A moge zgłosić całą grę jako bug ? Poczynająć od grafiki, animacji do poruszania się postaci = jeden wielki bug.
Dragons Prophet!
MysleWiecJestem ja zgłaszam Ciebie jako bug
Nadal zapraszam na forum , w celu zauważenia bugów jakie użytkownicy tam pokazują , jak i graficznych , jak w tłumaczeniu i wielu dzięki którym ludzie nie mogą graćot chyba dziś pierwszy "exploit" wypłynął na forum
1. To beta
2. 90% to brak tłumaczenia lub możliwość wyjścia za teksture (błyskawicznie naprawiane)
3. Nie wiem co sporadyczne bugi mają do zawartości gry.
Wiadomo o której jutro kończy się przerwa techniczna ? bo z chęcią zobaczyłbym tą 3 strefę.
Wiadomo o której jutro kończy się przerwa techniczna ? bo z chęcią zobaczyłbym tą 3 strefę.
Proszę nie odpowiadać troll zostaję trolle gdy nawet o tym nie wiecie
i "tę strefę".
O co ci chodzi ? Zadałem pytanie o której kończy się jutro przerwa techniczna bo chcę zobaczyć nową strefę to mnie wyzywasz. Już nie można w tym temacie zadać pytania odnośnie Dragons Prophet bo wszystko kontrolujesz ?
O co ci chodzi ? Zadałem pytanie o której kończy się jutro przerwa techniczna bo chcę zobaczyć nową strefę to mnie wyzywasz. Już nie można w tym temacie zadać pytania odnośnie Dragons Prophet bo wszystko kontrolujesz ?
Znowu się znęcam nad osobą która ma inne zdanie ;_;

(godzine sprawdz sobie sam na oficjalnej stronie)
Tutaj małe info na temat jutrzejszej aktualizacji.
- revamped sprinting animations for dragons.- ??new starter zone??- revamped sprinting and near death animations for players- archers move slower while attacking- Engine update( better graphics)- Arrows are now visible in enemies body when hit.- Recipes are dropped by enemies- Titles can be used- NPC voices (not all, but some) for example in tutorial- new dodge function- New, weapon specific skills.- ability to buy cashshop items with dragon currency (daily quest rewards)Dużo ciekawych zmian się zapowiada jak np. lekki nerf archera, aktualizacja silnika gry, npc dostaną głos, trzecia strefa startowa, nowe możliwości uników. Nie mogę się doczekać
Jutro biorę się za craft !!!
Tutaj małe info na temat jutrzejszej aktualizacji.Dużo ciekawych zmian się zapowiada jak np. lekki nerf archera, aktualizacja silnika gry, npc dostaną głos, trzecia strefa startowa, nowe możliwości uników. Nie mogę się doczekać Jutro biorę się za craft !!!
Koleś nie graj w to gówno. Animacje są żałosne (ciążenie -4), to samo grafika a o dżwięku nie wspominajac. Ta gra to kolejny chiński crap
Koleś nie graj w to gówno. Animacje są żałosne (ciążenie -4), to samo grafika a o dżwięku nie wspominajac. Ta gra to kolejny chiński crap
Chiński crap to masz w gaciach. Dragon's Prophet to na razie największy hit jeśli chodzi o 2013 rok, zresztą spodziewałem się tego po udanym Runes of Magic. Jeśli jesteś ograniczony umysłowo i jara cię tylko grafiką to pograj w Tere Online to dopiero crap. Grafika ? jeśli się gra na minimalnych z rozdzielczością 800x600 to nie dziwie się, że ci się nie podoba. Ziom ja gram na full detalach w rozdzielczości full hd (1920×1080) do tego wgrałem sobie SweetFX i grafika naprawdę wygląda wyśmienicie. Animacje ? Nie wiem co masz do animacji, są one na najwyższym poziomie, a jeśli oczekiwałeś w tej grze biegania po wodzie, skakania po drzewach to zapraszam do Age of Wulin (coś jak Metin 2 to pewnie ci się spodoba). Głosy ? lol następny który ocenia grę po Closed Becie - Po to jest zamknięta beta żeby zgłaszać bugi, usterki i inne rzeczy które mogłyby przeszkodzić w komfortowej grze podczas oficjalnego startu gry. A jeśli chodzi o same głosy to jutro w patchu zostanie dodany angielski dla npc'tów.
