Dragons Prophet!

@up

Gram w gry MMO od 2004 roku. Jestem w stanie stwierdzić, że ta gra aktualnie prezentuję się najwyżej średnio. Ty natomiast po wbiciu 3Xlvl i przeczytaniu tego i owego twierdzisz, że jest to gra idealna i ma super endgame. Oczywiście sam do niego wcześniej nie dotarłeś no bo w jaki sposób?

@upGram w gry MMO od 2004 roku. Jestem w stanie stwierdzić, że ta gra aktualnie prezentuję się najwyżej średnio. Ty natomiast po wbiciu 3Xlvl i przeczytaniu tego i owego twierdzisz, że jest to gra idealna i ma super endgame. Oczywiście sam do niego wcześniej nie dotarłeś no bo w jaki sposób?

Swoją ocene opierasz na wbiciu 20 levelu gdzie nie wyszedłeś ze startowej tutorialowej mapy grając w niewydaną grę.

Dragon's Prophet jest w dużej mierze kopią Runes Of Magic w którym mieliśmy identyczny end-game (wojny gildii, pvp o flagi, 6 poziomowe instancję) i wszystko wskazuję na to, że gra pozostanie w takiej formie lecz ze znaczącymi ulepszeniami.

Także obecnie, jest tyle informacji, że każdy z podstawowymi umiejętnosciami myślowymi, moze zobrazować sobie koniec gry.

Oceniasz grę gdy nawet nie jest wydana - najważniejsze rzeczy są wyłączone (instancje/ PVP itd) a reszta nieprzetłumaczona - talenty, crafting, Ache itd.

Grafika i optymalizacja jest cały czas poprawiana tak samo jak animacje, efekty, skille czy klasy.

Twoja ocena po 2 godzinach gry (tyle mi zajeło wbicie 20 poziomu) na mapie na której nie mogłeś doświadczyć niczego oprócz mobów jest gówno warta.

Nie masz podstawowego pojęcia o grzę więc nie powinieneś rozpoczynać dyskusji zresztą twoje posty na stronie dawały jasno do zrozumienia, że nawet nie ogarnąłeś podstaw.

"smoki to tylko mounty"

"nie ma gotowania czy alchemii"

itd.

I nie wiem po co to na siłę forsowałeś gdy to czyste kłamstwa?

Nie znam się to się wypowiem! - James007

Oczywiście powtarzam to 20 razy bo niektórzy nie potrafią zrozumieć za pierwszym.

Pozdrawiam.

@up

Ty natomiast nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Ja oceniam gre na stan dzisiejszy. Napisałem aktualnie. Reasumując aktualnie jest to średniak. Ty natomiast uważasz, że aktualnie jest to gra idealna. Mnie to co teraz mamy w ogóle nie kręci.

Dodatkowo sam twierdzisz, że gra jest idealna i idealna będzie na endgame do, którego również nie doszedłeś. Więc jak to jest? Sam oceniasz gre, która nie jest wydana. Dodatkowo twierdzisz, że jej endgame będzie super? Ja oceniam tylko to co teraz mamy i mi wystarczyło kilka godzin by ocenic gre od strony technicznej. Co będzie na endgame to zobaczymy. Powiem szczerze, że po pierwszym filmiku wprowadzającym postać myślałem, że jestem w Metinie.

@upTy natomiast nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Ja oceniam gre na stan dzisiejszy. Napisałem aktualnie. Reasumując aktualnie jest to średniak. Ty natomiast uważasz, że aktualnie jest to gra idealna. Mnie to co teraz mamy w ogóle nie kręci.

Znów kłamiesz mimo, ze już ci to tłumaczyłem. Jaki sens ma powtarzanie?

Na stan obecny gra nie jest wydana i z twoim podjejściem też stwierdziłbym że to średniak gdyż nie masz pojęcia o grze i o tym o czy piszesz.

Gdybym nie widział tego co wiem to napisałbym: mamy mało skilli, słabą optymalizacje, kijowe instancje, gdzie pvp? A po co crafting? Gra nieprzetłumaczona...

