To ok, od początku równy start
Dragons Prophet!
coś ciekawego dodali włączcie klienta gry , i pierwszy nowy link
coś ciekawego dodali włączcie klienta gry , i pierwszy nowy link
Hehe Dobrze, że wbiłem tylko 22 lvl, a większość czasu poświęciłem zwiedzaniu stref.
Chciałbym zobaczyć minę ludzi którzy drugi raz osiągneli lvl cap ;p
Fajnie byłoby złapać klucz, choć nie sądzę, by gra mnie zachwyciła. Nie ma właściwie nic oryginalnego zbytnio, poza smokami przybocznymi Trochę od wielu MMO mnie odrzuca nieco zbyt tradycyjny system questów. Ale nic, zobaczymy jak zagram...
up@ miałeś 2 dni żeby klucz złapać , 2 dni ...
2000 kluczy ...
Może mi ktoś powiedzieć jak się wkłada gemy, bo nie mogę tego rozpykać
Może mi ktoś powiedzieć jak się wkłada gemy, bo nie mogę tego rozpykać
Naciskasz chyba J.
Chwalą się tym gamplayem na fb i twitterze ^ ^
( typ ma do rozdania 200 kluczy jak się skomentuje byle jak filmik w komentarzach na yt, tylko po co z siebie głupa robić skoro co jakiś czas klucze wypływają na forum oficjalnym , ale trzeba wiedzieć ze te forum istnieje , a sadzać po ilości komentarzy to ta wiedza to jest rzadkość ....)
Na moje Gamplay bardzo naciągany ...
Chwalą się tym gamplayem na fb i twitterze ^ ^( typ ma do rozdania 200 kluczy jak się skomentuje byle jak filmik w komentarzach na yt, tylko po co z siebie głupa robić skoro co jakiś czas klucze wypływają na forum oficjalnym , ale trzeba wiedzieć ze te forum istnieje , a sadzać po ilości komentarzy to ta wiedza to jest rzadkość ....)Na moje Gamplay bardzo naciągany ...
Naciągany? Lol czym? (TAA PEWNIE DALI MU INNĄ GRĘ!!) No moze dali bo już z pełną zawartością.
Ta gra właśnie tak wygląda a nawet i lepiej gdy poświęci jej się parę dni. Koleś rzetelnie przedstawił wszystko co w grze mozemy znaleźć (oprócz PVP), ale lepiej pierdzielić 40 razy o jakiś sztywnych animacjach (co dla mnie jest niezrozumiałe) i o optymilizacji po wbiciu 4 poziomów w stress tescie gdzie na respie było po 100 osób. Kurde ludzie kupcie sobie wreszcie porządne sprzęty bo wszystkie hejty lecą głównie z tego powodu, a to nie problem grywalności a wasza.
hah koleś ma milion subów Wiedzą jednak jak się zareklamować.
Dragon's Prophet nie dla każdego ale na pewno nie można odmówić grze najbardziej rozwiniętego contentu paru ostatnich lat.
Zresztą dla tych co narzekali na ciasne strefy to teraz mogą zobaczyć, że nie kłamałem pisząc że wbijając wyższy level gra wygląda inaczej jesli chodzi o przestrzeń jak i dopracowanie grafiki.
Up@
Po przez słowo Naciągany uważam:
1) Dostawanie 9999 diamentów na pokaż i podobną ilość złota.
2) Dostawanie postaci na pokaż ( grunt ze nie dali mu najlepszych itemów .... )
3) Granie razem z administracją
4) Dostawanie lvli i pokazywanie tylko ładnych stref gry , przeskok z 30lvl na 70 lvl co za problem , przecież tam jest ten smok on fajnie będzie wyglądał !
5) Pokazywanie tylko tych rzeczy które zostały Omówione z Administracją ( archivment , nawet nie otworzył ... ) , poruszanie się dokładnie tam gdzie administratorzy którzy przy nim byli... ( wszystko mieli ustalone .... )
6) Obniżanie Poziomu Łapania Smoków ( widać jak byk , ze pasek łapania 2x za szybko się ładuje....... )
7) Pokazywanie systemu domków i przy okazji "stworzenie"obok smoków byle by to ładnie wyglądało ..