Chiński crap to masz w gaciach. Dragon's Prophet to na razie największy hit jeśli chodzi o 2013 rok, zresztą spodziewałem się tego po udanym Runes of Magic. Jeśli jesteś ograniczony umysłowo i jara cię tylko grafiką to pograj w Tere Online to dopiero crap. Grafika ? jeśli się gra na minimalnych z rozdzielczością 800x600 to nie dziwie się, że ci się nie podoba. Ziom ja gram na full detalach w rozdzielczości full hd (1920×1080) do tego wgrałem sobie SweetFX i grafika naprawdę wygląda wyśmienicie. Animacje ? Nie wiem co masz do animacji, są one na najwyższym poziomie, a jeśli oczekiwałeś w tej grze biegania po wodzie, skakania po drzewach to zapraszam do Age of Wulin (coś jak Metin 2 to pewnie ci się spodoba). Głosy ? lol następny który ocenia grę po Closed Becie - Po to jest zamknięta beta żeby zgłaszać bugi, usterki i inne rzeczy które mogłyby przeszkodzić w komfortowej grze podczas oficjalnego startu gry. A jeśli chodzi o same głosy to jutro w patchu zostanie dodany angielski dla npc'tów.
Też się spodziewałem czegoś tak dobrego jak Runes Of Magic. A co dostałem? Za przeproszeniem gówno! Insty to spamowanie jednego przycisku, craft jakiś ograniczony nie wspominajac o 4 klasach? Rolf normalnie rok 2002 i zawartość jak w Ghoticu. Grafika nie jest najważniejsza ale jak na 2013 oczekiwałem czegoś lepszego niż kanciastych tekstur i ujemnej grawitacji.
Jak dla mnie gra to maksymalny średniak wydany 8 lat za późno.
Też się spodziewałem czegoś tak dobrego jak Runes Of Magic. A co dostałem? Za przeproszeniem gówno! Insty to spamowanie jednego przycisku, craft jakiś ograniczony nie wspominajac o 4 klasach? Rolf normalnie rok 2002 i zawartość jak w Ghoticu. Grafika nie jest najważniejsza ale jak na 2013 oczekiwałem czegoś lepszego niż kanciastych tekstur i ujemnej grawitacji.Jak dla mnie gra to maksymalny średniak wydany 8 lat za późno.
Lol, nie rozumiesz że tutaj instancje są na poziomie easy ? Co robiłeś w Runes of magic na instach easy ? Też spamowałeś jeden przycisk bo trash leciał na 1 skilla, a boss na 3.
O grafice już pisałem wyżej, jak widać grasz na 8 letnim sprzęcie, więc nie dziwie się, że ci się nie podoba. Zresztą... grafika cały czas w grze jest poprawiana zobacz sobie ostatnie patche na dodatek jutro następna poprawa jeśli chodzi o grafikę - Engine update( better graphics).4 klasy ? następny... może i są 4 klasy, ale każdą klasę możesz rozbudować po swojemu np. z warrora możesz zrobić dpsa albo tanka, z oracle możesz zrobić supportera albo dpsa, z rangera możesz zrobić postać nastawioną na walkę z odległości, albo na bliski kontakt z przeciwnikiem, a z maga możesz zrobić kolesia który będzie kręcił dps, albo będzie odpowiedzialny za stuny i cc. Więc widzisz z 4 klas zrobiło się 8. Na dodatek wyjdą do tej gry dodatki,chaptery jak to miało miejsce w Romie i pewnie z którymś chapterem nowe klasy dojdą.