Ale na to wszystko jest odpowiedz - pisałem je już wiele razy więc jeśli ich nie znasz to nie widzę sensu dyskusji.

Dodatkowo sam twierdzisz, że gra jest idealna i idealna będzie na endgame do, którego również nie doszedłeś. Więc jak to jest? Sam oceniasz gre, która nie jest wydana. Dodatkowo twierdzisz, że jej endgame będzie super? Ja oceniam tylko to co teraz mamy i mi wystarczyło kilka godzin by ocenic gre od strony technicznej. Co będzie na endgame to zobaczymy.

Nie JEST ale BĘDZIE bardzo dobra, wystarczy udostępnić zawartość i wbić level. Widać, że jesteś nierozumny lub czytać nie potrafisz bo o tym end-game pisałem 5 minut temu? O_o

Powiem szczerze, że po pierwszym filmiku wprowadzającym postać myślałem, że jestem w Metinie.

O tym tutorialu pisałem ile razy? 30?40?

Znów się powtarzasz i jeśli chcesz moją opinię to tutorial powinno się usuną bo zraził i mnie.

Niestety post pod postem bo Xeir znowu mu jakieś urojenia co do spamu :D

Przykro mi ja staram się nie spamować w tematach,, edytować posty zamiast pisać nowe w miarę możliwości , więc w tym wypadku nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu ( jeżeli nie wiesz czemu to się ciesze przynajmniej odwiedzamy inne fora )

Super! W temacie o DP nie można rozmawiać o DP bo to spam... Znowu zaskakuję mnie twoje myślenie. I daruj sobie te odwiedzania inne forum bo odsyłanie wszystkich z chatu zonowego (od tego on jest) na forum jest śmieszne, tak samo jak czepianie się niemców, ze pisza po niemiecku na niemieckim serwerze...

A najśmieszniejsze było to, ze zostałeś oburzony i musiałeś się pluć na chatcie bo ktoś założył gildie lol.

Sądząc po wypowiedziach osoby która nie ogarniała systemu latania na smokach "czyt: o patrz nie mogę ujezdzać tego smoka ciągle", to raczej ten co kręcił tą recenzję też nie jest starym graczem, i też grał pierwszy raz .... Ja ci tu dowód daje jako przykład ty mi tu teorie.., która nie widać żeby miała nawet podstawę...,

Ale umie naciskać guziki? Łapanie smoków (zwlaszcza trzymanie mordki) to prościzna.

Zapraszam do działów dla beta testerów , dział bugi , błędy językowe , i inne , wbrew twojemu zdaniu ta gra nie jest idealna , nikt jest nawet nie ocenił w skali 1/5 na same 5 w odpowiednim dziale ...( ty byś jej 20 dał i się tam ze wszystkimi kłócił ... )

Naucz się beta =/= gra, co maja błędy językowe do gry? Znowu powala mnie twoje myślenie. POKAŻ MI CO JEST NACIĄGANE. Bugów w grze spotkałem może kilka które i tak nie wpływały na rozgrywkę.

Gdzie niby ta ankieta?

Jak mają ocenić grę skoro w nią na dobrą sprawę nie grali?

Ogółem co do reszty twoich wypowiedzi widzę ze z grubsza ta rozmowa nie ma sensu ( nie chce mi się przedstawiać wielu innych recenzji gier , żebyś zaraz rzucił coś typu ze to nie jest recenzja czy coś takiego), bo jak widać nie dość ze rzucasz się na każdego kto źle wypowie się o grze to jeszcze ,( z chęcią mordu ) to jesteś gotów kłócić się o grę nawet jeżeli to miało by zając parę dni ( kto normalny będzie wdawał się dyskusje dłuższe z tobą na temat tej gry niż parę postów ... )

Po prostu nie masz pojęcia o czym piszesz a się wypowiadasz. Odnieś się do mojej wypowiedzi o diasach, mapach i co zostało zawyżone?

Pierdzielisz a teraz próbujesz ucieć od dyskusji dennymi tekstami argumentum ad personam.Jak zaczynasz to kończ a nie odpowiadasz na 1/3 mojego postu i niedługo skończy się na zdaniu.