8) Pokazowe atakowanie dungeony który go robiłem sam , a mu pomagali 2 administratorzy którzy zbili letko 90% hp bosa...
Już nie mówiąc ze widać ze komendy rzucali i widać to u niego na chacie ...
Ogółem to wszystko było mniej więcej ustawione , Ułatwione , pokazane żeby wyglądało Ładniej I WŁAŚNIE PRZEZ TO ROZUMIEM SŁOWO NACIĄGANY
Rozumiem zachwycanie się grą , ale ten twój spam po słowie naciągany nie wiem do kogo był ..... , bo raczej nie do mnie. czyli co na pokaż ? , przy pajacować trochę ze piszesz nie wiadomo po co tą samą wypowiedz po raz 6 + ?
a jak do mnie to po co , wiesz ze gram w tą grę nie ? czy co jednak przy pajacować i trochę po chwalić tą grę ? ( gra mi chodzi na najwyższych jak byś chciał dalej cwaniakować ..)
Jak masz mi odpisywać z poziomem jaki pokazałeś wyżej nie rób tego, jak masz zamiar obejrzeć ten film Konstruktywnie, to z chęcią przeczytam, bo sam jesteś graczem tej gry , w pewnym sensie też fanem , ciągle tam siedzę na forum i gram ...
Ps Ogółem podsumowując twoją wypowiedz zawiodłem na twoim poziomie wypowiedzi , żeby gracz bety nie widział takich Ułatwień jakie mu dali ..., Nawet mu Nie dali Nic do leczenia HP ...., tylko skille ułożyli byle by ładniej wyglądały ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit SandWorm znowu pajacujesz i te twoje porównanie "wszyscy zatrzymują się na 20 poziomie" to znowu hejt leci z twojej strony,najpierw atak w moim kierunku ze "mi się gra nie podoba bo mam komputer za słaby" , teraz atak ze widzę wady tej gry ponieważ 'zatrzymałem się na 20 lvl i nie widziałem tyle co ty" zaraz wymyślisz ze nie byłem w Hogwardzie i nie widziałem prawdziwych smoków, ze te w Dp są podobne
lub inne pierdoły byle by hejtować i najlepiej udowodnić ze ja gów wiem , a ty jesteś wielki znawca gry który mówi prawdę ze ona jest taaka piękna , ( czy mówiłem coś ze jest brzydka , ze mi się nie podoba ? , hejt hejt hejt ... )
A obecnie ja mam 32 lvl ( przed wipe był wyższy , teraz głównie skupiłem się na zwiedzaniu napy, zgłaszaniu błędów i pomaganiu na forum... ) , tak dla ciebie informacja jak byś chciał jeszcze o smokach z hogwardu ze mną porozmawiać
(Zaraz pomyśle ze twój przypadek podpada pod jakiś syndrom zakochania się w 2 osobie , tylko w twoim wypadku w grze, lub to wygląda jak jakiś skrajny fanatyzm który jest w niektórych "nowych" kościołach )
A Żebym nie zapomniał :
1) Lol co to ma do naciagania, robił coś z tymi diasami? O_O
Jest różnica między prawdziwym gamplayem z gry , a takim co ustawia się 9999 diamentów zeby to ładnie wyglądało.
2) Na pokaz? Dali mu po prostu wyższy level? O_O Po co mają pokazywać znowu jakieś first looki?
"mają pokazywać" Administracja pokazuje ,nie youtuber , oni wszystko wy-planowali co będzie oglądał na co będzie patrzył....
3) No i? Chyba w DP nie gra się samemu?
