalizacja chyba mam najnowsze sterowniki i7 8gb ramu gfx 660 m (laptop lenovo) i gra muli niemilosiernie ;/