Aa i daj mi te recenzje...

Wcześniej miałeś tak duuużo do powiedzenia,a sypałeś "naciągnięciami" jak z rękawa.. Po prostu nie ogarniasz gry co już nie raz w tym temacie zauważyłem.

Podsumowując Dragon's Prophet:

Gra która wydaję reklamy w tv, a nie ma czasu na naprawę błędów i poprawienia optymalizacji jest z góry przesądzona na porażkę. Dragon's Prophet jest bardziej przereklamowany niż ? Nawet nie wiem co, bo większego "przereklamostwa" nie ma.

Wady:

Słaba optymalizacja gry

Brzydka grafika nawet na najwyższych ustawieniach

Biedny kreator postaci

Sztywne, drętwe animacje MASAKRA gorszych animacji to ze świecą szukać

No target który nie jest w pełni no targetem (wystarczy kliknąć y i mamy zwykły target p and c)

Wąskie strefy w których można dostać mózgo yebu

Strefy są liniwe prowowadzą od punku A do Punktu B - nie ma innej możliwość w tej grze idziemy tylko do przodu

Większość mobów wygląda tak słabo

Żałosne animacje skilli - no serio.. widzieliście animacje maga ? masakra

O optymalizacji już pisałem, ale napisze jeszcze raz OPTYMALIZACJA GRY JEST TRAGICZNA.

Instancje, dungeony i inne - To co wyróżnia DP to, to że od początku jest CASUALOWY. Instancje są żałosne np. Troll który ma 40 metrów porusza się z prędkością światła - jaka tu

fizyka ? żadna

Animacje ruchu i biegu postaci - n/c lepsze już widziałem w 2002 roku w grze Gothic 2

Instancje... jeślii jesteś graczem z wowa czy roma to w tej grze nie znajdziesz instancji dla ciebie tutaj instancje wszystkie robi się tak samo - LEWY PRZYCISK MYSZY i SPAAAM - Jakaś taktyka na instancjach ? żadna oprócz spamowania.

Następna wada to jedna rasa, no serio... masakra mogli się bardziej postarać jedna rasa, wszędzie widzę człowieka, żadnego urozmaicenia.

Next wada to 4 klasy ! rlly ? no serio w tej grze są tylko 4 klasy i niezbalansowane. Największym koksem w pvp i pvp jest Ranger inne klasy nie mają z nim żadnych szans. Mag jest ciulowy w tej grze tak samo jak wojownik czy ten z kosą.

Latanie na smokach - pól wada, a czemu pół ? bo fajnie się lata, ale wadą jest ograniczena przestrzeń po co smoki skoro możemy latać 10 metrów nad ziemią ? żal

Interfejs gry wygląda tak samo jak z gry Runes of Magic (czyli z roku 2008, a mamy 2013 więc może czas na zmiany ?)

Diamentożerność - Jeśli myślicie że jest to gra F2P to się mylicie to jest Pay TO WIN i od 1 poziomu to widać

Questy ? niezłe ograniczenie dla debili - wszystko jest pokazane gdzie co jest i czemu tam jest.

Rozpieldziela mnie ten cały sandał aka SANDWORM który w tej grze wbił UWAGA 37 LVL !!!! A wypisuje zmyślone pierdoły na temat End-Gejmu. Ziomek na serio, w tej grze wbiłeś 37 lvl a podniecasz się end-gamem który ogranicza się do farmienia 1 żałosnej instancji którą robi się na full dps czyli stoi w miejscu i klika myszką.

Zalety ? Brak zalet.

A tutaj opis smoków:

W ogóle spodziewałem się czegoś lepszego. Obiecali trenowanie smoków a tu d*pa. Ogólnie mnie wkurzają obietnica, a gówno robią, że tak się wyrażę. Te smoki w tej grze pełnią rolę tylko i wyłącznie mountów - służą do latania, a gdzie trenowanie smoka, rozwijanie jego umiejętności ? NIE MA !. Ogólnie fanboj sanword przestawił tą grę jak hit, a okazuje się kolejnym crapem z Chin.