Tak tak racja ,w dp gra się z 2 adminami którzy pokonują potwory , czytają w twoich myślach gdzie idziesz , respią ci potwory , zmieniają ci lvl'e , i używają komend i innych żeby tylko ładnie wszystko wyglądało
4)
Idź nakręć Gamplay zwykły i tak po przeskakuj , o przecież ty nie nagrywasz tego dla pieniędzy i reklamy dla gry
5)
Po czym poznać nie kupionego Youtube'ra ? , no nie wiem pokazuje wady gry ?
6)
29:05 szybkość latania mordki proszę porównać (widać tą szybkość klatkowania ...) z normalną grą ( tu nie zarzucisz ze miał większy lvl , czy jakieś tam pierdoły ..)
i proszę to porównać z innym gamplayem:
http://www.youtube.com/watch?v=KXRRv0k-e7w
Powtórzę jeszcze raz jak trzeba być zaślepionym żeby nie widzieć na pierwszy rzut oka ze to wolniej chodzi , nie odlatuje tak , nie rzuca się tak ..., a wręcz klatkuje ...
tak samo to widać na tym smoku w środku filmu jak i na końcu ...
8)
wywnioskowałeś to po czym ? , nie ty zgadujesz i hejtujesz ...
Naciąganypotocznie:1. nierzetelny, nie odpowiadający rzeczywistości;2. zawyżony
@up
robakowi nie przetłumaczysz, to czysty fanboj. Widzi same plusy i nic więcej.
-Ktoś wyżej wspomniał o postaciach co biegają jak kaczki, naciskałeś bieganie w bok? skręt 90stopni w pasie.
-opymalizacja? 7970 3gb, 8gbram, 2500k na 4.4ghz x4, ssd dysk, 1920x1080(28fps)/5760x1080(18fps)
-100osób na respie? co to jest, powinno działać minimum na 15fps
-oceniasz conent gry po wbiciu 30stego któregoś levelu? ostatnio były pociski z twojej strony na ludzi oceniających gre po 20paru levelach, więc zastanów się?
-ta gra nie ma nic "łał" w sobie, zwykła powtórka z rozrywki, odgrzewany kotlet czy jak tam
@robak
Pisałeś, że uważasz tą gre obecnie za idealną. Czyli okrojona CBT Dragon Propeta jest dla Ciebie idealna? Sorry mate ale jeśli tak nisko stoisz to nie ma co z tobą gadać.
Up@Po przez słowo Naciągany uważam:1) Dostawanie 9999 diamentów na pokaż i podobną ilość złota.2) Dostawanie postaci na pokaż ( grunt ze nie dali mu najlepszych itemów .... )3) Granie razem z administracją4) Dostawanie lvli i pokazywanie tylko ładnych stref gry , przeskok z 30lvl na 70 lvl co za problem , przecież tam jest ten smok on fajnie będzie wyglądał ! 5) Pokazywanie tylko tych rzeczy które zostały Omówione z Administracją ( archivment , nawet nie otworzył ... ) , poruszanie się dokładnie tam gdzie administratorzy którzy przy nim byli... ( wszystko mieli ustalone .... )6) Obniżanie Poziomu Łapania Smoków ( widać jak byk , ze pasek łapania 2x za szybko się ładuje....... )7) Pokazywanie systemu domków i przy okazji "stworzenie"obok smoków byle by to ładnie wyglądało ..8) Pokazowe atakowanie dungeony który go robiłem sam , a mu pomagali 2 administratorzy którzy zbili letko 90% hp bosa...Już nie mówiąc ze widać ze komendy rzucali i widać to u niego na chacie ...
1) Lol co to ma do naciagania, robił coś z tymi diasami? O_O
2) Na pokaz? Dali mu po prostu wyższy level? O_O Po co mają pokazywać znowu jakieś first looki?
3) No i? Chyba w DP nie gra się samemu?
4) Nie pokazywał zadnych specjalnyych Map, Wynnedia to średnia mapa - Mapki pod budownictwo czy Laedis są dużo ładniejsze. Zresztą każda mapa jest ładna i są bardzo podobne co do poziomu detali i NIE POKAZAŁ NICZEGO NADZWYCZAJNEGO zwykłe losowe mapy tylko przeskoczyl raz z wiosennej na zimową bo takie róźnice są, mógł jeszcze odwiedzić pustynie.