Na dodatek jutro odblokują instancję trudniejsze niż easy, zobaczymy czy wtedy będziesz spamował jednym przyciskiem.
Lol, nie rozumiesz że tutaj instancje są na poziomie easy ? Co robiłeś w Runes of magic na instach easy ? Też spamowałeś jeden przycisk bo trash leciał na 1 skilla, a boss na 3.O grafice już pisałem wyżej, jak widać grasz na 8 letnim sprzęcie, więc nie dziwie się, że ci się nie podoba. Zresztą... grafika cały czas w grze jest poprawiana zobacz sobie ostatnie patche na dodatek jutro następna poprawa jeśli chodzi o grafikę - Engine update( better graphics).4 klasy ? następny... może i są 4 klasy, ale każdą klasę możesz rozbudować po swojemu np. z warrora możesz zrobić dpsa albo tanka, z oracle możesz zrobić supportera albo dpsa, z rangera możesz zrobić postać nastawioną na walkę z odległości, albo na bliski kontakt z przeciwnikiem. Więc widzisz z 4 klas zrobiło się 8. Na dodatek wyjdą do tej gry dodatki,chaptery jak to miało miejsce w Romie i pewnie z którymś chapterem nowe klasy dojdą.Na dodatek jutro odblokują instancję trudniejsze niż easy, zobaczymy czy wtedy będziesz spamował jednym przyciskiem.
No i co z tego skoro instancje to wrzucenie 40 mobów na całą sale bez jakiekolwiek sensu? Gdzie tu taktyka? Zwykła casulowa nawalanka jakich wiele na rynku. No ja pamięta z Runesa trochę inaczej bo już na FA trzeba było znać taktyke, a tu co? Spam skill i trochę polatasza dookoła.
Nie gram na starym sprzęcie po prostu gra jest źle zoptymalizowana ;/
Niech lepiej szybko dodają te chaptery bo jak pisałem, na razie gra niczym nie zaskakuję i niedługo nie będzie dla kogo ich robić
No i co z tego skoro instancje to wrzucenie 40 mobów na całą sale bez jakiekolwiek sensu? Gdzie tu taktyka? Zwykła casulowa nawalanka jakich wiele na rynku. No ja pamięta z Runesa trochę inaczej bo już na FA trzeba było znać taktyke, a tu co? Spam skill i trochę polatasza dookoła.Nie gram na starym sprzęcie po prostu gra jest źle zoptymalizowana ;/Niech lepiej szybko dodają te chaptery bo jak pisałem, na razie gra niczym nie zaskakuję i niedługo nie będzie dla kogo ich robić
A na jakiej instancji byłeś ? Bo coś nie pamiętam instancji w której była sala z 40 mobami. Ta gra pod każdym względem jest dynamiczniejsza niż Rom. Zresztą nie ma to jak oceniać grę na 20 lvl i to podczas Closed bety. Rozumiesz, że jak na razie ta gra ma włączone 50% zawartości ? Wbij maksymalny lvl i wtedy zobaczysz jak prezentuje się DP - topowe instancje na których liczy się zgranie całego party, do tego ligi gdzie z gildią będziesz walczył o przejmowanie terenu. A o chaptery się nie martw będą wydawane pewnie co rok i nie będziesz nadążał za zmianą ekwipunku bo co chwile nowy patch z nową instancją.
Wbij maks lvl - wtedy pogadamy, bo jak na razie twoje informacje na temat gry są żałosne. Wbiłeś 5 lvl, wszedłeś do instancji gdzie troll biega szybciej niż postać i się podniecasz, wszystko dali dla utrudnienia, to nie GW 2 które jest do bólu uproszczone.