Niby mmo o smokach, ponoć 300 rodzai, a gów** prawda wszystkie smoki wyglądają tak samo tylko mają inny kolor skóry. Smoki miałybyć główną zaletą tej gry, niestety okazały się niewypałem.

Czekam na inne mmorpg które będzie bazować na smokach jak i historii smoków - w DP takiego czegoś nie ma. Dali mounty jako smoki i to ma być gra o smokach ? Chyba sobie jaja robia.

Chciałbym przestrzec użytkowników tego forum przed Fan Boyem Dragons Prophet - Sandworm.

James007 ale po co zakładasz nowe konto? Nie mogłeś odpowiedzieć na starym? Oj jak zwykle skończyły ci się pomysły na denne posty.

Znowu kłamiesz żeby tylko sprowokować i wkurzyć ludzi ( w tym mnie).

Przeczytałem początek postu i potem spojarzałem na nick...

Ta nie naprawiia skoro w ciagu 2tyg są wgrane 2 duże patche zmieniajace konkretnie grę. Skończ marny trolliki reszty oczywistych kłamstw nie komentuję.

Kłamstwa wypisujesz ty o End-Game do którego nawet nie doszedłeś, więc jak to jest ? Nadal podniecaj się tą marną grą która na stan dzisiejszy jest NIEGRYWALNA.

Każdy użytkownik który napiszę złą opinią o Dragons Prophet jest zaraz wyzywany od debili przez ciebie. Nie dziwie się , że ludzie nie chcą w tym temacie pisać bo boją się ciebie - zaraz zostaną zmieszani z błotem tylko przez to, że Fanboy Sandworm "myśli" że ma "racje"/.

Kłamstwa wypisujesz ty o End-Game do którego nawet nie doszedłeś, więc jak to jest ? Nadal podniecaj się tą marną grą która na stan dzisiejszy jest NIEGRYWALNA.

Dlaczego nie odpowiesz mi na ostatni post z James007?

Oj zabrakło pomysłów i powtórzeń? ojojo :(

James007? Nie znam go, ale widzę że napisał swoje zdanie na temat gry i od razu zacząłeś go wyzywać. Zrozum ziomek ludzie się ciebie boją na tym forum każdy wie do czego Fan Boye są zdolni.

Sandworm wymień 5 wad Dragons Prophet.

James007? Nie znam go, ale widzę że napisał swoje zdanie na temat gry i od razu zacząłeś go wyzywać. Zrozum ziomek ludzie się ciebie boją na tym forum każdy wie do czego Fan Boye są zdolni.Sandworm wymień 5 wad Dragons Prophet.

Denne trollowanie ciąg dalszy :)

Niech jakiś moderator mu uświadomi, że MyseWiecJestem to nie ja. Moje IP powinno być w kazdym poscie z UK.

Dlaczego Ci nie odp. na twój post? Bo to nie ma sensu.

Co do kolegi wyżej, akurat kreator postaci jest fajny, nie mniej jednak humanolandia na całego.

Dlaczego Ci nie odp. na twój post? Bo to nie ma sensu.

"Bo paplę językiem o rzeczach o których nic nie wiem"

DP zostawiło iinne rasy na przyszłe chaptery żeby nie wyszło tak jak w TERA że każda rasa to tylko inny wygląd.

Super! W temacie o DP nie można rozmawiać o DP bo to spam... Znowu zaskakuję mnie twoje myślenie. I daruj sobie te odwiedzania inne forum bo odsyłanie wszystkich z chatu zonowego (od tego on jest) na forum jest śmieszne, tak samo jak czepianie się niemców, ze pisza po niemiecku na niemieckim serwerze...A najśmieszniejsze było to, ze zostałeś oburzony i musiałeś się pluć na chatcie bo ktoś założył gildie lol.