5) Hahahah a co mógł ci pokazać i zaszkodzić? Ache pokazał ale nie dokładnie bo nie są przetłumaczone? lol Serio pytam co chciałbyś żeby pokazał?
6) Nic nie obniżyli, nie mógł złapać Black Mizy na 50 levelu jak ona ma 40 któryś, zresztą jakoś bpo nieudanej próbie nie widzę, żeby mu się to jakos odnawiało bo musiał przewinąć filmik.
7) BO TO HARD? jezu
Koleś naprawdę u ciebie z myśleniem to nie za bardzo jeśli dla ciebie jest to naciaganie Wybacz, ale gadasz takie głupoty w tym poście jakbyś myślał, że wszyscy zatrzymują się na 20 poziomie?
TO JEST PRAWDZIWA RECENZJA A NIE POKAZANIE 3% GRY NA 1-5 LEVELU. Pokazali większość gry w 30 minut bo to jest najważniejsze więc się nie dziw, ze zmieniali mu level. Naciąganie to kłamanie i pokazywnie jakiś rzeczy których w grze nie ma.
Od razu widać róźnice między polskim youtube a profesjonalistami.
pokazane żeby wyglądało Ładniej
Bo tak wygląda gra w DP? O_O Osobiście gra bardziej mi się podoba jak w nią osobiście gram niż na tym filmie.
@uprobakowi nie przetłumaczysz, to czysty fanboj. Widzi same plusy i nic więcej.-Ktoś wyżej wspomniał o postaciach co biegają jak kaczki, naciskałeś bieganie w bok? skręt 90stopni w pasie.-opymalizacja? 7970 3gb, 8gbram, 2500k na 4.4ghz x4, ssd dysk, 1920x1080(28fps)/5760x1080(18fps)-100osób na respie? co to jest, powinno działać minimum na 15fps-oceniasz conent gry po wbiciu 30stego któregoś levelu? ostatnio były pociski z twojej strony na ludzi oceniających gre po 20paru levelach, więc zastanów się?-ta gra nie ma nic "łał" w sobie, zwykła powtórka z rozrywki, odgrzewany kotlet czy jak tam@robakPisałeś, że uważasz tą gre obecnie za idealną. Czyli okrojona CBT Dragon Propeta jest dla Ciebie idealna? Sorry mate ale jeśli tak nisko stoisz to nie ma co z tobą gadać.
Pan Crap z Hin?
Co ma mi przetłumaczyć jak pierdzieli głupoty? Zresztą co do minusów to oczywiście, że je widzę jak na razie słąba optymalizacja, jeśli nie widziałbym że beda poziomy inst to bym na nie narzekał, gdybym nie wiedział że skille się rozwija i w talenie są nowe to też bym na nie narzekał, gdybył wiedział... I tak dalej ALE JA WIEM JAK TA GRA będzie wyglądać gdy ukończą jej produkcje. Ale lepiej narzekać i pierdzielić farmazony gdy się nie ma pojęcia? Po prostu zazwyczaj mam rację a wasze krytyczne posty biorą się z niewiedzy.
-Biegałem, i zresztą możesz to zobaczyć na jednym z moich filmów, nic specjalnego tam nie zauważyłem? Każdy moze obrucić kamere.
-u mnie komp za 400 złoty - 35 fpsów
-Pokaż mi jakąś grę któa działa tak płynnie w becie (gw2?)
-tylko, ze ja wbijałem 35 level nie dal siebie tylko sprawdzenia jak gra się rowija - głównie talent itd. Zresztą znajomy miał ~50 i to co na end-game bedzi jest wiadome wiec nawet nie trzeba wbijac bo ja to wiem. Inaczej wygląda sytuacja u ludzi którzy nie wiedzą nic o grze.
