Dragons Prophet!

troche ujowa optymalizacja chyba mam najnowsze sterowniki i7 8gb ramu gfx 660 m (laptop lenovo) i gra muli niemilosiernie ;/

Podobno z nowym patchem ma się to trochę poprawić. Zresztą jak wreszcie dodadzą dystans widoczności, zmniejszenie go powinno bardzoo pomóc nie zaniżając poziomu detali.

Co jakiś czas ulepszają, wcześniej na minimum miałem ogromne ścinki teraz już jest dobrze ale teraz z kolejnym patchem będzie jeszcze lepiej.

W tej grze za***iste, jest to, że wszędzie można wejść :) Nie to co w badziewnej Terze, że same niewidzialne ściany na strefie.

Wczoraj chyba z 2h latałem i zwiedzałem strefy :P W ogóle ktoś się orientuje jak dostać się na "Sky Island" ? bo mapka wygląda ciekawie.

W tej grze za***iste, jest to, że wszędzie można wejść Nie to co w badziewnej Terze, że same niewidzialne ściany na strefie.Wczoraj chyba z 2h latałem i zwiedzałem strefy W ogóle ktoś się orientuje jak dostać się na "Sky Island" ? bo mapka wygląda ciekawie.

Ta zwłaszcza to, że można wchodzić za tekstury :D Coś mi się wydaję, że na pomysł ze smokami wpadli już podczas produkcji.

Sky island? To nie przypadkiem mapki pvp i housingiem? Wejście nad Artecią w Laedis (ikonka instancji i taki wielki strumień czegoś)

Sky island? To nie przypadkiem mapki pvp i housingiem? Wejście nad Artecią w Laedis (ikonka instancji i taki wielki strumień czegoś)

W sensie jak otworzysz mapę to masz do wyboru "Land" i "Sky Island" ale teraz zauważyłem, że ta strefa nazywa się Puresha :P Da się tam teraz wbić ?

Ehh, coś ostatnio często dc w DP mam.

W sensie jak otworzysz mapę to masz do wyboru "Land" i "Sky Island" ale teraz zauważyłem, że ta strefa nazywa się Puresha Da się tam teraz wbić ?

Nie chce mi się włączać gry ale to na 90% mapki PVP. Tak jak pisałem w Laedis masz teleport.

Na jakich ustawieniach pojdzie mi i czy w ogole pojdzie?

Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz ,3 GB RAM

Pójść pójdzie ale na jakich ustawieniach to ciężko stwierdzić przy tak kiepskiej optymalizacji.

Lepiej sam przetestuj :P

@edit

Ktoś chętny na Omati Gorge ? Nie mogę nikogo znaleźć :(

Niby mam dostęp do beta, ale czy wy również macie problemy z prędkością pobierania patchów po instalacji gry? Do ściągnięcia gry używałem FlashGeta, który pozwolił mi pobrać całość w 4h zamiast w 18h. Problem to natomiast pobieranie patcha przez luncher. Jest tego sporo, a transfer to 100 kilo. Istnieje jakaś porada?

Na jakich ustawieniach pojdzie mi i czy w ogole pojdzie?Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz ,3 GB RAM

Lol to ty jeszcze nie grałeś?

Ktoś chętny na Omati Gorge ? Nie mogę nikogo znaleźć

Aj kurde mam zle ustawiony zegarek i myslalem ze jest 10 :D

Istnieje jakaś porada?

raczej nie, obecnie widocznie bardzo dużo osób pobiera grę.

Czekam na tego kolejnego patcha i zaczynam grać :]potestowalem juz grę wcześniej bo od początku mam dostęp do bety. Na bank będę grał magusem <3 wiadomo juz czy ta klasa dostanie castowanie skilli w biegu?...

Greg@ . Mam podobne wymagania i gram na średnich bez problemu.

Ja ściągałem patche dziś o 5 rano to normalnie szło mi po 350 przy necie 2mb ;/.

Czy na tym pójdzie (laptop)?

intel core i5 2.4

4gb ram

geforce gt 520mx 1gb

Czy jedynie o czym mogę myśleć to 10 fps na minimalnych?

EDIT:

Poszło, ale niegrywalne. Ścinka nawet na low i przy niskiej rozdzielczości. Jedynie jakaś stacjonarka mnie ratuje, ale to pewnie w przyszłości.

Czekam na tego kolejnego patcha i zaczynam grać :]potestowalem juz grę wcześniej bo od początku mam dostęp do bety. Na bank będę grał magusem wiadomo juz czy ta klasa dostanie castowanie skilli w biegu?...

Powinni bo Sorc jest obecnie w czarnej d*pie za przeproszeniem - nikt nim nie gra. Archerowi dodali.

To lipa,ze nie ma sorkow lol...n/c

Na Tajwanie gra już w sumie oficjalnie wystartowała ceny chyba bez zmian są jak na razie :) BTW polecam 3 mapkę startową :P jak dla mnie najładniejsza a z tych trzech (taki europejski klimacik).

A co do "maga" na teraz największa wada , ze nie może bić w ruchu lecz nie wiadomo jak na endgame będzie się spisywał.

Osobiście gram wojkiem trochę za bardzo op przy biciu mobów,zobaczymy co będzie dalej... Ogólnie animacje postaci trochę kuleją, ale pomijając to naprawdę dużym PLUS'em gry jest system walki

sprawia wiele frajdy daje dużo satysfakcji. Przy odpowiednim zgraniu da się zabić +- 30 mobów (co będzie się działo na istach ciężko oceniać gdyż prawdziwe instyt dopiero od 40lvl i wymagają party nawet na łatwym ) z lvl'em sporo większym od naszego.

do wszystkich co mają krzaczki zamiast napisów w grze jest już na to fix :) ( informacja z przed chwili z forum )

So please everybody with this problem: Install the font Microsoft Jhenghei

powodzenia !

Athlon x2 3800+ (2gh/core)

2Gb ram

Karta : Radeon 5450 1gb. I gra 10fpsow na 800x600.

Wiem kombajn moze to to nie jest ale z Terą i Swtor'em sobie radzil bezproblemowo. Ba nawet w NWO Na srednich i 1280x1024 chodzi z malutkimi poslizgami.

Postanowiłem odpocząć od neverwintera i wbić do DP, niestety postać została skasowana, był jakiś reset? nakładał mi się patch 1gb

Jeśli był to ok, jeśli nie to uninstall i do kosza z hukiem

kiedy wprowadzali patcha to coś się sypnęło i był restart postaci .. , tego patcha właśnie ściągasz ^ ^

ogółem to wygląda jak groźba ,bo jak może w closed becie występować błąd :)