Jeżeli ktoś nie rozumie dlaczego edytuje się posty , bądź ze spam jest słowem szerokim i posiada wiele znaczeń to nie moja wina :)

Ze względów na Kulturę powinni pisać po angielsku na serverze europejskim , ale jak widać tej cennej cechy jak i wiedzy o kulturze jaka wypada w takich grach też nie posiadasz :)

co do reklamy gildi , spam co 10 minut to dobry pomysł , jak nie rozumiesz dlaczego cię uciszyłem to twoja sprawa :)

Ale umie naciskać guziki? Łapanie smoków (zwłaszcza trzymanie mordki) to prościzna.

ja swoje ty swoje., ja A ty B , wszystko byle by mi nie przyznać racji , nawet żeby nie powiedzieć ze to jest prawdopodobne ..., tylko ty musisz mieć racje ,

Naucz się beta =/= gra, co maja błędy językowe do gry? Znowu powala mnie twoje myślenie. POKAŻ MI CO JEST NACIĄGANE. Bugów w grze spotkałem może kilka które i tak nie wpływały na rozgrywkę.Gdzie niby ta ankieta?Jak mają ocenić grę skoro w nią na dobrą sprawę nie grali?

Naciągane próbuje ci to od 3 postów wytłumaczyć ty jednak swoje, nawet nie próbujesz zobaczyć wad gry ty wręcz specialnie zmuszasz innych żeby popierali twoje zdanie , Bo jak nie to oni są troollami , nie znają tej gry itp itd pierdoły.

zaczynam mieć wrażenie ze jakakolwiek konstruktywna krytyka na temat tej gry kiedy ty masz na nią odpowiadać nie ma żadnego sensu ,

Co do forum, nie mam zamiaru ci tłumaczyć sam zobacz , nie mam ochoty ani zamiaru wyciągać tu spraw objętych nda , staram się szanować gry w które gram jak i twórców w przeciwieństwie do ciebie :)

Po prostu nie masz pojęcia o czym piszesz a się wypowiadasz. Odnieś się do mojej wypowiedzi o diasach, mapach i co zostało zawyżone?Pierdzielisz a teraz próbujesz ucieć od dyskusji dennymi tekstami argumentum ad personam.Jak zaczynasz to kończ a nie odpowiadasz na 1/3 mojego postu i niedługo skończy się na zdaniu.

ponownie starasz się wdać w kłótnie :) , polecam przeczytać moją wypowiedz , sprawdzić jak ocenia grę nie stronniczy youtuber i jak ocenia ten pan który ją oceniał , jak widać w twoim wypadku nawet nie widzisz takiej różnicy ;)

edit@

Ta chyba jakaś moda edycja postu, zeby odpowiedzieć na post który jest przed postem edytowanym.Europa nie ma języka urzędowego, język angielski obowiązuję na serwerach EN a nie EU. Gówno prawda, napisałem 2 razy w ciągi ponad godziny z odstępem po połowie czasu. Po prostu nie przypasowało ci, ze ktoś założył inną gildię inną niż tą do której chciałeś dołaczyć.

1)Twoja nie wiedza na temat edytowania postów powala,

2) i znowu brak ci wiedzy na temat nie pisanych reguł.

3) moje słowo kontra twoje ,

Jakie racji? Ciąglę czekam na te naciągnięcia w filmie.

a ja czekam az zaczniesz widzieć wady tej gry.

Tyle wytłumaczyłeś, ze wszystko okazało się twoją niewiedzą i gadaniem rzeczy o ktorych nic nie wiedziałeś. ..

Tyle pokazałeś swoją wypowiedzią ze nadal widzisz w tej grze 9 cud świata , i gadasz o rzeczach o których nie wiesz :)

Ciaglę na nią czekam.

ciągle czekam az zaczniesz widzieć co tam napisałem .

po za tym nie odpisałeś mi na temat forum , jak bym ja ci nie odpisał to byś się oburzył i dążył do dalszej kłótni, odpowiadasz tylko na to co masz ochotę byle by się kłócić
:)

edit3@

Tego bla bla pozwolę sobie nie skomentować bo to jest na poziomie szkoły podstawowej
:)
Gdybyś miał coś konkretnego do powiedzenia to byś to powiedział, po prostu zabrakło ci już argumentów i nie chcesz przyznać się do błędów.