-Szukasz fajerwerków to idź gdzieś tam ------>
DP to po prostu bardzo dobrze rozwiniete klasyczne MMORPG, jeśli szukasz jakiś szczelanek czy innego syfy to nie tutaj.
Pisałeś, że uważasz tą gre obecnie za idealną. Czyli okrojona CBT Dragon Propeta jest dla Ciebie idealna? Sorry mate ale jeśli tak nisko stoisz to nie ma co z tobą gadać.
Nie jest idealna, będzie po udostępnienu calego contentu i wbiciu high levelu.
Kolejny chłoczyk który hejci grę bo mu się zcina...
Crap z Hin, Mysle wiec jestem masakra sami hejterzy na tym forum ;P
Kurde sracie o te Dragon's Prophet - Runewaker to jest doświadczona firma, taki Runes of Magic jest z 2008 roku, a nadal trzyma poziom do tego w czerwcu wyjdzie Chapter VI w którym będzie 5-6 nowych instancji, gdyby nie Frogster/Gameforge to RoM nadal byłby z jedną najlepszych gier F2P. Więc jeszcze raz powiem, RuneWaker wie co robi moim zdaniem jest to jedna z najlepszych o ile nie najlepsza firma produkująca gry F2P.
To jest dopiero Closed Beta, a gra i tak jest bardzo rozbudowana, zobaczcie jak RW będzie wspierał DP swoimi patchami, gdzie nowy lvl cap będzie pewnie co 3-4 miesiące, więc na nudę w grach od Runewakera nie można narzekać.
Swoją drogą fajna drama, jest co czytać ;P
BTW co do postów wyżej naprawdę nie wiedzę sensu wdawać się z bezsensowne dyskusje
Jutro nowy Patch 1.0.1060 znowu (nr chwilowo większy od tw,a tam już OB ) mam nadziej ze udostępnia 3 strefę startowa, wcześniej już była ale z jakiego powodu nie włączyli jej na serwerze EU( możne przez brak tłumaczenia na angielski bo takowego nie miała).
up@ skoro napisali w newsie w kliencie gry ze udostępnią to pewno tak zrobią , fajnie będzie zwiedzać tą strefę , chociaż pewno na początku będą lagi
edit down@
Mógłbyś normalnie odpowiadać? Nie wiem jaki ma sens edytowanie starego postu jako odpowiedz od postu który jest już przed nim...
Przykro mi ja staram się nie spamować w tematach,, edytować posty zamiast pisać nowe w miarę możliwości , więc w tym wypadku nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu
( jeżeli nie wiesz czemu to się ciesze przynajmniej odwiedzamy inne fora )
Co pajacuje? Po 1 nie atakowałem ciebie wiec znowu masz jakieś urojenia, po drugie ten tekst z 20 levelem wziąłeś zbyt dosłownie.
Jeżeli zaczynasz z kimś rozmowę to wypadało by pisać do kogoś i tylko do kogoś nie , ty tam 20 lvl , ale nie do ciebie do innych
Moze przestaniesz ponownie wypowiadać się o rzeczach o których nie masz pojęcia? Szybkość latania mordki zależy od naciskania przycisków... Tent wój film to koleś grajacy pierwszy raz, ja osobiście przy tych mobkach nie wylatuje mordką poza małe kóleczko...
Sądząc po wypowiedziach osoby która nie ogarniała systemu latania na smokach "czyt: o patrz nie mogę ujezdzać tego smoka ciągle", to raczej ten co kręcił tą recenzję też nie jest starym graczem, i też grał pierwszy raz ....
Ja ci tu dowód daje jako przykład ty mi tu teorie.., która nie widać żeby miała nawet podstawę...,
Jakie masz te wady? prosze wymień... Polski youtube to trzepanie kasy na graniu w gry i wstawianiu 100 filmów z jednej - tutaj koleś zarabia na robieniu recenzji.