A na jakiej instancji byłeś ? Bo coś nie pamiętam instancji w której była sala z 40 mobami. Ta gra pod każdym względem jest dynamiczniejsza niż Rom. Zresztą nie ma to jak oceniać grę na 20 lvl i to podczas Closed bety. Rozumiesz, że jak na razie ta gra ma włączone 50% zawartości ? Wbij maksymalny lvl i wtedy zobaczysz jak prezentuje się DP - topowe instancje na których liczy się zgranie całego party, do tego ligi gdzie z gildią będziesz walczył o przejmowanie terenu. A o chaptery się nie martw będą wydawane pewnie co rok i nie będziesz nadążał za zmianą ekwipunku bo co chwile nowy patch z nową instancją.Wbij maks lvl - wtedy pogadamy, bo jak na razie twoje informacje na temat gry są żałosne. Wbiłeś 5 lvl, wszedłeś do instancji gdzie troll biega szybciej niż postać i się podniecasz, wszystko dali dla utrudnienia, to nie GW 2 które jest do bólu uproszczone.
No a ta pierwsza Omati Gorge czy jak jej tam? Najebane tych jaszczurek i bandytów (każdy bandyta wygląda prawie tak samo SICK! gdzie tu róźnorodność?) to co? Przez całą inste żadnej zmiany mobów, zwykłe kopiuj wklej a na końcu boss z ilością HP jak zwykły mob O_o Kogo ty próbujesz oszukać? Dragon's Prophet to kolejna azjatycka kopia WoWa ale oczywiście znajdą się tacy fanboye jak ty i będą wszystko wybielać do białości nie wspominając nic o wadach... Skąd niby wiesz jak wygląda end-game skoro nigdy tam nie byłeś? hahaha Ta gra to gówno i end-game też będzie gówniany. Niby skąd mozesz to wiedzieć?
5 level? ;/ Mam archera na 28 i wiem prawie tyle co ty z tym swoim 3X... GW2 chociaż ładnie wygląda i na animacje nie można narzekać.
Jak tu gadać z fanboyem? Cokolwiek był powiedział to i tak masz swoją rację i nie da ci się nic przetłumaczyć.
up@ znam ten ból ^ ^
No a ta pierwsza Omati Gorge czy jak jej tam? Najebane tych jaszczurek i bandów (każdy bandyta wygląda prawie tak samo SICK! gdzie tu róźnorodność?) to co? Przez całą inste żadnej zmiany mobów, zwykłe kopiuj wklej a na końcu boss z ilością HP jak zwykły mob O_o Kogo ty próbujesz oszukać? Dragon's Prophet to kolejna azjatycka kopia WoWa ale oczywiście znajdą się tacy fanboye jak ty i będą wszystko wybielać do białości nie wspominając nic o wadach... Skąd niby wiesz jak wygląda end-game skoro nigdy tam nie byłeś? hahaha Ta gra to gówno i end-game też będzie gówniany. Niby skąd mozesz to wiedzieć?5 level? ;/ Mam archera na 28 i wiem prawie tyle co ty z tym swoim 3X... GW2 chociaż ładnie wygląda i na animacje nie można narzekać.Jak tu gadać z fanboyem? Cokolwiek był powiedział to i tak masz swoją rację i nie da ci się nic przetłumaczyć.
Różnorodność ? myślisz że prawdziwy gracz patrzy jak wyglądają moby ? Widziałeś ile w tej instancji jest mobów ? I to jest poziom EASY, wiesz czego możesz spodziewać się na hardzie ? 2x więcej mobów i do tego bossa który pod względem taktyki przebija wszystkie bossy w Guild Wars 2. Zresztą na poziomie hard są dodatkowe bossy. Wbiłeś 28 poziom, więc odkryłeś maksymalnie 20 % zawartości gry, nawet nie odblokowałeś talentów do combosów. Nie wiem jak można być takim debilem, żeby oceniać content gry na closed becie - no serio w grze jest tyle funkcji zablokowanych bo szykują wszystko na open bete, a tu jakiś hejter sandworm który nigdy nie widział prawdziwego end-game'u narzeka cały czas.
Zresztą ziom, nie wiesz co piszesz. Narzekasz na pierwszą instancję w grze, a co było w Runes of Magic ? Pamiętasz Ogród Grzybów, albo drugą instancję Jałowe Groty ? Albo trzecią Pieczara Prób ? No może mi powiesz, że tam była jakaś taktyka ? Tam dopiero było Ctrl + v !