Znowu próbujesz wdać się w kłótnie , niestety nie uda ci się to :) , przykro mi tobie pierwszemu zabrakło argumentów ja widzę wady tej gry i zalety , jestem w stanie rozmawiać o nich obu , ty jesteś w stanie rozmawiać tylko o zaletach ,

co do poważnych wad ciągle zapraszam na forum

@2x up

Niech się pośpieszą z tym dodawaniem bo szybciej serwery będą musieli zamknąć. - troszke ironii

Czyli wszystkie elementy, które wypisał kolega MyseWiecJestem to kłamstwa?

Ogólnie jak xeir napisał, każdy kto ma inne zdanie na temat tej produkcji jest wrogiem. Zaczeło się od Xaorus'a, który dostał zj*** za odmienne zdanie.

Jeżeli ktoś nie rozumie dlaczego edytuje się posty , bądź ze spam jest słowem szerokim i posiada wiele znaczeń to nie moja wina Ze względów na Kulturę powinni pisać po angielsku na serverze europejskim , ale jak widać tej cennej cechy jak i wiedzy o kulturze jaka wypada w takich grach też nie posiadasz co do reklamy gildi , spam co 10 minut to dobry pomysł , jak nie rozumiesz dlaczego cię uciszyłem to twoja sprawa ja swoje ty swoje., ja A ty B , wszystko byle by mi nie przyznać racji , nawet żeby nie powiedzieć ze to jest prawdopodobne ..., tylko ty musisz mieć racje ,Naciągane próbuje ci to od 3 postów wytłumaczyć ty jednak swoje, nawet nie próbujesz zobaczyć wad gry ty wręcz specialnie zmuszasz innych żeby popierali twoje zdanie , Bo jak nie to oni są troollami , nie znają tej gry itp itd pierdoły.zaczynam mieć wrażenie ze jakakolwiek konstruktywna krytyka na temat tej gry kiedy ty masz na nią odpowiadać nie ma żadnego sensu ,Co do forum, nie mam zamiaru ci tłumaczyć sam zobacz , nie mam ochoty ani zamiaru wyciągać tu spraw objętych nda , staram się szanować gry w które gram jak i twórców w przeciwieństwie do ciebie ponownie starasz się wdać w kłótnie , polecam przeczytać moją wypowiedz , sprawdzić jak ocenia grę nie stronniczy youtuber i jak ocenia ten pan który ją oceniał , jak widać w twoim wypadku nawet nie widzisz takiej różnicy

Ta chyba jakaś moda edycja postu, zeby odpowiedzieć na post który jest przed postem edytowanym.

Europa nie ma języka urzędowego, język angielski obowiązuję na serwerach EN a nie EU.

Gówno prawda, napisałem 2 razy w ciągi ponad godziny z odstępem po połowie czasu. Po prostu nie przypasowało ci, ze ktoś założył inną gildię inną niż tą do której chciałeś dołaczyć.

ja swoje ty swoje., ja A ty B , wszystko byle by mi nie przyznać racji , nawet żeby nie powiedzieć ze to jest prawdopodobne ..., tylko ty musisz mieć racje ,

Jakie racji? Ciąglę czekam na te naciągnięcia w filmie.

[Naciągane próbuje ci to od 3 postów wytłumaczyć ty jednak swoje, nawet nie próbujesz zobaczyć wad gry ty wręcz specialnie zmuszasz innych żeby popierali twoje zdanie , Bo jak nie to oni są troollami , nie znają tej gry itp itd pierdoły.zaczynam mieć wrażenie ze jakakolwiek ko

Tyle wytłuamczyłeś, ze wszystko okazało się twoją niewiedzą i gadaniem rzeczy o ktorych nic nie wiedziałeś. ..

zaczynam mieć wrażenie ze jakakolwiek konstruktywna krytyka na temat tej gry kiedy ty masz na nią odpowiadać nie ma żadnego sensu ,

Ciaglę na nią czekam.