Zapraszam do działów dla beta testerów , dział bugi , błędy językowe , i inne , wbrew twojemu zdaniu ta gra nie jest idealna , nikt jest nawet nie ocenił w skali 1/5 na same 5 w odpowiednim dziale ...( ty byś jej 20 dał i się tam ze wszystkimi kłócił ... )
Ogółem co do reszty twoich wypowiedzi widzę ze z grubsza ta rozmowa nie ma sensu ( nie chce mi się przedstawiać wielu innych recenzji gier , żebyś zaraz rzucił coś typu ze to nie jest recenzja czy coś takiego)
, bo jak widać nie dość ze rzucasz się na każdego kto źle wypowie się o grze to jeszcze ,( z chęcią mordu ) to jesteś gotów kłócić się o grę nawet jeżeli to miało by zając parę dni ( kto normalny będzie wdawał się dyskusje dłuższe z tobą na temat tej gry niż parę postów ... )
Ty widzisz tam biel która ci twarz opala , ja widzę szarość
ps : ten filmik oglądałem wczoraj raz , dziś przewiniłem do końca żeby znaleźć tą scenę z łapaniem ,
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Edit SandWorm znowu pajacujesz i te twoje porównanie "wszyscy zatrzymują się na 20 poziomie" to znowu hejt leci z twojej strony,najpierw atak w moim kierunku ze "mi się gra nie podoba bo mam komputer za słaby" , teraz atak ze widzę wady tej gry ponieważ 'zatrzymałem się na 20 lvl i nie widziałem tyle co ty" zaraz wymyślisz ze nie byłem w Hogwardzie i nie widziałem prawdziwych smoków, ze te w Dp są podobne lub inne pierdoły byle by hejtować i najlepiej udowodnić ze ja gów wiem , a ty jesteś wielki znawca gry który mówi prawdę ze ona jest taaka piękna , ( czy mówiłem coś ze jest brzydka , ze mi się nie podoba ? , hejt hejt hejt ... ) A obecnie ja mam 32 lvl ( przed wipe był wyższy , teraz głównie skupiłem się na zwiedzaniu napy, zgłaszaniu błędów i pomaganiu na forum... ) , tak dla ciebie informacja jak byś chciał jeszcze o smokach z hogwardu ze mną porozmawiać (Zaraz pomyśle ze twój przypadek podpada pod jakiś syndrom zakochania się w 2 osobie , tylko w twoim wypadku w grze, lub to wygląda jak jakiś skrajny fanatyzm który jest w niektórych "nowych" kościołach )
Mógłbyś normalnie odpowiadać? Nie wiem jaki ma sens edytowanie starego postu jako odpowiedz do postu który jest już przed nim...
Zresztą zaczynasz takie pisac głupoty, ze aż mi ręce opadają...
Co pajacuje? Po 1 nie atakowałem ciebie wiec znowu masz jakieś urojenia, po drugie ten tekst z 20 levelem wziąłeś zbyt dosłownie.
Wbijając 32 level przeszedłeś tylko jedną mapkę... STARTOWĄ.
Nie miałeś okazji być nawet na Wynydi, ani na mapce zimowej więc nie wiem dlaczego wypowiadasz się o nich.
Jest różnica między prawdziwym gamplayem z gry , a takim co ustawia się 9999 diamentów zeby to ładnie wyglądało.
Jaka róźnica? O_O prosze wytłumacz mi, znowu jakieś urojenia. Chyba, że dla ciebie jest różnicą napis na dole "1000 D".
"mają pokazywać" Administracja pokazuje ,nie youtuber , oni wszystko wy-planowali co będzie oglądał na co będzie patrzył....
Tak bo to jest zwykła recenzja? Deweloperzy przedstawiają mu grę a on wyraża swoją opinie raz dobrą a raz złą.
Tak tak racja ,w dp gra się z 2 adminami którzy pokonują potwory , czytają w twoich myślach gdzie idziesz , respią ci potwory , zmieniają ci lvl'e , i używają komend i innych żeby tylko ładnie wszystko wyglądało
Nie rozumiesz słowa recenzja... Mieli mu dać grę i czekać aż wbije w miesiać 50 level? Kurna człowieku twoje myślenie mnie dobija... Pokonują potwory? Lol co? Co to ma do gry?