Grę ocenia się po wbiciu maksymalnego poziomu i taka prawda.
Różnorodność ? myślisz że prawdziwy gracz patrzy jak wyglądają moby ? Widziałeś ile w tej instancji jest mobów ? I to jest poziom EASY, wiesz czego możesz spodziewać się na hardzie ? 2x więcej mobów i do tego bossa który pod względem taktyki przebija wszystkie bossy w Guild Wars 2. Zresztą na poziomie hard są dodatkowe bossy. Wbiłeś 28 poziom, więc odkryłeś maksymalnie 20 % zawartości gry, nawet nie odblokowałeś talentów do combosów. Nie wiem jak można być takim debilem, żeby oceniać content gry na closed becie - no serio w grze jest tyle funkcji zablokowanych bo szykują wszystko na open bete, a tu jakiś hejter sandworm który nigdy nie widział prawdziwego end-game'u narzeka cały czas.Zresztą ziom, nie wiesz co piszesz. Narzekasz na pierwszą instancję w grze, a co było w Runes of Magic ? Pamiętasz Ogród Grzybów, albo drugą instancję Jałowe Groty ? Albo trzecią Pieczara Prób ? No może mi powiesz, że tam była jakaś taktyka ? Tam dopiero było Ctrl + v ! Grę ocenia się po wbiciu maksymalnego poziomu i taka prawda.
Weź koleś nie będę z tobą rozmawiał jesteś jakimś ograniczonym fanboyem i dyskusja z tobą nie ma sensu. Pokazać ci gówno to zobaczysz banana - taka prawda! Jak gra nie zachęca od początku to po co mam wbijac max level? :/
Jakoś mnie to nie przekonuję i te twoje historyjki. Pytam się jeszcze raz jak niby mogłeś sprawdzić end-game? lol sam mówisz, że 50% contentu jest wyłączona a ty już wiesz co będzie... Widze, że mamy tutaj jasnowidza.
Dalsza dyskusja jest pozbawiona sensu.
Atakujesz każdego kto ma inne zdanie! Zaczęło się od Xaoursa którego wyzywałeś za napisanie jednego zdania... Niedługo zaczniesz mordować ludzi za obraze DP. OGARNIJ SIĘ!
To nadal graj w swojego Guild Warsa 2, Tere Online i inne casualowe dziadostwa w których end-game nie istnieje i istnieć nie będzie. Dziwne, że rom cie zachęcił skoro tam 3 pierwsze instancje były gorsze niż w DP, do tego miał tylko 1 poziom trudności. Nie trzeba być jasnowidzem, żeby stwierdzić fakt, że runewaker robi gry z za***istym end-game'm.
Zresztą nie graj w Dragons Prophet to nie gra dla ciebie w tej grze liczy się ogar, ty go nie masz - więc jednego debila mniej z czego bardzo się cieszę.
To nadal graj w swojego Guild Warsa 2, Tere Online i inne casualowe dziadostwa w których end-game nie istnieje i istnieć nie będzie. Dziwne, że rom cie zachęcił skoro tam 3 pierwsze instancje były gorsze niż w DP, do tego miał tylko 1 poziom trudności. Nie trzeba być jasnowidzem, żeby stwierdzić fakt, że runewaker robi gry z za***istym end-game'm.Zresztą nie graj w Dragons Prophet to nie gra dla ciebie w tej grze liczy się ogar, ty go nie masz - więc jednego debila mniej z czego bardzo się cieszę.
Każdy użytkownik który napiszę złą opinią o Dragons Prophet jest zaraz wyzywany od debili przez ciebie. Nie dziwie się , że ludzie nie chcą w tym temacie pisać bo boją się ciebie - zaraz zostaną zmieszani z błotem tylko przez to, że Fanboy MysleWiecJestem "myśli" że ma "racje".