I jaką wypowiedz i gdzie ten youtuber?

EDIT: UP

"BLABLABLAB

TO JA TO TY!!!

TO TY SIE NIE ZNASZ!!!111"

Ciąglę czekam na wymienienie powaznych wad i co było naciągane.

Gdybyś miał coś konkretnego do powiedzenia to byś to powiedział, po prostu zabrakło ci już argumentów i nie chcesz przyznać się do błędów.

co do poważnych wad ciągle zapraszam na forum

Dobra rozumiem! Tobie ciaglę chodzi o błędy językowe...

@2x upNiech się pośpieszą z tym dodawaniem bo szybciej serwery będą musieli zamknąć. - troszke ironiiCzyli wszystkie elementy, które wypisał kolega MyseWiecJestem to kłamstwa?Ogólnie jak xeir napisał, każdy kto ma inne zdanie na temat tej produkcji jest wrogiem. Zaczeło się od Xaorus'a, który dostał zj*** za odmienne zdanie.

Większość i zależy od interpretacji.

Instancję które opisał wyglądają tak na samy początku bo to tutoriale i gracza ma ograniczona ilosc skilli (mapa startowa)

Od 40 levela pojawiają się prawdziwe taktyczne z wieloma bossami i dużą ilością biegania czyli unikania ciosów itp.

Tak samo od 33 levela jedno combo smoka może cie zabić.

Sprawy grafiki i anmacji już ominę bo to sprawa osobistych upodobań ale na pewno nie można pisać "gorszych animacji to ze świecą szukać" bo jak dla mnie animacje wyglądają naprawdę spoko tak samo grafika wyglądająca jak ArcheAge.

Z targetem kłamstwo, kreator kłamstwo, wąskie strefy tylko na startowej mapie, nie ma na mapie tak samo wygladajacych mobow pod inna nazwa, 4 klasy są ale z jednej możesz stworzyć 2-3 odmiany o smokach to kompletne kłamstwo nie warte tłumaczenia itd.

Zwykłe trollowanie i doprowadzanie do kłótni.

Bo Xaourus po wbiciu 3 poziomy ocenił całą grę i stwierdził, ze gra jest przereklamowana? Xeir stwierdził, ze filmik jest naciągany mimo, ze to normalna gra? Ty już... nie pamiętam co tam powiedziałeś :D

Cisnę was bo jest tutaj ogrom idiotów nie majacych pojęcia o MMO a zwłaszcza DP.

Ja tylko chciałem zaznaczyć, że jeżeli chodzi o postacie, TB przerzucał się w swoim filmiku na postacie ludzi ze swojej ekipy, co nawet po ksywkach widać (po prostu jego żona też dostała się do gry i jego znajomy PR-owiec) :P Nie sądzę, że dostali "gotowce", oglądam kolesia od paru lat i on jest bardzo krytyczny i wszelkie przejawy nierzetelności ostro tępi.

Ja tylko chciałem zaznaczyć, że jeżeli chodzi o postacie, TB przerzucał się w swoim filmiku na postacie ludzi ze swojej ekipy, co nawet po ksywkach widać (po prostu jego żona też dostała się do gry i jego znajomy PR-owiec) Nie sądzę, że dostali "gotowce", oglądam kolesia od paru lat i on jest bardzo krytyczny i wszelkie przejawy nierzetelności ostro tępi.

Ciiii! Xeir zauważył, ze jeden NPC nazywa się SYSNAME00029232! To niewyobrażalny błąd którego nie widać na filmiku! Zresztą on dostał gruby szmal za reklame DP!

Dobra żarty żartami ale Xeir nadal chciałbym wiedzieć o które wady ci chodzi i ty wyimaginowane naciągania.

(wracam za 3h :D)

Nadal zapraszam na forum , w celu zauważenia bugów jakie użytkownicy tam pokazują , jak i graficznych , jak w tłumaczeniu i wielu dzięki którym ludzie nie mogą grać

ot chyba dziś pierwszy "exploit" wypłynął na forum :)