Zmieniają level, zeby mógł walczyć z potworami na wyższych strefach? O_o Przywołali smoki, żeby pokazać mi rodzaje w jednym miescu bez latania po wszystkich strefach! WOWWW ALE NARUSZENIE!!
Idź nakręć Gamplay zwykły i tak po przeskakuj , o przecież ty nie nagrywasz tego dla pieniędzy i reklamy dla gry
Nie rozumiem pierwszego zdania.
Wątpie, zeby mu cos zapłacili, on sam zarabia na wstaiweniu tego filmu wystarczającą. Dostanie upominki i wiśta.
Po czym poznać nie kupionego Youtube'ra ? , no nie wiem pokazuje wady gry ?
Jakie masz te wady? prosze wymień... Polski youtube to trzepanie kasy na graniu w gry i wstawianiu 100 filmów z jednej - tutaj koleś zarabia na robieniu recenzji.
29:05 szybkość latania mordki proszę porównać (widać tą szybkość klatkowania ...) z normalną grą ( tu nie zarzucisz ze miał większy lvl , czy jakieś tam pierdoły ..)
Moze przestaniesz ponownie wypowiadać się o rzeczach o których nie masz pojęcia? Szybkość latania mordki zależy od naciskania przycisków... Tent wój film to koleś grajacy pierwszy raz, ja osobiście przy tych mobkach nie wylatuje mordką poza małe kóleczko...
Koleś naprawdę skończ z tymi swoimi urojeniami bo biorą się z twojej niewiedzy na temat gry. Zresztą nie odpowiedział na moje wszystkie pytania.
Ciąglę czekam na te "zawyżenie" bo ja widzę jak koleś gra w grę...
Jutro nowy Patch 1.0.10609 znowu
Można jakiś link?
http://www.dragonspr...erver-10052013/
Z ta strefa to tez nie takie oczywiste wcześniej tez miał być
BTW dla nie wiedzących grę wydaje stary Frogster na + czy - nie wiem bo rom źle prowadzony zaczął być tak naprawdę gdy gamefroge był ju ich zwierzchnikiem, a stało sie to znacznie wczesnej od całkowitego przejęcia (osobiste spostrzeżenie). Jak widać zebrali siły pod nowa marka infernum i nadal działają .
http://www.dragonspr...erver-10052013/Z ta strefa to tez nie takie oczywiste wcześniej tez miał być BTW dla nie wiedzących grę wydaje stary Frogster na + czy - nie wiem bo rom źle prowadzony zaczął być tak naprawdę gdy gamefroge był ju ich zwierzchnikiem, a stało sie to znacznie wczesnej od całkowitego przejęcia (osobiste spostrzeżenie). Jak widać zebrali siły pod nowa marka infernum i nadal działają .
- archers move slower while attacking- Engine update( better graphics)- Arrows are now visible in enemies body when hit.
Duży plus za to.
Mam dylemat czy znowu robić trzecią postać i wbijać 30+ aby sprawdzić hardy
@xeir
To tak jak rozmowa z fanbojem ps3 na temat xboxa. Niektórzy są tak ograniczeni, że widzą tylko jedną strone. Co byś nie powiedział i tak będzie źle.
@xeirTo tak jak rozmowa z fanbojem ps3 na temat xboxa. Niektórzy są tak ograniczeni, że widzą tylko jedną strone. Co byś nie powiedział i tak będzie źle.
>gadaj głupoty nie widząc co się dzieje na gameplayu
>advice powazny użytkownik mmorpg.org.pl
>ON JETS OGRANIOCZNY!!!1111111 NIE ROZMAWIAJ Z NIM!!! (((
O tutaj masz podręcznikowy opis tego zachowania.
Daj mi jakieś argumenty bo jak na razie to coś tam chłapiesz, zresztą ograniczony to jest ten twój troll na serwisie